- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Bi dahaki gelişine yakana kırmızı karanfil tak bileyimAyy ağzından bal damlıyorinş birlikte aynı dönemde doğum yaparız biz belkide sennle karşılaşmışızdor bile merkezde yada ileride karşılaşırız belki bellimi olur ben transfer olurken belki sen bebişinin kalp atışlarını dinlemeye gelmiş olursun
Sende bilgilerini yaz sayfa 1 gibiAyy ağzından bal damlıyorinş birlikte aynı dönemde doğum yaparız biz belkide sennle karşılaşmışızdor bile merkezde yada ileride karşılaşırız belki bellimi olur ben transfer olurken belki sen bebişinin kalp atışlarını dinlemeye gelmiş olursun
O kadar iyi anlıyorum ki seni canım.tabki ne olmaz denenlerin oldu insan vücudu mucizelerle dolu. Birgün tüm sıkıntılarımızı giderecek hayırlı evlatlar nasip etsin rabbimAmiiinRabbim kimseye aratmasin inşallah. Bu çok farklı bir duygu çünkü. İnşallah bizimde kucağımız dolacak inanıyorum
ayyy hadi hayırlı olsun. darısı bizim başımıza inşallah :)Günaydın tatlı anne adayları,
Benim beklenen adet bugün geldi. Öğleden sonra doktorumu arayacağım. Bakalım ne zamana gel diyecek??
Tamam teşekkür ederimBu arada benim bildiğim tedavi görürken ilişki yasak bize öyle denmişti canım
Evet dediğiniz gibi de olabilir her iki ihtimalde var benim ilk denemem ve yaşım da tutmuyor insan istiyorki iki tane koyulsunCanım eğer 35 yaş altında olup 2 negatif tüp bebek denemesi varsa 2 embriyo koyuyorlar isteğe göre. Yada şöyle birşey oluyor bazı merkezler 35 yaş altı ve ilk denemesi olsa bile 2 embriyo koyup 1 koymuş gibi kağıda geçiriyorlar. Yani kuralları göz ardı eden bazı yerler var
GünaydınGünaydın tatlı anne adayları,
Benim beklenen adet bugün geldi. Öğleden sonra doktorumu arayacağım. Bakalım ne zamana gel diyecek??
Insallah canim. Darisi adet bekleyen tüm arkadaşlara.ayyy hadi hayırlı olsun. darısı bizim başımıza inşallah :)
Amin inşallahInsallah canim. Darisi adet bekleyen tüm arkadaşlara.
Merhabalar benim aralık ayında yumurta toplama yapıldı ben pkoluyum ve bu nedenden dolayı çok fazla yumurta oluştu 35 tane yumurtalarım toplandıktan sonra ohss oldum ve doktorum embriyo dondurmaya karar verdi 2 ay rahim dinlendirdik dinlenme süreci ohss nedeniyle oldu benim çok zor bir sürec geçirdim karnımda sıvı birikti iki ay dinlendikten sonra tekrardan basladık tedaviye martın 10unda transferim olacak allah nasib ederseMerhaba kızlar ben de 29 şubatta tedavşye başladım 2 iğnemi oldum yumurta gelişme dönemindeyim yani. Sormak istediğim taze transfer neye göre olmuyor rahim dinlendiriliyor. Benim ilk transfer taze olmuştu bu da öyle olacak sanırım rahim kalınlığı mı yeterli gelmiyor da dinlendirme oluyor
Valla canim taze transfer hakkinda hicbir bilgim yok ama dondurulmus transferde gobek ignelerim vardi ilâçlarım vardı.Yumurta topla döneminde göbekten iğne hariç bir şey kullanan oldu mu
Canim senin de az kalmış masallah ilk denememiydiMerhabalar benim aralık ayında yumurta toplama yapıldı ben pkoluyum ve bu nedenden dolayı çok fazla yumurta oluştu 35 tane yumurtalarım toplandıktan sonra ohss oldum ve doktorum embriyo dondurmaya karar verdi 2 ay rahim dinlendirdik dinlenme süreci ohss nedeniyle oldu benim çok zor bir sürec geçirdim karnımda sıvı birikti iki ay dinlendikten sonra tekrardan basladık tedaviye martın 10unda transferim olacak allah nasib ederse
Evet ilk deneme çok heyecanlıyımCanim senin de az kalmış masallah ilk denememiydi
Bana da dua et canım bnmde az kaldi bnde cok heyecanlıyım insallah tutar diye❤Evet ilk deneme çok heyecanlıyımsürekli dua ediyorum elimden geleni yapıyorum
Anladım canım çok yumurta olursa da dinlendirme oluyor o zaman rabbim güldürsün canımMerhabalar benim aralık ayında yumurta toplama yapıldı ben pkoluyum ve bu nedenden dolayı çok fazla yumurta oluştu 35 tane yumurtalarım toplandıktan sonra ohss oldum ve doktorum embriyo dondurmaya karar verdi 2 ay rahim dinlendirdik dinlenme süreci ohss nedeniyle oldu benim çok zor bir sürec geçirdim karnımda sıvı birikti iki ay dinlendikten sonra tekrardan basladık tedaviye martın 10unda transferim olacak allah nasib ederse
Ilaclara jele basladinmiEvet ilk deneme çok heyecanlıyımsürekli dua ediyorum elimden geleni yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?