• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Insallah yaa .ben burda daha iyi gorebiliyom telefonda fazla gorunmuyor . Allahimm ne umutlara kaldik 😁 cuma gunu de bakcam yine . Allahim herkese nasip etsin inşallah boy boy bebeler :emir_bebek: :emir_bebek:
Sen az kuruyuncada bak cnm pembe boyanırsa ıs bıtmıstor🤣 hado guzel haberler ıns

Kesinlikle dusuk degil canim. Masaallah rabbim tamamina erdirsin insaallah. Zaten ilk basta cok hizli yukselmiyor 100 u gectikten sonra hizla artiyor.benim 13. Gun 295 ti degerim. 7. Gunde hemen hemen senin degerine denk geliyor. Merak etme 2 gun sonra verecegin deger 2 kat yukseliyorsa korkacak bisey yok 😉
Allah razı olsun canım içim rahatlıyor çok teşekkürler allah rızası için bana dua edin olur mu kucağım boş kalmasın bebeğim beni bırakmasın 😇

Bizimki koronadan dolayi cagirmiyor valla. Hatta bugun fitilden sonra 2 tirnak buyuklugunde kahverengi akintim geldi sende hic oldu mu boyle akinti ? Betam 13. Gun 295 cikti sonra artti 2 kati kadar
Yok kuzum olmadı. Ama bugün çok şiddetli başağrım var korkuyorum. Tansiyonum Gündüz 10 a 5 e kadar düştü. 16.gün 1381 Di betam. Yarın gidicem doktora ben bakalım kese görünücek mi? Başağrım da varya korkuyorum düşük olur diye. Sen progestan falan kullanıyor musun? Yerleşme kanaması dır inşallah🤲

Kızlar benim size yine bir sorum olacak🤦🏻‍♀️ Doktor benden rahim filmi istemedi sadece.hemsire çektirdin mi dedi hayır dedim bir şey demedi çektirmem gerekir mi?

Hayır var gözün aydın 😚
bir kac dk gecince biraz daha belirdi. Ayy insallah sahte degildir bu testler 😂 . Bide bel kask bacak agrim var . Inanacak gibi degilim . Cuma kan vercem hayrlisyla .

Eklentiler

• 20200325_221411.jpg
    20200325_221411.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 29
Back