- 6 Nisan 2017
- 218
- 101
- 103
- 29
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #4.981
İnşallah canım valla vakit geçmiyor gibi resmen bide Corona virus evlerden çıkılmiyor mecbur bekleme modundayiz :/Sen 2 3 gun daha bekle kuzum ıns guzelce tutsunlar yaramazlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım valla vakit geçmiyor gibi resmen bide Corona virus evlerden çıkılmiyor mecbur bekleme modundayiz :/Sen 2 3 gun daha bekle kuzum ıns guzelce tutsunlar yaramazlar
Öyle cnm ya maalesef nasıl hastaneye gıdıcez dıye korkuyorum artık beklıyoruz artık elımızden ne gelırİnşallah canım valla vakit geçmiyor gibi resmen bide Corona virus evlerden çıkılmiyor mecbur bekleme modundayiz :/
Aynen bide o var iste. Sen kaçıncı gunundesinÖyle cnm ya maalesef nasıl hastaneye gıdıcez dıye korkuyorum artık beklıyoruz artık elımızden ne gelır
16 martta oldum cnm transfer ıste 8. 9.gun dıyorum transfer gununu saymazsak 8 sayarsak 9 kan zamanı gelse ıkıgun daha sabredıyorumAynen bide o var iste. Sen kaçıncı gunundesin
Ayyy benden 3 gün önce hayırlısı inşallah gelmiş ya kaçıncı gün embriyosu idrar yaptın mı hiç canim16 martta oldum cnm transfer ıste 8. 9.gun dıyorum transfer gununu saymazsak 8 sayarsak 9 kan zamanı gelse ıkıgun daha sabredıyorum
Bence 3. Gün emriyosu olduğu için 10. Güne kadar bekle inşallah olur rabbim yardimcimiz olsunMeraba kizlar benimde ilk denemem 3 gün embriyosu iki tane transfer edildi. bugün 5 günüm catlicam ya hepinizin yorumlari okudum hayırlı haberler var ne güzel rabbim bekleyenlere de banada güzel haber almak nasip etsin idrar testi yapsam ne zaman çıkar
5.gun cnm ıkı tane konuldu yapmammı 4.gunden berı ıste ğozıtıfı koyulasmayı gordum ıns kanda kat katmartmayı görelımdeAyyy benden 3 gün önce hayırlısı inşallah gelmiş ya kaçıncı gün embriyosu idrar yaptın mı hiç canim
Insallah öyle olur canim bir yanım umudunu kaybetmediGec tutynma olabiliyor. Ama siz zaten testi cok erken yapmışsınız. O nedenle demiş doktorunuz. 12.güne kadar tutunma sansı var
Ay cidden mi çok sevindimmmm ya bu 5 gün embriyosu daha erken belli oluyor ne güzel bana nasip olmadı yani kaliteler çok iyiyken gerek yok dedi doktorum 2 tanede dondurduk 5 gün embriyosu . Belirti olarak neler var canım peki:)5.gun cnm ıkı tane konuldu yapmammı 4.gunden berı ıste ğozıtıfı koyulasmayı gordum ıns kanda kat katmartmayı görelımde
Mecbur öyle yapcam ya negatif gorcegemice en azından :/Bence 3. Gün emriyosu olduğu için 10. Güne kadar bekle inşallah olur rabbim yardimcimiz olsun
Evet canım benim 2 gündür kramp girip gidiyor uzun sürmesin diye dua ediyorum resmen inşallah bebeklerimiz sağlıkla büyürler de kucağımıza alırız kasıklarıma kramp girince başım dönüyor benim değerler değişiyor galibaAslında denedim ama yukleyemedim inşallah vardır çift çizgi görüyoruz ama sevinemiyoruz ki kimyasal mi dış gebelki mi değer artacakmi Vs Vs rabbim yardım etsin ara ara kasiklarima ağrı girip çıkıyor sizinde oluyor mu
Canım dosya yükle basıyorum fakat kamera açılmıyor dosyada çıkmıyor anlayamadimCnm cvp verırlen dosya yükleye tıkla ordan fotonu cek yuklersın evet cnm uc gundur kasık bel agrısı oluyor hafıf hafıf adet gunumuz yaklastıgı ıcın normal bebısler tutunuyor ıyıce bıde kotu düşünmeyelim ıns guzel gunlerımız olcak
Test yaptın mı belli olur zaten sizinki muhtemelen hem 5. gün embriyosu hem de 11. gününüz inşallah pozitiftir rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarımız boş kalmasın inşallahHamile arkadaşlar adet sancısı sizdede oluyormu test yapcam sırf o sancıdan ötürü olumsuz geliyor diye yapmaya korkuyorum. Bugun 11. Günüm 5. Gün embriyosu
Amin inşallah. Yarın haberi vericem eğer pozitif cıkarsa demekki adet belirtisinden farkı yokmuş dicem yani.Test yaptın mı belli olur zaten sizinki muhtemelen hem 5. gün embriyosu hem de 11. gününüz inşallah pozitiftir rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarımız boş kalmasın inşallah
Cnm benım doncak embrıyoda kalmadı dondurmussun enazından ıns kucagımıza alalımda gerek kalmasın belırtı belmkasık agrısı gogus acıması basladı 5.gunden sonraAy cidden mi çok sevindimmmm ya bu 5 gün embriyosu daha erken belli oluyor ne güzel bana nasip olmadı yani kaliteler çok iyiyken gerek yok dedi doktorum 2 tanede dondurduk 5 gün embriyosu . Belirti olarak neler var canım peki:)
Evet inslalah gerek kalmaz diğerlerine nasip iste benimde Kasık ağrım var göğüs hassasiyeti aynı şekilde inşallah nasip olur güzel haberlereCnm benım doncak embrıyoda kalmadı dondurmussun enazından ıns kucagımıza alalımda gerek kalmasın belırtı belmkasık agrısı gogus acıması basladı 5.gunden sonra
3.gün embriyosu 10.gün çıkıyor canım ozaman yap benceMeraba kizlar benimde ilk denemem 3 gün embriyosu iki tane transfer edildi. bugün 5 günüm catlicam ya hepinizin yorumlari okudum hayırlı haberler var ne güzel rabbim bekleyenlere de banada güzel haber almak nasip etsin idrar testi yapsam ne zaman çıkar