- 10 Eylül 2016
- 615
- 311
- 103
- 28
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #5.221
Benimde bugun transfer sonra 7.gun . Yarin idrarda yapsam cikar mi acaba . Galiba senle ayni tarihte tranafer olmustuk demiÇok teşekkür ederim allah razı olsun sagolun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bugun transfer sonra 7.gun . Yarin idrarda yapsam cikar mi acaba . Galiba senle ayni tarihte tranafer olmustuk demiÇok teşekkür ederim allah razı olsun sagolun
Amin canım birde bol su iç.Dınlenıyorum kuzum ıns bıdaha olöaz komsede olmaz allah bebeklerımızı bızlere bagıslasın
Canım benim de 7.gün 59 çıkmıştı aynı senin gibi şükür kızım var çok iyi değerin merak etmeInsallah Allah razı olsun canim
Bugün bile yapsan çıkarBenimde bugun transfer sonra 7.gun . Yarin idrarda yapsam cikar mi acaba . Galiba senle ayni tarihte tranafer olmustuk demi
Icıuorım kuzum hemsırelerde oyle dedıAmin canım birde bol su iç.
18 transfer olmuştum çıkabilir yap canım ama bekleyebiliyorsan test gününü bekle benceBenimde bugun transfer sonra 7.gun . Yarin idrarda yapsam cikar mi acaba . Galiba senle ayni tarihte tranafer olmustuk demi
Ayy cok heyecanliyimBugün bile yapsan çıkar
Evet benim devamli oldu şimdi olmuyor çok doktorum progestan igne yapar dedi canım sende kullaniyormusun o yuzden olabilirKızlar bas dönmesi gibi böyle denge kaybı yasayananınız varmı aramızda bugun bıraz daha sallanarak yürüyorum
Bugun test aliyim yarin sabah yapcam18 transfer olmuştum çıkabilir yap canım ama bekleyebiliyorsan test gününü bekle bence
Ay çok rahatladım yüce rabbim banada nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim dua edin lütfen banadaCanım benim de 7.gün 59 çıkmıştı aynı senin gibi şükür kızım var çok iyi değerin merak etme
Rabbim yardımcın olsun güzel sonuçlar al insallahBugun test aliyim yarin sabah yapcam
Amin sagol canemRabbim yardımcın olsun güzel sonuçlar al insallah
Bende kullanıyorum yumurta toplamadan sonra basladım ama cnm hamılelıgomı ogrendıkten bıkacgun sonra oldu bebısmı yapıyo acaba dedımEvet benim devamli oldu şimdi olmuyor çok doktorum progestan igne yapar dedi canım sende kullaniyormusun o yuzden olabilir
Hemen alıp başlayacağım çok teşekkür ederimAynen canım D vitamini zaten kadınların ömür boyu kullanması gereken bi vitamin folik asitte bebek için iyi beyin gelişimi için özellikle çünkü hamiş kaldıktan sonra vücutta ilk folik asit azalmaya başlıyormuş bu da ona daha çok ihtiyacımız var demek
Benn zor yemek yedim dün akşam kafam uçuyor ara ara. Ben progestan kullanıyorum belki ondandır diye düşü müştümKızlar bas dönmesi gibi böyle denge kaybı yasayananınız varmı aramızda bugun bıraz daha sallanarak yürüyorum
Siz bebeklerinizin kalp atışını duydunuz mu acaba? Ne kadarlık hamilesinizKızlar bas dönmesi gibi böyle denge kaybı yasayananınız varmı aramızda bugun bıraz daha sallanarak yürüyorum
Yok kuzum daha yenıyım dun kanım 267 cıktı progestan ıkac yapar ama bn ıgnesını kullanıyorum ıgnesı yapmıuodı bıkacgundur ozellıkle bugun oyleyımSiz bebeklerinizin kalp atışını duydunuz mu acaba? Ne kadarlık hamilesiniz
Arada sırada kaşık ağrım oluyor bide çok uykum oluyor akşamüstü bayılacak gibi oluyorum sonra geçiyor göğüslerim çok şişti ve dokunamıyorum yarın 11. Gün kan testine gidicez inşallah hayırlısı olur 6. Gün embriyosu konuldu banaKimyasada pozitif çıkıyor fakat 2 günde bir beta hcg 2 ye katlaması gerekirken tam tersi düşüyor. Dizin kasık ağrılarınız ne durumda kaçıncı gününüz
İnşallah Rabbim kavuşturur yavrularımıza sağlıkla sıhhatleben de begün tam 5.haftamdayım ama keseye bile gitmedim en son 1381 Di kan tahlilim 4 gündür gitmedim. Çok korkuyorum hastanelerdenYok kuzum daha yenıyım dun kanım 267 cıktı progestan ıkac yapar ama bn ıgnesını kullanıyorum ıgnesı yapmıuodı bıkacgundur ozellıkle bugun oyleyım