• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bugün kan ve idrar verdim sağlık ocağına yarın alıcam sonuçları.. Devlet hastanesinden haftaya çarşambaya gün almıştım iptal edildi msj geldi.. Mecbur özele gidicem inşallah orda bakılır. Beyaz serumuda sipariş ettik gelmiş eczanede şimdi.. Onu yemem gerek..

Ben

Bende erken test yok oara vermedım normal bar artık o yettı🤣🤣🤣 hafıf bel kasık agrın oluyomu atada bıde bende erken test yapsam boyle cıkarma acaba
Bunlar bi kutuda 3 taneydi ondan yapıyorum yoksa almazdım 😂 arada kasıklarıma kramp giriyor ama hemen gidiyor bel ağrım yok göğüslerim şişti bide başım dönüyor

Cuma kuzum ama ben persembe verıcem 16 martta oldum transfer drdan rapor cıkarmak ıcın hem
Hadi bisey kalmamis canim. Erken gebelik testi falan yapma bak gaza gelip. Burda okudukca bende cok heveslendim ama dedim ki Allahim ben sabrediyorum sabrimin sonunu selamet et kanda hayirlisiyla goster bize diye. Sende sabret insaallah. 😉😘

Hadi bisey kalmamis canim. Erken gebelik testi falan yapma bak gaza gelip. Burda okudukca bende cok heveslendim ama dedim ki Allahim ben sabrediyorum sabrimin sonunu selamet et kanda hayirlisiyla goster bize diye. Sende sabret insaallah. 😉😘
Canım o en erken yapan yaramazlardan... idrarıı yapalı çok oldu 😬 kanda tescillendirecek İnşaAllah perşembe günü.. bu arada sizinde hayırlı olsun gebeliğiniz :anneadayı:

Kuzum test yaptım bıkacgundur hep zaten kan ıcın beklym erken gebelık testı almam bosuna para vermem persembe dr a gıdıcem zaten kuzum yenı yenı adet tarıhım gelıyo bıkacgune senle bır hafta aramız var sanırım kuzu

Eklentiler

• CCF482A4-2A2C-461B-A39C-4EEB23F3E08B.jpeg
    CCF482A4-2A2C-461B-A39C-4EEB23F3E08B.jpeg
    193,9 KB · Görüntüleme: 30
Kuzum test yaptım bıkacgundur hep zaten kan ıcın beklym erken gebelık testı almam bosuna para vermem persembe dr a gıdıcem zaten kuzum yenı yenı adet tarıhım gelıyo bıkacgune senle bır hafta aramız var sanırım kuzu
Maşallah kaçıncı gününüz kucağıniza almak nasip olsun

Aslında denedim ama yukleyemedim :KK43: inşallah vardır çift çizgi görüyoruz ama sevinemiyoruz ki kimyasal mi dış gebelki mi değer artacakmi Vs Vs rabbim yardım etsin ara ara kasiklarima ağrı girip çıkıyor sizinde oluyor mu
Cnm cvp verırlen dosya yükleye tıkla ordan fotonu cek yuklersın evet cnm uc gundur kasık bel agrısı oluyor hafıf hafıf adet gunumuz yaklastıgı ıcın normal bebısler tutunuyor ıyıce bıde kotu düşünmeyelim ıns guzel gunlerımız olcak

Meraba kizlar benimde ilk denemem 3 gün embriyosu iki tane transfer edildi. bugün 5 günüm catlicam ya hepinizin yorumlari okudum hayırlı haberler var ne güzel rabbim bekleyenlere de banada güzel haber almak nasip etsin idrar testi yapsam ne zaman çıkar

Meraba kizlar benimde ilk denemem 3 gün embriyosu iki tane transfer edildi. bugün 5 günüm catlicam ya hepinizin yorumlari okudum hayırlı haberler var ne güzel rabbim bekleyenlere de banada güzel haber almak nasip etsin idrar testi yapsam ne zaman çıkar
Sen 2 3 gun daha bekle kuzum ıns guzelce tutsunlar yaramazlar

Back