• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canem o

Hamileligin hayirli olsun . Insallah kalp ve keseyide gorursun . 🤗 canem nelere dikkat ettin . Kasklarinda agri var mi .
Teşekkür ederim, kasik agrim bazen oldu bazen olmadi adet olacakmis gibi ağrılarım oldu bazende. Evdeydim hep, sürekli yatmadim ama yormadim da kendimi. Kabak çekirdeği incir ananas brokoli ve avakado yedim. Darisi sana inşallah.

Arkadaşlar tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım mart ayında bir aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah. Mart ayında transfer olacaklar varsa süreci paylaşabiliriz diye düşündüm. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir ve miniklerimize kavuşuruz inşallah 🙏🌸
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mart Ayında Transfer olacak arkadaşlarım buradan birbirimizi kolaylıkla takip edebiliriz rabbim güzel haberler almayı nasip etsin
@Buseeeeee95
•İlk Deneme
Erkek
Faktörü
İzmir
9 Eylül Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi
17 Mart Transfer Oldu
Uykusuz Koala Uykusuz Koala
•İlk Deneme
Erkek Faktörü
(Ağır OAT)
Bahçeci
Umut Tüp Bebek Merkezi
4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Yahrenayy
•İlk Deneme
(1 başarısız aşılama)
Sebepsiz
İnfertilite
Antalya Ivf
Özel Tüp
Bebek Merkezi
3 Mart
Transfer Oldu
Pozitif :anneadayı:
@10Esra_Rengiz_16
•2. Deneme
Pcos +
Erkek Faktörü
Bursa Jimer Tüp Bebek Merkezi
4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@ayse vera
•İlk Deneme
Sebepsiz İnfertiliteAnkara HRS Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi29 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Ozlem9144
• 3.Deneme
Erkek FaktörüŞişli Memorial Tüp Bebek Merkezi29 Şubat Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Sseerraayy
•İlk Deneme
(2 Başarısız aşılama)
Sebepsiz İnfertiliteYeni Yüzyıl Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi3 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Nameless Warrior
•İlk Deneme
PcosŞişli Memorial Tüp Bebek MerkeziTransfer Hazırlığına Başlayacak
@papatyamrm
•3. Deneme
(2 Negatif Tüp Bebek)
4 Normal Gebelik Kaybı
Sebepsiz infertilite teşhisi sonrası rahimde şekil bozukluğu çıkmışŞişli Memorial Tüp Bebek Merkezi03 Mart Transfer OlduPozitif:anneadayı:
@Sea41
•İlk Deneme
(4 Normal Gebelik Kaybı)
Genetik bozuklukAtaşehir
Memorial Hastanesi Tüp Bebek Merkezi
Tedaviye Başlayacak
dlkkydlntpl dlkkydlntpl
•Yaş 29
•İlk Deneme
(1 Erken doğum)
Sebepsiz infertilite Hafif pco görünümü Acıbadem Maslak Tüp Bebek Merkezi29 Şubatta Tedaviye Başladı
Kbdemirel Kbdemirel
•2. Deneme
Erkek Faktörü + Pco Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi13 veya 14 mart Transfer Olacak
@limoncicegi41
•3. Deneme
Rahim Anomalisi
(Yarım Rahim)
Okan Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi9 Mart Transfer OlacakPozitif :anneadayı:
@Nurov
•İlk Deneme
Çikolata Kisti Yada Sebepsiz İnfertilite Bahçeci Diyarbakır Tüp Bebek MerkeziNisanda Transfer Olacak Tedavi Görüyor
@srpsrht
•3.Deneme
(2 Başarısız Aşılama)
. .Uludağ Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi5 Martta Transfer OlduPozitif :anneadayı:
@Almina58
•1.Deneme
Çikolata kisti + rahim şekil bozukluğuMünür Şago Tüp Bebek Merkezi (KKTC)
Mart sonu transfer olabilir
@bahargelini
•İlk Deneme
Erkek FaktörüBahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi7 Mart
Transfer Oldu
Pozitif :anneadayı:
@Fulyaa21
•3.Deneme
Sebepsiz İnfertilite
(Embriyo gelişiminde problem)
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi14 Mart Transfer Oldu
@nill2323
•İlk Deneme
~Elazığ Medical Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi6 Mart Transfer OlduPozitif :anneadayı:
@Snmdndr
•İlk Deneme
Rezerv azlığı ve çikolata kistiBahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi 10 Mart Transfer Oldu
Merhabalar 19 Martta transferim oldu. Sabırsızlıkla 31 martı bekliyorum

Kızlar toplu yazıyorum ıkı kere wc gııdınce pembe geldı ped koydum koyu renk sılınce kahve geldı sımdı bıtıcekmı bu yanı anlamadım devam etmez ıns
Bence uzan biraz bekle yerleşme kanamasıdır inşallah, moralini yüksek tut sıkı sıkı tutunuyor inşallah bebeklerin sana öyle düşün 🤩🤩

Kızlar toplu yazıyorum ıkı kere wc gııdınce pembe geldı ped koydum koyu renk sılınce kahve geldı sımdı bıtıcekmı bu yanı anlamadım devam etmez ıns
Fitil kullanıyorsan hafif zedelenmiş tahriş yapmıştı olabilirsin etini.. Endişelenmeden takip et ve yat dinlen Doktorunlada görüş

Fitil kullanıyorsan hafif zedelenmiş tahriş yapmıştı olabilirsin etini.. Endişelenmeden takip et ve yat dinlen Doktorunlada görüş
Yok fıtıl dgl kanamam yok suan kahve geldı durdu ama somdı su gıbı ıdrarla baya acok renk ıdrarla yaptm test acık renk cıktı sabahtan baya düştüöu beya

Canım o en erken yapan yaramazlardan... idrarıı yapalı çok oldu 😬 kanda tescillendirecek İnşaAllah perşembe günü.. bu arada sizinde hayırlı olsun gebeliğiniz :anneadayı:
Cok tesekkur ederim. Ama daha o moda giremedim. Koronadan dolayi kese ve kalp atisi icin doktor 9 nisanda cagirdi onu gormeden inanamayacagim galiba 😉

Back