- 9 Temmuz 2019
- 349
- 335
- 53
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Bence en iyi kararı vermiş doktorunuz çok şanslısınız bazı doktorlar transfer yapıyor hemenBende pcoluyum. 30 un üzerinde yumurtam vardı benim ama ohss olmadım. Fakat yine de doktorum çok yumurta olduğu için rahim dinlendirelim dedi embriyolarımı dondurduk. Şimdi adet olmayı bekliyorum transfer için .
Evet bnm decavit multivitamin3. Gün embriyosu hepsi 4 tane dondurduk allahıma şükürler olsunsize iğnelerden hariç vitamin verdi mi doktorunuz
Rahat edeceksen kal tabiki ilk 3 gün cok önemli seyahat içinde doktoruma sordum ben uzun sürmediği sürece gidebilirsin dedi yolculuktan da korkma allahın izniyle hiçbirşey olmazBnm yol skinti 2 3 saatlik eve uzak hastane transfer günü haric 2 gun akrabamda kalsyim diyorum
Aklım da soru isareti kalmaz en azindan canoRahat edeceksen kal tabiki ilk 3 gün cok önemli seyahat içinde doktoruma sordum ben uzun sürmediği sürece gidebilirsin dedi yolculuktan da korkma allahın izniyle hiçbirşey olmaz
Ben olmadım ben de pcoluyum canım ilk tedavi 26 ikinci 23 toplandı. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ama çok ağrım oluyordu.Ohhss olma sebebi çok yumurta olması değil mi? Yoksa fazla yumurtası olupts ohss olmayan var mı genelde pco oluyor bu durum sanırım
Ben istanbuldayım süleymaniye kadın doguma gidiyorum burada olumsuz sonuç alırsam tüp bebek raporum var bahçeciye gidicemHmm senin hangi sehir hastaneydi. Bi su bant isi olmadi bnde
KesinlikleAklım da soru isareti kalmaz en azindan cano
Evet öyleymiş doktorumdan çok memnunum bu konuda tüm riskleri ortadan kaldırmak adına çok temkinli davranıyor sağolsunBence en iyi kararı vermiş doktorunuz çok şanslısınız bazı doktorlar transfer yapıyor hemen
Ağrılar çok yumurta oldugu için oluyor işte kadınların işi cok zooorBen olmadım ben de pcoluyum canım ilk tedavi 26 ikinci 23 toplandı. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ama çok ağrım oluyordu.
Sonu güzel olsunda iki ay daha bekleyelimEvet öyleymiş doktorumdan çok memnunum bu konuda tüm riskleri ortadan kaldırmak adına çok temkinli davranıyor sağolsun
Canım merhaba. Benimde dondurulmuş transfer olacak. Ilk tüp bebek için doktoruma gittiğimde daha tedaviye başlamadan doktorum taze transfer yapmayacağını dondurulmuş transfer yapacağını söyledi. Neden olarakta opu sürecinde vücudun fazlaca ilaç alıp yorgun olacağını. Annenin dinlenip daha dinç bir rahme transferi yapmak istediğini ve hep böyle yaptığını söyledi.Merhaba kızlar ben de 29 şubatta tedavşye başladım 2 iğnemi oldum yumurta gelişme dönemindeyim yani. Sormak istediğim taze transfer neye göre olmuyor rahim dinlendiriliyor. Benim ilk transfer taze olmuştu bu da öyle olacak sanırım rahim kalınlığı mı yeterli gelmiyor da dinlendirme oluyor
Ben çok araştırdım amerikada ohss problemi olmasa bile donduruluyormuş embriyolar çünkü başarı şansı daha yüksek oluyormuşCanım merhaba. Benimde dondurulmuş transfer olacak. Ilk tüp bebek için doktoruma gittiğimde daha tedaviye başlamadan doktorum taze transfer yapmayacağını dondurulmuş transfer yapacağını söyledi. Neden olarakta opu sürecinde vücudun fazlaca ilaç alıp yorgun olacağını. Annenin dinlenip daha dinç bir rahme transferi yapmak istediğini ve hep böyle yaptığını söyledi.
Ayrıca iyiki öyle yapmış diyorum kendim için. Çünkü ben yeni yeni kendime gelebildim. Bir de ohss oldum. Baya sancılı geçti.
Evet Bir de bu vardı. Basari şansını artırıyormuş doktor söylemiştiBen çok araştırdım amerikada ohss problemi olmasa bile donduruluyormuş embriyolar çünkü başarı şansı daha yüksek oluyormuş
Insallah pozitif alirsin canim.bahcecide iyi diyolarBen istanbuldayım süleymaniye kadın doguma gidiyorum burada olumsuz sonuç alırsam tüp bebek raporum var bahçeciye gidicem
Benim de çok ağrım olmuştu.Ben olmadım ben de pcoluyum canım ilk tedavi 26 ikinci 23 toplandı. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ama çok ağrım oluyordu.
Evet biz elimizden geleni yaptık geresi Allaha kalıyorEvet Bir de bu vardı. Basari şansını artırıyormuş doktor söylemişti
Evet orası cok iyi raporda geçiyor bakalımInsallah pozitif alirsin canim.bahcecide iyi diyolar
Benimde oldu karnım şişti 5 aylık gebe gibiydimBenim de çok ağrım olmuştu.
Aynen öyle hiç problem değil yeter ki sonu güzel bitsinSonu güzel olsunda iki ay daha bekleyelim ♥
Bana opu işleminden sonra 5 gün daha cetrotide kullandırdılar. O yüzden ohss olmadım. Ama işlemden sonra çok ağrım oldu. Hatta hemen çıkartmadılar beni 4-5 saat falan hastanede kaldım.Benimde oldu karnım şişti 5 aylık gebe gibiydimNefes bile alamıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?