• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Biz aynen normal hayata devam ediyoruz ilk haftam yorgun ve uykuz.basim. ağrıyor bide grib olmuşum ne yapabilirim.bu gripten kurtulmak için ilaçlara devam ediyorum doktorumla görüştük igneler bitince bırakacağız oxpaar iğne kullanıyorum prolutex iğne ve foliboll cirone jel caspirin estorofem acaba keseyi gördükten sonra hangi ilaçları kullanacağız bilgisi olan varmi

🤣kız delırdınmı dunden berı ozellıkle sallanıyorum nasıl yorgunum gun ıcınde sekerleme yapıyorım dun bırwz ayaktaydım nefes nefese falan 🤣
Ay o nefes nefese kalma olayını bugün vok ciddi yaşadım sanki koşmuşum gibi diyorum hızlı mi yurudu
🤣kız delırdınmı dunden berı ozellıkle sallanıyorum nasıl yorgunum gun ıcınde sekerleme yapıyorım dun bırwz ayaktaydım nefes nefese falan 🤣
Bugün bende o nefes nefes kalma olayını yaşadım sanki koşmuşum gibi kendime kızdım niye hızlı yürüdüm diye kalbim nasıl hızlı atıyordu tövbe tövbe budami gebelikten

Biz aynen normal hayata devam ediyoruz ilk haftam yorgun ve uykuz.basim. ağrıyor bide grib olmuşum ne yapabilirim.bu gripten kurtulmak için ilaçlara devam ediyorum doktorumla görüştük igneler bitince bırakacağız oxpaar iğne kullanıyorum prolutex iğne ve foliboll cirone jel caspirin estorofem acaba keseyi gördükten sonra hangi ilaçları kullanacağız bilgisi olan varmi
Valla ben kesemi gördüm devam ilaclara aynen dedi ama nisan ortasi birakacaktim.p.tesi kalp.atisini ogrendikten sonra dr.aracam.ona gore

Ay o nefes nefese kalma olayını bugün vok ciddi yaşadım sanki koşmuşum gibi diyorum hızlı mi yurudu

Bugün bende o nefes nefes kalma olayını yaşadım sanki koşmuşum gibi kendime kızdım niye hızlı yürüdüm diye kalbim nasıl hızlı atıyordu tövbe tövbe budami gebelikten
Bıkat merdıven cokıp ındım noterde ısım vardı aman sankı olımpıyay kosısu kosmusum ayakta zor durdum ınankı bıde nasıl yorgun hıssedıyorum

🤣ben zaten yatmalı gecıregım ıcın ısıme geldı 🤣kese gormeye gıdıcekmsn bende tuzsuz bısey yıyınce de mıdem hafıf bulanıyo sankı
Canım kese görmeye gitme bence bekledin zaten kalp atışını da duy rahat et o yüzden tarihi ona göre ayarla benim 6+4 te duyurmuştu kalp atışı şimdi kese için ayrı kalp için ayrı gitme malum virüs

3 mart transfer idi 9.gün yani 12 mart test günüydü 10 gun snra yani 22 mart gel dediler pazar diye bn 23 mart gittim 5+5 idi

Eklentiler

• 15857385723528538449474510219422.jpg
    15857385723528538449474510219422.jpg
    117,1 KB · Görüntüleme: 26
Back