• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kizlar herkese selam, benim transfer sonrasi 3. Gunum, hicbir belirti agri sizi hissetmiyorum, biraz uzuluyorum acikcasi, hamile kalanlarin nerdeyse hepsi adet olucak gibi agri hissetmisler, 5. Gun embriyosu 1 adet transfer oldum, Cuma gunu idrarda test baksam sizce cikar mi?
Canım hiç bir belirti hissetmeden hamile olduğumu öğrendim.

Ayy bana da 30 una randevu verdiler çok heyecanlıyım inş. Kalp atışlarını da duyarız
Benim 6 mart ta transferim oldu senden 4 gün sonraymış. P.tesi güzel haberlerle dönelim inş. Kaçı tuttu kaç kese var,kalp atışları duyulcak mı aklımda birsürü soru vede bolca heyecan :KK9: :KK9: :halay:

Benim 6 mart ta transferim oldu senden 4 gün sonraymış. P.tesi güzel haberlerle dönelim inş. Kaçı tuttu kaç kese var,kalp atışları duyulcak mı aklımda birsürü soru vede bolca heyecan :KK9: :KK9: :halay:
benimde senden 4 gün sonra 10 martta transfer oldum , takvimi eklemeye calıştım ama ben göremiyorum :)) olmadı galiba

Kızlar 5 haftalık gebeyim çok şiddetli baş ağrım var tam ensemde sizce tehlikeli mi bu bilgisi olan var mı? Olur mu böyle şiddetli ağrılar. Düşük yaparım diye korkuyorum. Doktorum da bugün gelmemiş izinliymiş. Gidemedim:(

Kızlar 5 haftalık gebeyim çok şiddetli baş ağrım var tam ensemde sizce tehlikeli mi bu bilgisi olan var mı? Olur mu böyle şiddetli ağrılar. Düşük yaparım diye korkuyorum. Doktorum da bugün gelmemiş izinliymiş. Gidemedim:KK43:
İnş. Bişey olmsz bebeğinize.. Ama bi tansiyon ölçseniz genelde ensedeki ağrılar tansiyon yükselince oluyo diye biliyorum gerçi hamilelikte de böylemidir bilmiyorum ama yine de bi ölçün isterseniz...

Kızlar 5 haftalık gebeyim çok şiddetli baş ağrım var tam ensemde sizce tehlikeli mi bu bilgisi olan var mı? Olur mu böyle şiddetli ağrılar. Düşük yaparım diye korkuyorum. Doktorum da bugün gelmemiş izinliymiş. Gidemedim:KK43:
Tansiyonunu ölçtün mü belki tansiyonun oynamıştır

Ben dayanamadim kanda batırdım arkadaşlar 7. Günüm 59 çıktı bana çok düşük geldi bilemiyorum pek umudum yok acikcasi
Kesinlikle dusuk degil canim. Masaallah rabbim tamamina erdirsin insaallah. Zaten ilk basta cok hizli yukselmiyor 100 u gectikten sonra hizla artiyor.benim 13. Gun 295 ti degerim. 7. Gunde hemen hemen senin degerine denk geliyor. Merak etme 2 gun sonra verecegin deger 2 kat yukseliyorsa korkacak bisey yok 😉

İnşallah Rabbim kavuşturur yavrularımıza sağlıkla sıhhatle🤲🤲ben de begün tam 5.haftamdayım ama keseye bile gitmedim en son 1381 Di kan tahlilim 4 gündür gitmedim. Çok korkuyorum hastanelerden:KK43:
Bende gidemedim canim. Kese ve kalp atisi icin doktor 9 nisana cagirdi bizi. Senle aramizda 1 gun var tam. Bende 4+6 dayim

Kizlar herkese selam, benim transfer sonrasi 3. Gunum, hicbir belirti agri sizi hissetmiyorum, biraz uzuluyorum acikcasi, hamile kalanlarin nerdeyse hepsi adet olucak gibi agri hissetmisler, 5. Gun embriyosu 1 adet transfer oldum, Cuma gunu idrarda test baksam sizce cikar mi?
Adet olacakmis gibi agrilar 5. Gunden sonra basliyor canim. Hatta hic belirti yasamayan bile var. Sen duani edip tevekkul et

Back