- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 47
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #4.681
Kafaya takma dikkat et kendine herşey olur.Sagol canim cok şükür gördüm. Darisi sana ve tüm isteyenlere.rahim incelme durumu canımı skti biraz dr.cok onemli dgl dedi ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafaya takma dikkat et kendine herşey olur.Sagol canim cok şükür gördüm. Darisi sana ve tüm isteyenlere.rahim incelme durumu canımı skti biraz dr.cok onemli dgl dedi ama
Sagol canim benim Allah razı olsun ❤Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inş.
Aynen Sağol Canım benim Allah razı olsunKafaya takma dikkat et kendine herşey olur.
Kan sonucuna al önce kendini üzmeBende normal gebelik testiyle yaptım. Güzel sonuçları görünce hevesleniyor insan ama kısmet işte. Kanda da kesinleşsin istiyorum bugün. Günlerdir annem kayınvalidem yapıyor işimi sürekli sen dinlen diyorlar daha fazla yoramam kimseyi.
Hmmm anladım kuzum 3 kere mi yumurta toplandı yoksa dondurulmuş mu transfer oldun Allah yardımcınız olsun inşallahBu 3. Denemem ve maddi olarak çok yıprandık. Birdahakinde doktor hem havuz hemde genetik istiyor normal tüp bebek ücreti yetmiyor yani
Insallah cumlemizin canim. Senin nasil gidiyor .Bende sıgarayımaz ıcıyodum ama tedavıye baslamadan bıraktım cok ıyı yaptık cnm ıns guEl haberler alırsın aynen 10 gunde suprsz yapar sana
İnşallah bol bol yumurtan olur şansın yüksek olur canım dualarım seninleSelam kızlar, Bizde bu hafta yumurta toplancak sanırım. İnşallah herşey yolunda gider herkes için, bu zor süreçleri en güzel şekilde atlatırız
5+5 demek oyyy maşallah kaçıncı gün embriyosuydu ve ne zaman transfer edilmişti acaba benimki ne kadar olduMasallah benim canim hemsommm❤❤❤❤ Rabbim tamamina erdirsin insallah canim benimm
Kizz idrarda test yapsana .O zaman git kan ver için rahat etsin canım inşallah Rabbim yüzünü güldürür
Benim de 7. Günüm (transfer gününü saymıyorum) ama dünden beri kötüyüm karnım belim ağrıyor dün geceden beri de başım ağrıyor ben de üç gün sonra kan vermeyi düşünüyorum artık beklemek beni de germeye başladı ama henüz hiç test yapmadım evde normal bir gebelik testi var sadece
Aynen bizim burda da öyle klinik olduğu için teste kadar oraya gidiyoruz test pozitif olduktan sonra dr a gidiliyor etrafımdan duyduğum kadarıyla da öyle sık sık gidilmiyor doktora bütün hamilelik boyunca en fazla 3 kere galibaCanım burda kan değerine göre olmuyor, iki kere kan takibi yapılıyor 10 gün sonrasına randevu veriliyor, kalp ve kese için, eğer sadece kese görülürse, 1 hafta sonra kalp için tekrar çağrılıyor, tabi bütün muayeneler vajinal oluyor, eğer ilk randevunda ikisi birden olursa artık takibini, kendi kadın dr yapıyor. Merkezim gebelik takibi yapmıyor. Kalp atışını gördükten sonra byeee byeee yapıyorlar
Koyulasma goruyorum testte persembeyi beklym cnm ıns hepımız ocın hersey guzel olırInsallah cumlemizin canim. Senin nasil gidiyor .
4 haftada 1 kontrol yapıyor benim dr. 2 li teste bi ultrason resmi verdi bebekten başka herşeye benziyordu tövbe tövbe. Türkiyede korktuğun da istediğin zaman dr gidebiliyon burda zor.. kızımın yüzü belli olan 1 tane ultrason resmi var onuda türkiyede izinde rahatsızlanmıştım, sağolsun girdiğim dr vermişti.. çok mutlu olmuştum. Çoçuğun neye benzediğini gördümAynen bizim burda da öyle klinik olduğu için teste kadar oraya gidiyoruz test pozitif olduktan sonra dr a gidiliyor etrafımdan duyduğum kadarıyla da öyle sık sık gidilmiyor doktora bütün hamilelik boyunca en fazla 3 kere galiba
Korkuyorum bir de evde normal bir idrar testi var çıkar mı onda bilmiyorum ayrıca kahvaltı yaptım yarın yapabilirim ancaKizz idrarda test yapsana .
Sakın öyle düşünme biz de isteyerek yapmıyoruz ki Allahın takdiri böyle elden ne gelirBende normal gebelik testiyle yaptım. Güzel sonuçları görünce hevesleniyor insan ama kısmet işte. Kanda da kesinleşsin istiyorum bugün. Günlerdir annem kayınvalidem yapıyor işimi sürekli sen dinlen diyorlar daha fazla yoramam kimseyi.
3 kere yumurta toplandı bir tane 3.gün transferin oldu. Birinde hiç transfer olmadı ilk kez 5 gündü işte. Embriyolar 4.günden sonra duruyor benimHmmm anladım kuzum 3 kere mi yumurta toplandı yoksa dondurulmuş mu transfer oldun Allah yardımcınız olsun inşallah
Sağol canım iyiyim yarın yumurta toplamam varSimdi gidiyorum canim. Sagol sen nasılsın canim
Hadi hayırlısı olsun insallah canimSağol canım iyiyim yarın yumurta toplamam var
Yanlis yere yazdiniz galiba 4.gun embriyosu.2ab ydi canim cok sagol tesekkurler canim5+5 demek oyyy maşallah kaçıncı gün embriyosuydu ve ne zaman transfer edilmişti acaba benimki ne kadar oldu
İnşallah güzel haberler alırsın canım. :))Kizlar kan verdim bugun baska veren varmi bugun yada sonuc alan