- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #4.941
Bnde 4.gun bakmıstm ıgne etkısı gecmısmı dıye grı cızgı cıkınca püü daha bıtmemıs demıstımsende benımmgıbı acelecıAyy ben hep 4. Gün yapmaya bŞlıyorum..aceleciyim biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde 4.gun bakmıstm ıgne etkısı gecmısmı dıye grı cızgı cıkınca püü daha bıtmemıs demıstımsende benımmgıbı acelecıAyy ben hep 4. Gün yapmaya bŞlıyorum..aceleciyim biraz
Bu arada senin adını hep “ hain” diye okuyorum ne hikmetse.. Hain yazmış diyorum hahahaaaGünaydın kızlar dayanamadım bu sabah tekrar idrar testi yaptım daha koyu çıktı hala inanamıyorum ya içim kıpır kıpır hafif denge kayıplarım var günden güne artarak devam ediyor sanki kafam yerinde değil gibi ama bebeğim bana burda diyor o yüzden aldırış etmiyorum bide kızlar biraz özel olacak sorum ama sizde de oluyor mu merak ettiğim için soruyorum fitil koyuyorum her akşam son 2 akşamdır çok yumuşadı içi alt tarafın aparatla deniyorum onu da beceremedim mecbur parmaklarımla itiyorum ama çok tuhaf yaa sizinde öyle mi
Gunaydin , bu saba erkek hamilelik testi yaptim .Cok sukur cift cizgiyi gördum.Kuzucugum beni birakmamis , hep yanimdaymis.artik cuma kan verecegim , dualarinizi esirgemeyin cizgisi cok soluk daha insallah koyulassin tutunsun
Kızlar günaydın sabah predictor erken gebelik testi yaptım silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı doğru mu ağlıyorum şu anEki Görüntüle 2608334
Kızlar sabah sabah ne güzel haberler verdiniz. Hepinize hayırlı olsun. Saglıkla gelsinler inşallah. Gözümüz aydınKızlar bugün 11.günüm 3.gün embriyosu çok koyu çıkmaması normal mu
Gec tutynma olabiliyor. Ama siz zaten testi cok erken yapmışsınız. O nedenle demiş doktorunuz. 12.güne kadar tutunma sansı varGünaydın hanımlar doktora sonucumu bildirdim 2 gün sonra testi tekrarla dedi yükselme ihtimali yok biliyorum ama yinede size soruyorum acaba böyle olan varmı sonucun 1.6 cıktı 7.gunde
Hayırlısı olsun ozaman canım Allah korusunSuan bısey yok cnm aman kanamadan korkuyorum ben ılk bebekte 5,5 6 haftada hafıf kahve lekem gelmıstı benım ıns olmaz kanamadan korkuyorum cunku 5 jafta korkunc kanamalar gecırdım ılkınde
Teşekkür ederim sağlıklı sonuçlar alırız inşKızlar sabah sabah ne güzel haberler verdiniz. Hepinize hayırlı olsun. Saglıkla gelsinler inşallah. Gözümüz aydın❤
Orda tabi yaa oy maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iniallah
Çooookk teşekkürler inşallah hepimiz sağlıkla bu süreci atlatırız inşallah Rabbim yolumuzu kolaylaştırsınKızlar sabah sabah ne güzel haberler verdiniz. Hepinize hayırlı olsun. Saglıkla gelsinler inşallah. Gözümüz aydın❤
Allah bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın bız tedbırı alalımda takdır allahtanHayırlısı olsun ozaman canım Allah korusun
Gözünüz aydın kaçıncı gününüz bende aynı testten yapmıştımGunaydin , bu saba erkek hamilelik testi yaptim .Cok sukur cift cizgiyi gördum.Kuzucugum beni birakmamis , hep yanimdaymis.artik cuma kan verecegim , dualarinizi esirgemeyin cizgisi cok soluk daha insallah koyulassin tutunsun
Hahahaha hangimizinki normal ki acabaSenin yumuşamış benimde şiş gibi fitili itmem daha zorlaştı.bende parmaklıyorum kendimi. Alışınca garip gelmiyor
Herhalde eski zamanda alttan bakınca böyle anlıyordu ebeler hamiş yada değil diye kendimden tiksindim ya o nedirTestını atsana kız bakalımparmakla ıt cnm ben suan kullanmıyorum ama en az yarım saat uzan kotı bısey ama ıttıgın kadar ıt etkı gostersın bebegn sana el sallıuor
Hahahaha Hilal canım HilalBu arada senin adını hep “ hain” diye okuyorum ne hikmetse.. Hain yazmış diyorum hahahaaa
yapcak busey yok cnm mecbur bende sanırım alttan koycam sonra bakalımm su hamılelık kanlada kesınlesıp bebeklerımızı gorelımde ılk uc ay ılac vercekler sanırım sureklı bızeHerhalde eski zamanda alttan bakınca böyle anlıyordu ebeler hamiş yada değil diye kendimden tiksindim ya o nedir
Bende bilmiyorum artık bakıcaz ne kullanacağımızaAhahah
yapcak busey yok cnm mecbur bende sanırım alttan koycam sonra bakalımm su hamılelık kanlada kesınlesıp bebeklerımızı gorelımde ılk uc ay ılac vercekler sanırım sureklı bıze
Gece yatmadan koyuyorum zaten o yüzden sıkıntı olmuyor sabaha kadar eriyip gidiyor
Bende erken test yok oara vermedım normal bar artık o yettı hafıf bel kasık agrın oluyomu atada bıde bende erken test yapsam boyle cıkarma acaba
Saglicakla kucagimiza alalim da insaallah. Ben igne kullanmaya raziyim vallaAnladım canım , evet progestan iğne için bana da öyle demişti başta daha kullanacaksın diye he bende crinone jel kullanıyorım günde 2 kex bir de onu yazmaya unuttum sana :)
Senin tahlil gunun ne zaman canimBen progestan ıgne yi hergun vuruluyorum daha ya kanı vereyımde bakalım kac gunde bır dıyecekler
Benden tavsiye yapma canim benim. Gununu dualarla bekle. O sekilde daha teslimiyetci olursun Rabbime karsi. Obur turlu artti mi artacak mi kafan karisacak gerek yok. Dualarla bekle yavrunu3. günden herkese günaydınn.. idrar testlerini görünce içim kıpır kıpur oluyor. Bende biran önce yapmak istiyorum.. evde testim yok normalde transfer öncesi stok yapardım. Bugün dışarı çıkarsam test alırım yarın 4. gün yaparım hemen