• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Anladım canım çok yumurta olursa da dinlendirme oluyor o zaman rabbim güldürsün canım
Hayır öyle değil bazı kadınlarda olmuyor o şekilde genellendirme doğru olmaz ben ohss oldugum için dondurduk ve rahim dinlendirmeye karar verdik eğer transfer olsaydı doktorum tehlikeli olacagını söyledi

Yarın 🙈🙈🙈canım tek embriyo. Senin kac embriyo transfer olacak canim
Aaa 🥰 benimde bir tane olacak büyük ihtimal
Stresten uzan dur kesinlikle en büyük düşmanı tüp bebeğin transferden sonra kafanın dagılması için oyanalacak ve seni yormayacak şeyler yap kitap oku 💋 çok iyi geliyor

Hayır öyle değil bazı kadınlarda olmuyor o şekilde genellendirme doğru olmaz ben ohss oldugum için dondurduk ve rahim dinlendirmeye karar verdik eğer transfer olsaydı doktorum tehlikeli olacagını söyledi
Ohhss olma sebebi çok yumurta olması değil mi? Yoksa fazla yumurtası olupts ohss olmayan var mı genelde pco oluyor bu durum sanırım

Aaa 🥰 benimde bir tane olacak büyük ihtimal
Stresten uzan dur kesinlikle en büyük düşmanı tüp bebeğin transferden sonra kafanın dagılması için oyanalacak ve seni yormayacak şeyler yap kitap oku 💋 çok iyi geliyor
Insallah canim stresten yana sadece kafamda tutar mi tutmaz mi.sagol Canım 12si sonuc inşallah. Arkadaşın esi 1000lik puzzle almis bnde mi alsam😂😂😂👍

Ohhss olma sebebi çok yumurta olması değil mi? Yoksa fazla yumurtası olupts ohss olmayan var mı genelde pco oluyor bu durum sanırım
Bende pcoluyum. 30 un üzerinde yumurtam vardı benim ama ohss olmadım. Fakat yine de doktorum çok yumurta olduğu için rahim dinlendirelim dedi embriyolarımı dondurduk. Şimdi adet olmayı bekliyorum transfer için .

Back