- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #5.201
Evet şimdi olduŞimdi oldu galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet şimdi olduŞimdi oldu galiba
Canem hayirli olsun. Allah kucagina almayi nasip etsin. sen kabiz oldun mu hic transferden sonra . Bide kasik agrisi bel agrisi kramp bunlari yasadinmiKızlar benim testlerim biri 5. Gün diğeri 8. Gün
Çok erken değil mi? Bence biraz daha bekleyinGünaydın hanımlar bugün 4. günüm, hiç bir şey hissetmiyorum Sabah idrar testi yaptım ve kabak gibi tek çizgi vardı.. 2 gün daha yaparım çıkmazsa kızımın odasını temizliğe başlarım.
Evet canim regl sancisi cektim 4 gun oldum olucam dedim ki pozitif haberimi aldim cok sukur AllahaHamile arkadaşlar adet sancısı sizdede oluyormu test yapcam sırf o sancıdan ötürü olumsuz geliyor diye yapmaya korkuyorum. Bugun 11. Günüm 5. Gün embriyosu
7.gune cok iyi 12.gun verdiginde 200 civarı cikicak icini rahat tutBen dayanamadim kanda batırdım arkadaşlar 7. Günüm 59 çıktı bana çok düşük geldi bilemiyorum pek umudum yok acikcasi
Canım gebeliklerim transferden sonra 4-5 günde idrarda çıkıyordu. Ona güvenerek yapmıştım. Çıkarsa çıkar çıkmazsada ucunda ölüm yok.Çok erken değil mi? Bence biraz daha bekleyin
bencede her iki günde bir 2 katı arttıgı için normal değer çok düşük değiş moralini hiç bozma olumlu düşün7.gune cok iyi 12.gun verdiginde 200 civarı cikicak icini rahat tut
Ayyy canim neresi dusuk yaa . Daha 7.gün Allah kucagina almayi nasip etsinBen dayanamadim kanda batırdım arkadaşlar 7. Günüm 59 çıktı bana çok düşük geldi bilemiyorum pek umudum yok acikcasi
7. Gün için iyi bir değer 12. Güne 200 ün üstünde bir değer çıkar. Hem önemli olan sağlıklı olarak artış göstermesi. Sağlıklı artmadıktan sonra değerin 500 olsa bi önemi olmazBen dayanamadim kanda batırdım arkadaşlar 7. Günüm 59 çıktı bana çok düşük geldi bilemiyorum pek umudum yok acikcasi
Cnm korkma betan gec salgılanmaya baslamıstır onemlı olan kat katmartması ıns artacakBen dayanamadim kanda batırdım arkadaşlar 7. Günüm 59 çıktı bana çok düşük geldi bilemiyorum pek umudum yok acikcasi
Insallah hamilesin canim.Hamile arkadaşlar adet sancısı sizdede oluyormu test yapcam sırf o sancıdan ötürü olumsuz geliyor diye yapmaya korkuyorum. Bugun 11. Günüm 5. Gün embriyosu
Insallah Allah razı olsun canimCnm korkma betan gec salgılanmaya baslamıstır onemlı olan kat katmartması ıns artacak
Ay çok sagol Allah razı olsun rahatladim7.gune cok iyi 12.gun verdiginde 200 civarı cikicak icini rahat tut
Pembelik yerleşme kananası tehlikeli değil korkma. Bende de oldu dr açıklamıştı.Kızlar benden pembelık geldı nabıcam ben
Çok teşekkür ederim allah razı olsun sagolunbencede her iki günde bir 2 katı arttıgı için normal değer çok düşük değiş moralini hiç bozma olumlu düşün
Amin allah razı olsun sagolunAyyy canim neresi dusuk yaa . Daha 7.gün Allah kucagina almayi nasip etsin
Haklısın canım çok teşekkür ederim sagolun7. Gün için iyi bir değer 12. Güne 200 ün üstünde bir değer çıkar. Hem önemli olan sağlıklı olarak artış göstermesi. Sağlıklı artmadıktan sonra değerin 500 olsa bi önemi olmaz
Çok iyi çıkmış korkma dinlen hiçbirşey yapma.Kızlar 267,69 cıktı kan sonucum suan kanamam durdu ama dusucekmı yoksa artıcakmı bılmıyorum yarın da kan vermemı ıstedıler
Dınlenıyorum kuzum ıns bıdaha olöaz komsede olmaz allah bebeklerımızı bızlere bagıslasınÇok iyi çıkmış korkma dinlen hiçbirşey yapma.