• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Evet benim devamli oldu şimdi olmuyor çok doktorum progestan igne yapar dedi canım sende kullaniyormusun o yuzden olabilir
Bende kullanıyorum yumurta toplamadan sonra basladım ama cnm hamılelıgomı ogrendıkten bıkacgun sonra oldu bebısmı yapıyo acaba dedım

Aynen canım D vitamini zaten kadınların ömür boyu kullanması gereken bi vitamin folik asitte bebek için iyi beyin gelişimi için özellikle 🙂 çünkü hamiş kaldıktan sonra vücutta ilk folik asit azalmaya başlıyormuş bu da ona daha çok ihtiyacımız var demek 🙂
Hemen alıp başlayacağım çok teşekkür ederim❤️

Kimyasada pozitif çıkıyor fakat 2 günde bir beta hcg 2 ye katlaması gerekirken tam tersi düşüyor. Dizin kasık ağrılarınız ne durumda kaçıncı gününüz
Arada sırada kaşık ağrım oluyor bide çok uykum oluyor akşamüstü bayılacak gibi oluyorum sonra geçiyor göğüslerim çok şişti ve dokunamıyorum yarın 11. Gün kan testine gidicez inşallah hayırlısı olur 6. Gün embriyosu konuldu bana 🙂

Yok kuzum daha yenıyım dun kanım 267 cıktı progestan ıkac yapar ama bn ıgnesını kullanıyorum ıgnesı yapmıuodı bıkacgundur ozellıkle bugun oyleyım
İnşallah Rabbim kavuşturur yavrularımıza sağlıkla sıhhatle🤲🤲ben de begün tam 5.haftamdayım ama keseye bile gitmedim en son 1381 Di kan tahlilim 4 gündür gitmedim. Çok korkuyorum hastanelerden:(

Back