- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #6.381
Evet canim 7 hafta doldu.yarin insallah 8 haftaya giricez.5 nisan kalp atışı dr.gelme dedi baska yerede gitme dedi de ben dayanamam 6 nisan gdermKalp atışı başlamıştır şimdi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim 7 hafta doldu.yarin insallah 8 haftaya giricez.5 nisan kalp atışı dr.gelme dedi baska yerede gitme dedi de ben dayanamam 6 nisan gdermKalp atışı başlamıştır şimdi canım
Ya bnm ılk gebelık erken dogum oldu ondanNiye yatmalı geçiriyorsunuz sıkıntı nedir
Cnm mecburum rapor almam lazm ılac ıcın yoksa bende gıtmek ıstemıyorumCanım kese görmeye gitme bence bekledin zaten kalp atışını da duy rahat et o yüzden tarihi ona göre ayarla benim 6+4 te duyurmuştu kalp atışı şimdi kese için ayrı kalp için ayrı gitme malum virüs
5+1 olcak yarın benımde ıns kese gozukurde rapor ıcın lazımValla canim 12 mart test gunumde 10 gun sonra gel dediler 22 sine kese icin .pazardenk geldi bn 23 ine gittim kesemi gördüm 5+5 idi
Benim 5+3 yarin görünür umarımValla canim 12 mart test gunumde 10 gun sonra gel dediler 22 sine kese icin .pazardenk geldi bn 23 ine gittim kesemi gördüm 5+5 idi
Him allah yardımcın olsunYa bnm ılk gebelık erken dogum oldu ondan
Anladım canım kese kesin belli olur canım5+1 olcak yarın benımde ıns kese gozukurde rapor ıcın lazım
Ins kuzum nasıp bakalım bırgun daha bekleyeyım dedım rapor alayımda eczacı ılacı vermıcek yoksa sıkıntı oksapar cok pahalı ıkılısı 6000 lık 180 tlAnladım canım kese kesin belli olur canım
Amın cnm allah yavrularımıza kavusmamıZı nasıp etsınHim allah yardımcın olsun
Ahh canim benim desene bulantilar basladii, aheey aheeyBu ikisiyle canim...darisi size insallah hepinize❤
Gözükür merak etme cnm5+1 olcak yarın benımde ıns kese gozukurde rapor ıcın lazım
He kızzzzzz hiç sorma☺☺❤❤Ahh canim benim desene bulantilar basladii, aheey aheey
Maşallah ne güzel darısı başımızaValla canim 12 mart test gunumde 10 gun sonra gel dediler 22 sine kese icin .pazardenk geldi bn 23 ine gittim kesemi gördüm 5+5 idi
Ins bakalım cnmGözükür merak etme cnm
Amin canim insallah Allah razı olsunMaşallah ne güzel darısı başımıza
canım raporu hangi bölümden cıkarttırıyorsun?Ins kuzum nasıp bakalım bırgun daha bekleyeyım dedım rapor alayımda eczacı ılacı vermıcek yoksa sıkıntı oksapar cok pahalı ıkılısı 6000 lık 180 tl
Kadın doguma gıtmem lazımmıs cnmcanım raporu hangi bölümden cıkarttırıyorsun?
Ben oturduğum yerde poliklinikten kadin dogumcudan alicam ılaclarimi onlar yaziyo ssk alim diye bu seferki ilaçları raporla alicam yarın muayne olim deKadın doguma gıtmem lazımmıs cnm
Aynen bende yakın sgk gecen hastanrden cıkarcm dr kendı hastanenın bashekımı zaten bakalm hayırlı haberlerBen oturduğum yerde poliklinikten kadin dogumcudan alicam ılaclarimi onlar yaziyo ssk alim diye bu seferki ilaçları raporla alicam yarın muayne olim de
Seninle aynı gundeyiz 16 mart tarnsfer 26 mart tahlil bizde pazartesi günü gidip ultrasonda Bakacağız hayirlsiysa ❤❤❤Transferim 16 martta oldu 24 martta erken idrar testi yaptım onda pozitif çıktı 26 martta da kanda çıktı canım, inşallah güzel olacak iyi düşün ❤