• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Günaydın kızlar dayanamadım bu sabah tekrar idrar testi yaptım daha koyu çıktı hala inanamıyorum ya içim kıpır kıpır hafif denge kayıplarım var günden güne artarak devam ediyor sanki kafam yerinde değil gibi ama bebeğim bana burda diyor o yüzden aldırış etmiyorum 🙈🙈 bide kızlar biraz özel olacak sorum ama sizde de oluyor mu merak ettiğim için soruyorum fitil koyuyorum her akşam son 2 akşamdır çok yumuşadı içi alt tarafın aparatla deniyorum onu da beceremedim mecbur parmaklarımla itiyorum ama çok tuhaf yaa sizinde öyle mi 😕
Bu arada senin adını hep “ hain” diye okuyorum ne hikmetse.. Hain yazmış diyorum hahahaaa

Gunaydin , bu saba erkek hamilelik testi yaptim .Cok sukur cift cizgiyi gördum.Kuzucugum beni birakmamis , hep yanimdaymis.😊artik cuma kan verecegim , dualarinizi esirgemeyin cizgisi cok soluk daha insallah koyulassin tutunsun 🌸💕💕💕
Kızlar günaydın sabah predictor erken gebelik testi yaptım silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı doğru mu ağlıyorum şu anEki Görüntüle 2608334
Kızlar bugün 11.günüm 3.gün embriyosu çok koyu çıkmaması normal mu
Kızlar sabah sabah ne güzel haberler verdiniz. Hepinize hayırlı olsun. Saglıkla gelsinler inşallah. Gözümüz aydın🙏🙏❤️

Günaydın hanımlar doktora sonucumu bildirdim 2 gün sonra testi tekrarla dedi yükselme ihtimali yok biliyorum ama yinede size soruyorum acaba böyle olan varmı sonucun 1.6 cıktı 7.gunde
Gec tutynma olabiliyor. Ama siz zaten testi cok erken yapmışsınız. O nedenle demiş doktorunuz. 12.güne kadar tutunma sansı var

Testını atsana kız bakalım🤣🤣🤣🤣parmakla ıt cnm ben suan kullanmıyorum ama en az yarım saat uzan kotı bısey ama ıttıgın kadar ıt etkı gostersın bebegn sana el sallıuor😱
Herhalde eski zamanda alttan bakınca böyle anlıyordu ebeler hamiş yada değil diye 😂😂😂😂😂 kendimden tiksindim ya o nedir 😁😁

Ahahah
Herhalde eski zamanda alttan bakınca böyle anlıyordu ebeler hamiş yada değil diye 😂😂😂😂😂 kendimden tiksindim ya o nedir 😁😁
yapcak busey yok cnm mecbur bende sanırım alttan koycam sonra🤣🤣 bakalımm su hamılelık kanlada kesınlesıp bebeklerımızı gorelımde ılk uc ay ılac vercekler sanırım sureklı bıze

Testını atsana kız bakalım🤣🤣🤣🤣parmakla ıt cnm ben suan kullanmıyorum ama en az yarım saat uzan kotı bısey ama ıttıgın kadar ıt etkı gostersın bebegn sana el sallıuor😱
9C60ED42-9EA4-409B-821C-B222C5105DA8.jpeg

Anladım canım , evet progestan iğne için bana da öyle demişti başta daha kullanacaksın diye he bende crinone jel kullanıyorım günde 2 kex bir de onu yazmaya unuttum sana :)
Saglicakla kucagimiza alalim da insaallah. Ben igne kullanmaya raziyim valla 😉

3. günden herkese günaydınn.. idrar testlerini görünce içim kıpır kıpur oluyor. Bende biran önce yapmak istiyorum.. evde testim yok normalde transfer öncesi stok yapardım. Bugün dışarı çıkarsam test alırım yarın 4. gün yaparım hemen 😅
Benden tavsiye yapma canim benim. Gununu dualarla bekle. O sekilde daha teslimiyetci olursun Rabbime karsi. Obur turlu artti mi artacak mi kafan karisacak gerek yok. Dualarla bekle yavrunu 😍😘

Back