• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

2 adet kondugu icin sen bizden farkli yasiyor olabilirsin canim. Belki ikisi de tutunmaya calisiyor bilemezsin 😉
Iyıce yerlesmeye calısıyo bızım yavrular sanırım ıkız oldugu ıcın 1500 u gecerde kese gozukmezse korkarım zaten bakalım yarın ıkıncı kanı da berımde nolcak sana tekmı koyuldu cnm

Iyıce yerlesmeye calısıyo bızım yavrular sanırım ıkız oldugu ıcın 1500 u gecerde kese gozukmezse korkarım zaten bakalım yarın ıkıncı kanı da berımde nolcak sana tekmı koyuldu cnm
Evet bana tek kondu. 3. Gun embriyosuydu. Benden de biraz once 2 tirnak buyuklugunde fitilden sonra kahverengi akinti geldi.

Maşallah canım❤.evet aynıyoz nerdeyse Benim doktor habire çağırıyor beni. Bende gitmeme taraftarıyım. Betan kaç çıkmıştı.
Bizimki koronadan dolayi cagirmiyor valla. Hatta bugun fitilden sonra 2 tirnak buyuklugunde kahverengi akintim geldi sende hic oldu mu boyle akinti ? Betam 13. Gun 295 cikti sonra artti 2 kati kadar

Neden değerlere takılıp kendini koşullandırıyorsun. 1500 geçince illaki kese görünecek diye bir şart yok.. karından zatan şu dönemde çok zor yani ancak vajinal muayenede görülebilir.

Yumurta kalitesi ne kadar da artıyor acaba? Ben havuz yontemı yapıcam virus bittikten sonra☺

Merhaba bende havuz yöntemi yaptırdım sabah aç karnına bal ploen probolis karışımı d vitamini 11 damla ve elenetal 1 günde bir tane biestrol günde 3 tane melatonin günde 1 tane içiyordum bol bol fındık badem ceviz süt ve yumurta yedim ve en önemlisi stres stresten uzak olmamız lazım inşallah gönlünüze göre olur her şey 🙏

Neden değerlere takılıp kendini koşullandırıyorsun. 1500 geçince illaki kese görünecek diye bir şart yok.. karından zatan şu dönemde çok zor yani ancak vajinal muayenede görülebilir.
Bakalım en dogrusunu dr bılır sanırım haftaua olur oda dıye dusunuyorum alttan bakarlarmı bılmem hafıf lekelenmem olduya

Bakalım en dogrusunu dr bılır sanırım haftaua olur oda dıye dusunuyorum alttan bakarlarmı bılmem hafıf lekelenmem olduya
Canım kimi hastalar bebeğe zararı olur diye vajinal muayene istemiyor. Onun için gebeliğin ilk haftalarında karından keseyi ve kalp atımını görmek zor olabiliyor. Burda tercih sen ve dr bağlı sanırım.
sende stres yapma her şeyden olumsuz düşünceler çıkarma bakyerleşme kanaması oldu geçti bitti. Rahat ol derin derin nefes al
Daha yolun başındasın 9 ayı nasıl bitircen 😉

Canım kimi hastalar bebeğe zararı olur diye vajinal muayene istemiyor. Onun için gebeliğin ilk haftalarında karından keseyi ve kalp atımını görmek zor olabiliyor. Burda tercih sen ve dr bağlı sanırım.
sende stres yapma her şeyden olumsuz düşünceler çıkarma bakyerleşme kanaması oldu geçti bitti. Rahat ol derin derin nefes al
Daha yolun başındasın 9 ayı nasıl bitircen 😉
Ahh kuzum benım erken dogum rıskı pıhtılasmam var bıde benım yaramazlar sımdıden baslamasaydı keske bende bılmıyorım nasılmgecer sag saglım gelsınlerde

Arkadaslar bu hayali cizgiyi bir tek ben mi görüyorum acaba . 🤔🤔 transferin 7.gunu

Eklentiler

• 20200325_191252.jpg
    20200325_191252.jpg
    153,5 KB · Görüntüleme: 57
Back