• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kizlar herkese selam, benim transfer sonrasi 3. Gunum, hicbir belirti agri sizi hissetmiyorum, biraz uzuluyorum acikcasi, hamile kalanlarin nerdeyse hepsi adet olucak gibi agri hissetmisler, 5. Gun embriyosu 1 adet transfer oldum, Cuma gunu idrarda test baksam sizce cikar mi?
Canım sen test falan yapma belirtin olmadığı için bile üzülüyorsun, Allah muhafaza idrarda bişeyler çıkmazsa yıkılırsın.
bende 4. Günümdeyim hiçbir belirtim yok, idrardada bişey yok ☺️ Çok erken olduğunu biliyorum, ama sıkıntı da yapmıyorum. Olursa olur olmazsa eyvallahder yolumuza devam ederiz.
hem belirtilerin çoğu ilaçlardan. Gögüslerin hassaslaşması transfer öncesi kullandığım fitilden dolayı şişler ve hassaslar ama bu ilacın yan etkisin.
çok kafaya takmamak gerek. Kendini yormadankeyfine 😉 bak

Öncelikle tüm pozitif i gören arkadaşlarımı çok tebrik ediyorum ve hamileliklerinin güzel geçip bebeklerini sağlıkla kucaklarınA almayı nasip etsin inşallah🙏
Benim transferim aynın 17 martta olmuştu Dr 30 mart ta çağırmıştı direnip azıcıkta totem yaptım Dr da kan tahlili de öğreneceğim inşallah daha
Önce kimyasal gebelik ve düşük yaşayınca korkuyorum🙄
Yoksa dibine kadar belirtiler var ama yaa sabır tevekkül Allah🙏

Yaa gercekten mi❤❤ İnsallah canim benim o kadar dua ediyorum ki🌺 bir de siz surekli dinlendiniz mi yoksa az da olsa rv isi yemek falan yaptiniz mi? Benim bakanim yok mecbur yapiyorum kalkiyorum🙈
Koz yatalak hastamısın ki bakana ihtiyacın olsun. Öyle kös kös yatma kısa yürüyüşler yap, dışarı çıkamıyorsan evin içinde yap vajinayada kan akışı lazım. Ağır işler yapma, kendini yorma yeter. Yemek yapabilirsin ama yapmak istemiyorsan dışardan söyle 😬 bende yalnızım kimsem yok, birde sürekli üzerinde zıplamak isteyen kızım var. Rabbime emanetiz yani.

Canım sen test falan yapma belirtin olmadığı için bile üzülüyorsun, Allah muhafaza idrarda bişeyler çıkmazsa yıkılırsın.
bende 4. Günümdeyim hiçbir belirtim yok, idrardada bişey yok ☺ Çok erken olduğunu biliyorum, ama sıkıntı da yapmıyorum. Olursa olur olmazsa eyvallahder yolumuza devam ederiz.
hem belirtilerin çoğu ilaçlardan. Gögüslerin hassaslaşması transfer öncesi kullandığım fitilden dolayı şişler ve hassaslar ama bu ilacın yan etkisin.
çok kafaya takmamak gerek. Kendini yormadankeyfine 😉 bak
Brncede biraz daha beklemeliyim😊
Ya benim naturel transfer oldu, hic ilac kullanmadim, suan bi tek jel progesteron kullaniyorum.
bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallaah🌺
İletisimde kalalim🥰

Koz yatalak hastamısın ki bakana ihtiyacın olsun. Öyle kös kös yatma kısa yürüyüşler yap, dışarı çıkamıyorsan evin içinde yap vajinayada kan akışı lazım. Ağır işler yapma, kendini yorma yeter. Yemek yapabilirsin ama yapmak istemiyorsan dışardan söyle 😬 bende yalnızım kimsem yok, birde sürekli üzerinde zıplamak isteyen kızım var. Rabbime emanetiz yani.
Ahahahah valla o kadar haklisin ki❤️
ya ayaga kalktigimda yer cekiminin etkisiyle icimden hooop diye balik gibi kayip gidicek diye cok korkuyorum🙈
Kizinizi Allah bagislasin🥰
Tup bebekle mi hamile kaldiniz acaba😅

Yok canım ben İstanbul Florence nigtingale hastanesinde oldum. Kasık ağrım var göğüs hassasiyetin var sadece his derken valla bilmiyorum ya canım senin belirtilerin neler
Benim de kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var. Ilk 3 gün sümüksü pembe akıntı da gelmişti ama normalmiş. Bende de hiç bir his yok. Allahım hayırlısını versin hepimizin hakkında

Yaa gercekten mi❤❤ İnsallah canim benim o kadar dua ediyorum ki🌺 bir de siz surekli dinlendiniz mi yoksa az da olsa rv isi yemek falan yaptiniz mi? Benim bakanim yok mecbur yapiyorum kalkiyorum🙈
Ben annemde kalıyorum cnm ıs yapmadm yattım otırdum gezındım sen agar bısey kaldırma uzanma bısey olmaz allahın ıznıyle

Kizlar herkese selam, benim transfer sonrasi 3. Gunum, hicbir belirti agri sizi hissetmiyorum, biraz uzuluyorum acikcasi, hamile kalanlarin nerdeyse hepsi adet olucak gibi agri hissetmisler, 5. Gun embriyosu 1 adet transfer oldum, Cuma gunu idrarda test baksam sizce cikar mi?
İlk bir hafta bende hiçbirşey hissetmedim 7. Günden itibaren göğüs ağırlarım kramplar ve baş dönmesi başladı canım üzülme 😘

Aynı durumdan bende muzdaribim ve üstelik çok uyku yapıyor bana bücür ler bu ayın 30da kese için gidicem bakalım kalpte duyulacakmı
Ah masallah sn 7.haftaya gelmıssın kuzum hadı ıns bebısler gelsın bende uyku hıssedym beta arttıkca sanırım oluyo

Back