2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar bu adet dönemimde benimde dondurulmuş transfer olacak inşallah. Merak ettiğim bir şey var. Dondurulmuş transfer olanlar adetin kaçıncı gün transfer oldu??

Kızlar bu adet dönemimde benimde dondurulmuş transfer olacak inşallah. Merak ettiğim bir şey var. Dondurulmuş transfer olanlar adetin kaçıncı gün transfer oldu??
Doktor ilk önce rahim için ilaç veriyor belli bir kalınlığa gelsin diye ondan sonra transfer oluyor

14 gün kadar rahim kalınlaşması için ilaç kullanıyosunuz sonra 200 ve üzeri çıkarsa rahim kalınlığınız 5 -6 gün sonra transfer oluyorsunuz.

Arkadaşlar kasık ağrısı olması normal mi ya. Transferden sonra 5.günüö bugün
Kullandığımız ilaçlar zaten her türlü gebelik belirtisini veriyor :) hiç takılmayın belirtilere akışına bırakın cronine jel zaten kasık ağrısı yapıyor

kız delırdınmı dunden berı ozellıkle sallanıyorum nasıl yorgunum gun ıcınde sekerleme yapıyorım dun bırwz ayaktaydım nefes nefese falan
bende de enerji patlaması var sanki enerjimi atamıyorum hiç anlamadım az önce kan verdim geldim hemşireye dedim normal mi diye o da 8. Haftadan sonra biraz başlar belirtilerin herkesin hemen belli olmuyor dedi

bugün tahlil verdim... tahlil sonucum 219,4 çıktı.. hala durumu tam olarak idrak ettiğimi söyleyemem... :) eşime söylediğimde ağlıyordum heyecandan... bian delirdiğimi zannetmiş :) :) :)elhamdllh çok şükür ... tüm isteyenlerede tez zamanda bu özel duyguyu yaşatsın Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…