• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bende normal gebelik testiyle yaptım. Güzel sonuçları görünce hevesleniyor insan ama kısmet işte. Kanda da kesinleşsin istiyorum bugün. Günlerdir annem kayınvalidem yapıyor işimi sürekli sen dinlen diyorlar daha fazla yoramam kimseyi. :(
Kan sonucuna al önce kendini üzme

O zaman git kan ver için rahat etsin canım inşallah Rabbim yüzünü güldürür :dua:
Benim de 7. Günüm (transfer gününü saymıyorum) ama dünden beri kötüyüm karnım belim ağrıyor dün geceden beri de başım ağrıyor ben de üç gün sonra kan vermeyi düşünüyorum artık beklemek beni de germeye başladı ama henüz hiç test yapmadım evde normal bir gebelik testi var sadece
Kizz idrarda test yapsana .

Canım burda kan değerine göre olmuyor, iki kere kan takibi yapılıyor 10 gün sonrasına randevu veriliyor, kalp ve kese için, eğer sadece kese görülürse, 1 hafta sonra kalp için tekrar çağrılıyor, tabi bütün muayeneler vajinal oluyor, eğer ilk randevunda ikisi birden olursa artık takibini, kendi kadın dr yapıyor. Merkezim gebelik takibi yapmıyor. Kalp atışını gördükten sonra byeee byeee yapıyorlar
Aynen bizim burda da öyle klinik olduğu için teste kadar oraya gidiyoruz test pozitif olduktan sonra dr a gidiliyor etrafımdan duyduğum kadarıyla da öyle sık sık gidilmiyor doktora bütün hamilelik boyunca en fazla 3 kere galiba

Aynen bizim burda da öyle klinik olduğu için teste kadar oraya gidiyoruz test pozitif olduktan sonra dr a gidiliyor etrafımdan duyduğum kadarıyla da öyle sık sık gidilmiyor doktora bütün hamilelik boyunca en fazla 3 kere galiba
4 haftada 1 kontrol yapıyor benim dr. 2 li teste bi ultrason resmi verdi bebekten başka herşeye benziyordu tövbe tövbe. Türkiyede korktuğun da istediğin zaman dr gidebiliyon burda zor.. kızımın yüzü belli olan 1 tane ultrason resmi var onuda türkiyede izinde rahatsızlanmıştım, sağolsun girdiğim dr vermişti.. çok mutlu olmuştum. Çoçuğun neye benzediğini gördüm 😬

Bende normal gebelik testiyle yaptım. Güzel sonuçları görünce hevesleniyor insan ama kısmet işte. Kanda da kesinleşsin istiyorum bugün. Günlerdir annem kayınvalidem yapıyor işimi sürekli sen dinlen diyorlar daha fazla yoramam kimseyi. :KK43:
Sakın öyle düşünme biz de isteyerek yapmıyoruz ki Allahın takdiri böyle elden ne gelir

Hmmm anladım kuzum 3 kere mi yumurta toplandı yoksa dondurulmuş mu transfer oldun Allah yardımcınız olsun inşallah
3 kere yumurta toplandı bir tane 3.gün transferin oldu. Birinde hiç transfer olmadı ilk kez 5 gündü işte. Embriyolar 4.günden sonra duruyor benim :(

Back