• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kiz bizim başta esimim sperm i idi.kac sehir kac hastane gezdikten sonra.esimim spermi 80 bin idi.varikosel ameliyat oldu ama ne çare. Sonra bi dr la tanistik bi ilac verdi bir iki ay düzenli kullansın dedi test yapsn baktk 53 milyon olmuş. Cok şükür normal.yolla kalabilirsinz her dedi dr.ama asilama yaptk yine yok.su an seb3psiz infertilite diyo drlar
Hadii insallahh tutarda bebesine kavusursun.. ay canim ben adet oluyorruuuuum 😳

Ahh canım yaa inşallah normalde adet olmayayım diye beklerdim şimdi de bi an önce oluyum diye bekliyorum. Morelim de o kadar iyi o kadar düzelmişti kiiiiii eltimin hamile haberiyle yıkıldım resmen ağlama şeylerim başladı neden şimdi dedim keşke transferden felan yada bnmki olduktan sonra öğrenseydim psikolojim bozulduu biraz toparlamaya çalışıyom kendimii
Ah canım benim üzülme elbette içiniz buruk oluyor bak bende bugün bebek mevlidindeydim 5 6 komşu kızı pes peşe evlendik birtek benim yok şuan. Kiminin kucağında kiminin karnında. Allah aratmadı bin şükür evlat sahibi yaptı onları dedim ama tabiki bir yanım buruk Rabbim bize de nasip etsin inşallah lütfen üzülme kuzum

Doktorlara göre küçük canim bilmiyorlarki içimiz küflenmiş 😂😂😂😂 devlet 35 altina 1 embriyo diyo 35 üstüne 2 diyorlar ya
Benim bir akrabam devlette oldu tedavisini çok şükür kızı var şimdi o 35 yaşından küçük ama iki embriyo koyuldu doktor sormuş ona kaç tane koyalım diye oda iki istemiş ben anlamadım bu işi 😁

Ah canım benim üzülme elbette içiniz buruk oluyor bak bende bugün bebek mevlidindeydim 5 6 komşu kızı pes peşe evlendik birtek benim yok şuan. Kiminin kucağında kiminin karnında. Allah aratmadı bin şükür evlat sahibi yaptı onları dedim ama tabiki bir yanım buruk Rabbim bize de nasip etsin inşallah lütfen üzülme kuzum
Yaa tam boyle o kadar arindim kendime geldim umut oldum bu haberle yerle bir oldum basa dondum kendimi toparlamaya calisiyom istee napiyim kader :( anliyorum seni ama bi yanimiz hep buruk istee. Ben adet oldum bu arada

Bu coK olgun bir davrans arkadaşım.💖💖💖 allah seninde benimde tüm isteyenlerin gönlüne göre versin.🤲🤲🤲🤲🤲

Benim bir akrabam devlette oldu tedavisini çok şükür kızı var şimdi o 35 yaşından küçük ama iki embriyo koyuldu doktor sormuş ona kaç tane koyalım diye oda iki istemiş ben anlamadım bu işi 😁
Hadi ya bizim bölünüp bölünüp çoğalacagindan korktular demekki☺☺onjn durumu farklidir canim illaki

Kızlar uyanık olanlar bana bi cebap yazabilirmi yarın kan vermemiz lazım eşimle tüp bebek için testleri yaptırcaz nerde saat kaçta aç tok bişey bilmiyoruz ya merkezime sormayı unuttum yardımcı olurmusunuz ona göre izin alcak eşim

Tutarsa Allah nasip ederse ayni anda dogumuz olacak insallah kiz🤩
Ayy ağzından bal damlıyor 💓inş birlikte aynı dönemde doğum yaparız 💃💃 biz belkide sennle karşılaşmışızdor bile merkezde 🤣🤣yada ileride karşılaşırız belki bellimi olur ben transfer olurken belki sen bebişinin kalp atışlarını dinlemeye gelmiş olursun🥰🥰🥰🥰

Yaa tam boyle o kadar arindim kendime geldim umut oldum bu haberle yerle bir oldum basa dondum kendimi toparlamaya calisiyom istee napiyim kader :KK43: anliyorum seni ama bi yanimiz hep buruk istee. Ben adet oldum bu arada
Anlıyorum çok iyi anlıyorum seninde yüzün gülecek inşallah. Bak Transfer olacaksın az kaldı motive olman lazım kendini yıpratma

Kızlar uyanık olanlar bana bi cebap yazabilirmi yarın kan vermemiz lazım eşimle tüp bebek için testleri yaptırcaz nerde saat kaçta aç tok bişey bilmiyoruz ya merkezime sormayı unuttum yardımcı olurmusunuz ona göre izin alcak eşim
Canım mesajı biraz geç okudum ama bilmiyorum faydası olur mu. Bize kan vereceğimiz zaman toktuk ac gelin diye özellikle birşey söylemediler yani

Canım eğer 35 yaş altında olup 2 negatif tüp bebek denemesi varsa 2 embriyo koyuyorlar isteğe göre. Yada şöyle birşey oluyor bazı merkezler 35 yaş altı ve ilk denemesi olsa bile 2 embriyo koyup 1 koymuş gibi kağıda geçiriyorlar. Yani kuralları göz ardı eden bazı yerler var

Merhaba arakadaşlar birşey sorucaktım size
Benim dondurulmuş embriyo transferim olacak suan ilaç kullanıyorum hormon ilaçları ayın 10 unda trasnferim gerçekleşicek doktorum bana cinsel ilişki yasak demedi daha dogrusu cinsel ilişkiyle alakalı hiçbirşey söylemedi Cinsel ilişkide bir sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı
Bu arada benim bildiğim tedavi görürken ilişki yasak bize öyle denmişti canım

Ayy ağzından bal damlıyor 💓inş birlikte aynı dönemde doğum yaparız 💃💃 biz belkide sennle karşılaşmışızdor bile merkezde 🤣🤣yada ileride karşılaşırız belki bellimi olur ben transfer olurken belki sen bebişinin kalp atışlarını dinlemeye gelmiş olursun🥰🥰🥰🥰
Ayy insallah cano benim yarin transfer 😳😳😳

Canım eğer 35 yaş altında olup 2 negatif tüp bebek denemesi varsa 2 embriyo koyuyorlar isteğe göre. Yada şöyle birşey oluyor bazı merkezler 35 yaş altı ve ilk denemesi olsa bile 2 embriyo koyup 1 koymuş gibi kağıda geçiriyorlar. Yani kuralları göz ardı eden bazı yerler var
Aynen ben kural ihlalini biliyorum ama bizle aynı deyince saisrdim

Canım mesajı biraz geç okudum ama bilmiyorum faydası olur mu. Bize kan vereceğimiz zaman toktuk ac gelin diye özellikle birşey söylemediler yani
Kan sekeri ozellikle ac veriliyo.ben tok vermiştim sonuc cok cıktı. 2 ci yi istediler
Canim kan sekeri ac olacak cunku ben tok vermistim sonuc yuksek cikmisti 2.yi ver demislerdi

Back