- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #5.161
Benim transferden sonra çıktı sivilce tam 3 tane ama şimdi gittiler kayboldular ama herkesin belirtileri farklı olur canımArkadaslar yuzunuzde sivilce var mi . Karniniz sismis mi . Ayy adet mi oluyom yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim transferden sonra çıktı sivilce tam 3 tane ama şimdi gittiler kayboldular ama herkesin belirtileri farklı olur canımArkadaslar yuzunuzde sivilce var mi . Karniniz sismis mi . Ayy adet mi oluyom yoksa
Ben elevit adında bir vitamin hapı kullandım ve devam ediyorum içinde folik asit d vitamini ve bir sürü vitamin var hamileliğin ilk 3 ayına kadar kullanılıyor bide doktorun verdiği progynova adında mavi hap verdi doğum kontrol hapı gibi minik içimde progesteron var fitili de transfere 5 gün kala kullanmaya başladım hamile kalırsam 10 hafta daha devam edecekmişim o kadarAyrıca kızlar yumurtaların kaliteli olması için aylar öncesinden özel olarak kullandığınız bir şeyler var mıydı
Oh be burda cümleten rahatladık vallaAz once aradim konustuk , kahverengi oldugunu soyledim .Endiselenmeyin kullandiginiz jel birikiyor zamanla o renge donuyor dedi
burda bebeyin muhtemelen dogu-bati tarihi yaz diyo son adet tarihini sormuyoben hesaplıyım senın ıcın 31 gunluk hamılesın yarın 4+3 haftalık hamıle oluyorsun. son adet tarıhıne 24 şubat girmelisin
İdrar testine çok güvenmemek lazım belki bebeğin sana geç tutunmuştur canım kanı ne zaman vereceksin11. Gün idrar testim negatif
Bulabilirsem onu da alayım canım :) artık tüp bebeğe başlayacağımız icin eşimi rahat Bıraktım :) oligoastenospermi var eşimde yapısal olduğu icin düzelmez dediler bakalım insallaj ben de kavuşurum bebeğimeeşinede etkı eder ama 3 ayda. cunku spermın olusum surecı 75 gün. 3 ay duzenlı kullanımda ancak snuc alır.karısımdan zıyade saf arı sütü tavsiyem.
Benim arkadasim gordu. Bebisi su an 2 aylikMerhaba arkadaşlar birşey sorucaktım
Memorial şişlide tedavi gören var mı
Degerin cok iyi canim. Seninki yerlesme kanamasi merak etme canim benim. Hep soyluyorum sana cok paniksin ve telefonu yaninda cok bulunduruyorsun. Ben 15 gun boyunca telefonu hep kendimden uzak tuttum. Hala da arada sirada alip buraya giriyorum sadece. Lutfen telefonla cok ugrasma. Ben faydasini gordum cunkuKızlar 267,69 cıktı kan sonucum suan kanamam durdu ama dusucekmı yoksa artıcakmı bılmıyorum yarın da kan vermemı ıstedıler
Benim bi tanıdığıma öyle olmuştu kadın ikinciyi denedi denedi olmadı en son yine adet oldum diye üzüldü birkaç gün sürmüş pembe Kırmızıgül kahverengi Allah ne verdiyse sonra biraz zaman geçti midesi bulanmış falan doktora bi gidiyor sürpriz hamile şimdi Kızı 1,5 yaşında hatta o zaman benimde adetim tuhaftı az geliyordu bende umutlanmıştım acaba benimde mi öyle diye pcos olup hop diye hamiş olmak nerdeeee uzun lafın kısası üzülme takılma hiç herkesin hamileliği farklı geçer hatta ilk çocukla ikinci üçüncü bile farklı olur önemli olan değerlerin sağlıkla büyüyüp dünyaya gelmesiÖylemı dersın rahatlattın benı ıkı gun sonra kan yukselıkse ıkı kat guzel ama duserse ılacı bıraktırırlar belkı bana ozman sen kan verdınmı basladıgında lekelenmen kuzum kac cıkmıstı verdıysen bıraz rahatlattın beni
İkiz bunlar o zamanBenim 9.gün böyleydi 2 embriyo konuldu yarın 10.gun kanda 497.32 cıktı yarın bakalım kaç çıkıcak
Ben vitamin kullandığım için şükür kabız olmadım ama hapı gün içinde geciktirdiğini zaman hemen kabız olmaya çalışıyor herkesin kullandığı ilaçlar farklı canım kayısıyı geceden ılık suya koy bi bardak sabah suyu iç kayısıyı da ye iyi geliyorYaaa arkadaslar bu kabizlik birakmiycak galiba hamile olmama bu nedir yaa . Cekeniniz var mi benim gibi . Heyy hamile cicisler sizde kabizlik yasadiniz mi transferden sonra
indsallahİkiz bunlar o zaman
Ben folik asiti D vitaminini hamile kalmadan 3 ay öncesinden başlanıyor diye biliyorum ama her doktor farklıCanım sana bir şey danışabilir miyim ☺ Adetimin ikinci günü tedavim başlayacak ama doktor bana folik asit falan bir şey söylemedi henüz alıp içmem gerekir mi bu süreçte neler yesem yumurtLarım daha kaliteli olur ?
D vitamini tahlili falan istedi hep zaten ama bana bir şey söylemedi kuzum ama ben alıp basliyim zarar gelmezBen folik asiti D vitaminini hamile kalmadan 3 ay öncesinden başlanıyor diye biliyorum ama her doktor farklı
O zaman 30 kasım 2020 yazın dogru olur sanırımburda bebeyin muhtemelen dogu-bati tarihi yaz diyo son adet tarihini sormuyo
Şimdi oldu galibaburda bebeyin muhtemelen dogu-bati tarihi yaz diyo son adet tarihini sormuyo
Aynen canım D vitamini zaten kadınların ömür boyu kullanması gereken bi vitamin folik asitte bebek için iyi beyin gelişimi için özellikle çünkü hamiş kaldıktan sonra vücutta ilk folik asit azalmaya başlıyormuş bu da ona daha çok ihtiyacımız var demekD vitamini tahlili falan istedi hep zaten ama bana bir şey söylemedi kuzum ama ben alıp basliyim zarar gelmez
Hayırlı olsunKızlar benim testlerim biri 5. Gün diğeri 8. Gün
Maşallah çok belirgin fark etmiş hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar benim testlerim biri 5. Gün diğeri 8. Gün