• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ayy ağzından bal damlıyor 💓inş birlikte aynı dönemde doğum yaparız 💃💃 biz belkide sennle karşılaşmışızdor bile merkezde 🤣🤣yada ileride karşılaşırız belki bellimi olur ben transfer olurken belki sen bebişinin kalp atışlarını dinlemeye gelmiş olursun🥰🥰🥰🥰
Bi dahaki gelişine yakana kırmızı karanfil tak bileyim😂😂😂şaban misali

Ayy ağzından bal damlıyor 💓inş birlikte aynı dönemde doğum yaparız 💃💃 biz belkide sennle karşılaşmışızdor bile merkezde 🤣🤣yada ileride karşılaşırız belki bellimi olur ben transfer olurken belki sen bebişinin kalp atışlarını dinlemeye gelmiş olursun🥰🥰🥰🥰
Sende bilgilerini yaz sayfa 1 gibi Uykusuz Koala Uykusuz Koala eklesin

Amiiin🙏 Rabbim kimseye aratmasin inşallah. Bu çok farklı bir duygu çünkü. İnşallah bizimde kucağımız dolacak inanıyorum 🤗💕
O kadar iyi anlıyorum ki seni canım.tabki ne olmaz denenlerin oldu insan vücudu mucizelerle dolu. Birgün tüm sıkıntılarımızı giderecek hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim 🤲🤲

kızlar herkese günaydın,
transfer için reglini bekleyenlerdenim. eğer bir gecikme olmazsa bir iki gün içinde olmam gerekiyor. düşündükçe kalbim sıkışıyor. isteyen,bekleyen,bu yolda emek harcayan kimsenin kolları boş kalmasın. hepimiz en kısa sürede sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah :dua:

Canım eğer 35 yaş altında olup 2 negatif tüp bebek denemesi varsa 2 embriyo koyuyorlar isteğe göre. Yada şöyle birşey oluyor bazı merkezler 35 yaş altı ve ilk denemesi olsa bile 2 embriyo koyup 1 koymuş gibi kağıda geçiriyorlar. Yani kuralları göz ardı eden bazı yerler var
Evet dediğiniz gibi de olabilir her iki ihtimalde var benim ilk denemem ve yaşım da tutmuyor insan istiyorki iki tane koyulsun

Merhaba kızlar ben de 29 şubatta tedavşye başladım 2 iğnemi oldum yumurta gelişme dönemindeyim yani. Sormak istediğim taze transfer neye göre olmuyor rahim dinlendiriliyor. Benim ilk transfer taze olmuştu bu da öyle olacak sanırım rahim kalınlığı mı yeterli gelmiyor da dinlendirme oluyor

Merhaba kızlar ben de 29 şubatta tedavşye başladım 2 iğnemi oldum yumurta gelişme dönemindeyim yani. Sormak istediğim taze transfer neye göre olmuyor rahim dinlendiriliyor. Benim ilk transfer taze olmuştu bu da öyle olacak sanırım rahim kalınlığı mı yeterli gelmiyor da dinlendirme oluyor
Merhabalar benim aralık ayında yumurta toplama yapıldı ben pkoluyum ve bu nedenden dolayı çok fazla yumurta oluştu 35 tane yumurtalarım toplandıktan sonra ohss oldum ve doktorum embriyo dondurmaya karar verdi 2 ay rahim dinlendirdik dinlenme süreci ohss nedeniyle oldu benim çok zor bir sürec geçirdim karnımda sıvı birikti iki ay dinlendikten sonra tekrardan basladık tedaviye martın 10unda transferim olacak allah nasib ederse

Merhabalar benim aralık ayında yumurta toplama yapıldı ben pkoluyum ve bu nedenden dolayı çok fazla yumurta oluştu 35 tane yumurtalarım toplandıktan sonra ohss oldum ve doktorum embriyo dondurmaya karar verdi 2 ay rahim dinlendirdik dinlenme süreci ohss nedeniyle oldu benim çok zor bir sürec geçirdim karnımda sıvı birikti iki ay dinlendikten sonra tekrardan basladık tedaviye martın 10unda transferim olacak allah nasib ederse
Canim senin de az kalmış masallah ilk denememiydi

Anladım canım çok yumurta olursa da dinlendirme oluyor o zaman rabbim güldürsün canım

Back