- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #5.021
Canım stres yapma, aktif kanama olmadığı sürece sıkıntı yok. Drun gerekli bilgiyi verir. Geçmiş olsunKan vermeye gıdıcem sımdı keske oyle olsa benı bırakmasalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım stres yapma, aktif kanama olmadığı sürece sıkıntı yok. Drun gerekli bilgiyi verir. Geçmiş olsunKan vermeye gıdıcem sımdı keske oyle olsa benı bırakmasalar
Teşekkür ederim, kasik agrim bazen oldu bazen olmadi adet olacakmis gibi ağrılarım oldu bazende. Evdeydim hep, sürekli yatmadim ama yormadim da kendimi. Kabak çekirdeği incir ananas brokoli ve avakado yedim. Darisi sana inşallah.Canem o
Hamileligin hayirli olsun . Insallah kalp ve keseyide gorursun .canem nelere dikkat ettin . Kasklarinda agri var mi .
Darısı bizlereEllerın ayakların nasıl tıtıredı dımı ne cıkcak dıye negatıfe hazır degılsın sonra da coft cızgı gorunce inanamamasukurler olsun bıze bunu yasatan allaha cnm
Yumurta toplandı canım dua ediverir misin bana hamilelein kabul olurmus 15 tane toplandı 7 si olgunmusSağ salim bebeğini kucağına aldığın günleri gör canım benim
2 embriyo transfer edildi 5. Gün emriyosu senin canimAyy canim gercekten mi ben de 18. Gün . Belli oluyo mu. Kac embriyo transfer edildi . Ve kacinci gun embriyosu
Teşekkür ederim, kasik agrim bazen oldu bazen olmadi adet olacakmis gibi ağrılarım oldu bazende. Evdeydim hep, sürekli yatmadim ama yormadim da kendimi. Kabak çekirdeği incir ananas brokoli ve avakado yedim. Darisi sana inşallah.
Ayy benim de .2 embriyo transfer edildi 5. Gün emriyosu senin canim
Gelıyo kanCanım stres yapma, aktif kanama olmadığı sürece sıkıntı yok. Drun gerekli bilgiyi verir. Geçmiş olsun
Merhabalar 19 Martta transferim oldu. Sabırsızlıkla 31 martı bekliyorumArkadaşlar tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım mart ayında bir aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah. Mart ayında transfer olacaklar varsa süreci paylaşabiliriz diye düşündüm. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir ve miniklerimize kavuşuruz inşallah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mart Ayında Transfer olacak arkadaşlarım buradan birbirimizi kolaylıkla takip edebiliriz rabbim güzel haberler almayı nasip etsin ❤
@Buseeeeee95
•İlk DenemeErkek
Faktörü İzmir
9 Eylül Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi17 Mart Transfer Oldu
Uykusuz Koala
•İlk Deneme Erkek Faktörü
(Ağır OAT) Bahçeci
Umut Tüp Bebek Merkezi 4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Yahrenayy
•İlk Deneme
(1 başarısız aşılama)Sebepsiz
İnfertilite Antalya Ivf
Özel Tüp
Bebek Merkezi3 Mart
Transfer OlduPozitif
@10Esra_Rengiz_16
•2. DenemePcos +
Erkek Faktörü Bursa Jimer Tüp Bebek Merkezi4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@ayse vera
•İlk DenemeSebepsiz İnfertilite Ankara HRS Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi 29 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Ozlem9144
• 3.DenemeErkek Faktörü Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi 29 Şubat Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Sseerraayy
•İlk Deneme
(2 Başarısız aşılama)Sebepsiz İnfertilite Yeni Yüzyıl Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi 3 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Nameless Warrior
•İlk DenemePcos Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi Transfer Hazırlığına Başlayacak
@papatyamrm
•3. Deneme
(2 Negatif Tüp Bebek)
4 Normal Gebelik KaybıSebepsiz infertilite teşhisi sonrası rahimde şekil bozukluğu çıkmış Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi 03 Mart Transfer Oldu Pozitif
@Sea41
•İlk Deneme
(4 Normal Gebelik Kaybı)Genetik bozukluk Ataşehir
Memorial Hastanesi Tüp Bebek MerkeziTedaviye Başlayacak
dlkkydlntpl
•Yaş 29
•İlk Deneme
(1 Erken doğum)Sebepsiz infertilite Hafif pco görünümü Acıbadem Maslak Tüp Bebek Merkezi 29 Şubatta Tedaviye Başladı
Kbdemirel
•2. DenemeErkek Faktörü + Pco Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi 13 veya 14 mart Transfer Olacak
@limoncicegi41
•3. DenemeRahim Anomalisi
(Yarım Rahim)Okan Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi 9 Mart Transfer Olacak Pozitif
@Nurov
•İlk DenemeÇikolata Kisti Yada Sebepsiz İnfertilite Bahçeci Diyarbakır Tüp Bebek Merkezi Nisanda Transfer Olacak Tedavi Görüyor
@srpsrht
•3.Deneme
(2 Başarısız Aşılama). . Uludağ Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi 5 Martta Transfer Oldu Pozitif
@Almina58
•1.DenemeÇikolata kisti + rahim şekil bozukluğu Münür Şago Tüp Bebek Merkezi (KKTC)
Mart sonu transfer olabilir
@bahargelini
•İlk DenemeErkek Faktörü Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi 7 Mart
Transfer OlduPozitif
@Fulyaa21
•3.DenemeSebepsiz İnfertilite
(Embriyo gelişiminde problem)Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi 14 Mart Transfer Oldu
@nill2323
•İlk Deneme~ Elazığ Medical Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi 6 Mart Transfer Oldu Pozitif
@Snmdndr
•İlk DenemeRezerv azlığı ve çikolata kisti Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi 10 Mart Transfer Oldu
Pozıtıf coksa nolcak kı dusucek gıdıcekYerleşmedir inşallah canım ya sonucu bekliyoruz![]()
Benimde 19 unda persembe oldu canım :) 3 gün embriyosu ama ben pazartesi veririm dedim çıkarmış yani seninki kaçıncı gün embriyosuMerhabalar 19 Martta transferim oldu. Sabırsızlıkla 31 martı bekliyorum
Niye düşüp gitsin ne alaka? Yerleşme kanaması düşük demek degilki ne zaman belli olcak canım icininferah tutPozıtıf coksa nolcak kı dusucek gıdıcek
Ağzına kürekle vurcam şimdi.. dur bi bakalım, dr muayene etsin, kanda bakılsınsın, niye böyle şom ağızlılık yapıyosunPozıtıf coksa nolcak kı dusucek gıdıcek
Öyle düşünme lütfen, uzan hemen, doktorunla konuştun mu?Pozıtıf coksa nolcak kı dusucek gıdıcek
Bence uzan biraz bekle yerleşme kanamasıdır inşallah, moralini yüksek tut sıkı sıkı tutunuyor inşallah bebeklerin sana öyle düşünKızlar toplu yazıyorum ıkı kere wc gııdınce pembe geldı ped koydum koyu renk sılınce kahve geldı sımdı bıtıcekmı bu yanı anlamadım devam etmez ıns
Ins yerlesmedır allahım mucıze olsun yavrularım bana suprız yapsn annesını bırakmasınlarBence uzan biraz bekle yerleşme kanamasıdır inşallah, moralini yüksek tut sıkı sıkı tutunuyor inşallah bebeklerin sana öyle düşün![]()
Fitil kullanıyorsan hafif zedelenmiş tahriş yapmıştı olabilirsin etini.. Endişelenmeden takip et ve yat dinlen Doktorunlada görüşKızlar toplu yazıyorum ıkı kere wc gııdınce pembe geldı ped koydum koyu renk sılınce kahve geldı sımdı bıtıcekmı bu yanı anlamadım devam etmez ıns
Yok fıtıl dgl kanamam yok suan kahve geldı durdu ama somdı su gıbı ıdrarla baya acok renk ıdrarla yaptm test acık renk cıktı sabahtan baya düştüöu beyaFitil kullanıyorsan hafif zedelenmiş tahriş yapmıştı olabilirsin etini.. Endişelenmeden takip et ve yat dinlen Doktorunlada görüş
Cok tesekkur ederim. Ama daha o moda giremedim. Koronadan dolayi kese ve kalp atisi icin doktor 9 nisanda cagirdi onu gormeden inanamayacagim galibaCanım o en erken yapan yaramazlardan... idrarıı yapalı çok oldukanda tescillendirecek İnşaAllah perşembe günü.. bu arada sizinde hayırlı olsun gebeliğiniz
![]()