- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #5.381
Elinde görünüyorsa vardır canım fotoda ben göremedim 3.gün embiryosu muyduArkadaslar bu hayali cizgiyi bir tek ben mi görüyorum acaba . transferin 7.gunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elinde görünüyorsa vardır canım fotoda ben göremedim 3.gün embiryosu muyduArkadaslar bu hayali cizgiyi bir tek ben mi görüyorum acaba . transferin 7.gunu
Test yaptın mı :)Neden değerlere takılıp kendini koşullandırıyorsun. 1500 geçince illaki kese görünecek diye bir şart yok.. karından zatan şu dönemde çok zor yani ancak vajinal muayenede görülebilir.
Banyo ışıginda boyle gorunuyor . 5.gun embriyosu. 7 . GünümElinde görünüyorsa vardır canım fotoda ben göremedim 3.gün embiryosu muydu
Bak şimdi gördüm :) hayırlı olsun canımmöBanyo ışıginda boyle gorunuyor . 5.gun embriyosu. 7 . Günüm
Az önceki fotoda flas ışığından sanırım beyazdı şimdi çizgi net belli canımBanyo ışıginda boyle gorunuyor . 5.gun embriyosu. 7 . Günüm
Sagol canemBak şimdi gördüm :) hayırlı olsun canımmö
Çıkar canımMerhaba arkadaşlar
Ben 21.04 de transfer oldum. 6. Gün blast emb.
6. Gün idrarda çıkar mı çok merak ediyorum
Canım kanama durdu mu nasılsınBence gayet ıyı cnm verdıgın saatlerde aynımıudı bn ılk 3 te vermıstmm ucte verıcem mesela
Olabilir canim. Kahverengi oldugu icin cokta dikkate almamaya calisiyorum bendeFıtılden dolayı olmasın o hormonlardan da olabılır sanırım cnm
Saglikla gelsinler de bulantiya ve ignelere raziyim benDaha yeni bu khafta başladı canım yani 5.haftanın sonu 6.hafta başı diyim ben artık biz burdayız diyorlar galiba
Amin insallah . Ben cuma kan vercem. Sen test yaptin miydi
Hicbirimizin kucagi bos kalmasin insaallah canim. Hepimiz dualasalim insaallahAllah razı olsun canım içim rahatlıyor çok teşekkürler allah rızası için bana dua edin olur mu kucağım boş kalmasın bebeğim beni bırakmasın
Ayy bu kask agrisi sizde de var mi kizlar . Bide bel agrisi. Sanki adet olcam ya .
[/QUOTE
Var cnm ama daha çok kramp gibi bnm ki birde gaz söylemesi ayıp ölüyorum özelikle 3 gündür
Ben hem progestani gunde 3 defa kullaniyorum, hem proluteks igneyi ve oksopari hergun vuruyorum. Yarin doktoru arayip sorucam bakalim ne dicekYok kuzum olmadı. Ama bugün çok şiddetli başağrım var korkuyorum. Tansiyonum Gündüz 10 a 5 e kadar düştü. 16.gün 1381 Di betam. Yarın gidicem doktora ben bakalım kese görünücek mi? Başağrım da varya korkuyorum düşük olur diye. Sen progestan falan kullanıyor musun? Yerleşme kanaması dır inşallah
Tabi ki bu olumlu işaret benceNormal yani demi.
Insallah canem sen test yapmis miydin.Tabi ki bu olumlu işaret bence
Hayır geçmiş tecrübelerimden biliyorum içini rahat tutInsallah canem sen test yapmis miydin.
OooBen hem progestani gunde 3 defa kullaniyorum, hem proluteks igneyi ve oksopari hergun vuruyorum. Yarin doktoru arayip sorucam bakalim ne dicek
Oooo tam tedbir o dediklerin düşük önleyici iğne mi kuzumBen hem progestani gunde 3 defa kullaniyorum, hem proluteks igneyi ve oksopari hergun vuruyorum. Yarin doktoru arayip sorucam bakalim ne dicek