- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Daha yumurtam toplanmadı canım benim gonalf f kullanıyorum iğnede bugün 3.günümValla canim taze transfer hakkinda hicbir bilgim yok ama dondurulmus transferde gobek ignelerim vardi ilâçlarım vardı.
Hadi hayırlı olsun canim insallah ❤Daha yumurtam toplanmadı canım benim gonalf f kullanıyorum iğnede bugün 3.günüm
İnsallaah allahın izniyle kucağımız boş kalmayacakBana da dua et canım bnmde az kaldi bnde cok heyecanlıyım insallah tutar diye❤
Yarınİnsallaah allahın izniyle kucağımız boş kalmayacakSizin transfer ne zamandı
Amin canım. 3 tane ama 1 konulacak yaştan ötürüİnsallaah allahın izniyle kucağımız boş kalmayacakSizin transfer ne zamandı
Hayır öyle değil bazı kadınlarda olmuyor o şekilde genellendirme doğru olmaz ben ohss oldugum için dondurduk ve rahim dinlendirmeye karar verdik eğer transfer olsaydı doktorum tehlikeli olacagını söylediAnladım canım çok yumurta olursa da dinlendirme oluyor o zaman rabbim güldürsün canım
Çok heyecanlı süreçler ya ikinci defa yaşıcam ama daha heyecanlıyım sankiHadi hayırlı olsun canim insallah ❤
AaaYarıncanım tek embriyo. Senin kac embriyo transfer olacak canim
Ohhss olma sebebi çok yumurta olması değil mi? Yoksa fazla yumurtası olupts ohss olmayan var mı genelde pco oluyor bu durum sanırımHayır öyle değil bazı kadınlarda olmuyor o şekilde genellendirme doğru olmaz ben ohss oldugum için dondurduk ve rahim dinlendirmeye karar verdik eğer transfer olsaydı doktorum tehlikeli olacagını söyledi
Insallah canim stresten yana sadece kafamda tutar mi tutmaz mi.sagol Canım 12si sonuc inşallah. Arkadaşın esi 1000lik puzzle almis bnde mi alsamAaabenimde bir tane olacak büyük ihtimal
Stresten uzan dur kesinlikle en büyük düşmanı tüp bebeğin transferden sonra kafanın dagılması için oyanalacak ve seni yormayacak şeyler yap kitap okuçok iyi geliyor
Hayır ben suan climara forte bant folik asit estrofem kullanıyorum perşmbe günü doktora gidicem pregestona baslıcam jel kullanmıyorum transferim ertelenmeden önce kullandım amaIlaclara jele basladinmi
Ay çok heyecanlı ya havuç suyu günlük iç ananas ye köy yumurtası ye ceviz kabak çekirdeği aklıma gelenler :)Amin canım. 3 tane ama 1 konulacak yaştan ötürü❤
Ohss olma sebebim pko olmam pko oldugum içinde çok fazla yumurtam oldu çok yumurtam oldugu içinde ohss oldumOhhss olma sebebi çok yumurta olması değil mi? Yoksa fazla yumurtası olupts ohss olmayan var mı genelde pco oluyor bu durum sanırım
Güzel haberlerini bekliyoruzInsallah canim stresten yana sadece kafamda tutar mi tutmaz mi.sagol Canım 12si sonuc inşallah. Arkadaşın esi 1000lik puzzle almis bnde mi alsam
Anladım canım çok yumurta olması avantaj rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin kaçıncı gün embiryosu kaçtane varOhss olma sebebim pko olmam pko oldugum içinde çok fazla yumurtam oldu çok yumurtam oldugu içinde ohss oldum
Sagol canım aklımda bulundurucamAy çok heyecanlı ya havuç suyu günlük iç ananas ye köy yumurtası ye ceviz kabak çekirdeği aklıma gelenler :)
Bende pcoluyum. 30 un üzerinde yumurtam vardı benim ama ohss olmadım. Fakat yine de doktorum çok yumurta olduğu için rahim dinlendirelim dedi embriyolarımı dondurduk. Şimdi adet olmayı bekliyorum transfer için .Ohhss olma sebebi çok yumurta olması değil mi? Yoksa fazla yumurtası olupts ohss olmayan var mı genelde pco oluyor bu durum sanırım
Bnm yol skinti 2 3 saatlik eve uzak hastane transfer günü haric 2 gun akrabamda kalsyim diyorumGüzel haberlerini bekliyoruzkendini rahat hissedeceksen al bence
3. Gün embriyosu hepsi 4 tane dondurduk allahıma şükürler olsunAnladım canım çok yumurta olması avantaj rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin kaçıncı gün embiryosu kaçtane var
Hmm senin hangi sehir hastaneydi. Bi su bant isi olmadi bndeHayır ben suan climara forte bant folik asit estrofem kullanıyorum perşmbe günü doktora gidicem pregestona baslıcam jel kullanmıyorum transferim ertelenmeden önce kullandım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?