How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Az önce sağlık ocağından geldim hem bitmiş ilaçlarımı yazdırdım hemde gebelik takibi yapılacak.. Yarın sabah hem idrar hem kan tahlili yapıcak. Glokoz a bakmak için.. 1 Nisanda da kese kontrolüne gidicem ama buradaki doktora.. Doktorum kendi bulunduğum yerde yaptırabileceğimi söyledi.. Malum virüs durumlarından dolayı.. Maske ve eldiven takıp çıkıyorum dışarı..

Çünkü son umudumdu evet allahtan ümit kesilmez ama çol fazla şey yaşadım umudumu yitirmeme sebep olucak. Yaşım 30 ve erken menepoz durumundan ötürü yumurta cıkmıyor artık daha önce 3 kaybım var. Ikısı normal bırı tüp ile. Bu embrıyo ıse bir sene önce mart ayında tek yumurtamdan oluştu başka yumurta cıkmadı. Ardına hoca ıkıncı yumurta ıcın havuz yapalım dedi bir sene gittik geldık bunun ardına 6 toplamaya daha gırdım ve hıcbırınde dollenme olmadı bazen erken catladı cok zor gunlerdı. Hoca artık tedavının fayda getıemedıını gorunce verelım embrıyonu dedı kısacası tedavı olma aetık dedı. Bu son umut gıbıydı gecen sene mart ayında olustu tesadufen bır sene sonra mart ayında verdıler ve ben hıcbır sey hıssetmıyorum tutmazsa artık tedavıde olamıcagımdan ötürü uzgunum

Maşallah seninde ikiz olma olasılıgı yüksek brnce. Acaba kalp da duyulur mu yoksa erken mi onun için
2 kese görümdü şoktayım hala 😅
Benm de 6 mart 3 transfer edildi. Hakkımızda hayırlısı inş. Sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur inş.
Keseleri ne zaman göreceksin ?ay çok heyecanlı ya üçüz olursa 😍
Sağol canım inşallah ama hiç olmadı böyle bişey ya :KK43: embriyo genetiğinde problem var sanırım bununda çözümü yok en sağlıklısını seçeceklermiş bir dahakine tabi 5.güne giden embriyo olması şart. Benim 3.deneme de ilk kez 5.güne giden embriyom oldu oda tutmadı malesef. Ne büyük bir çaresizlikmiş ya. Çok fazla umutlanmıştık bu sefer. 15 gün ist. Da kaldım bu iş için. Bir daha başa dönmek bile korkutuyor insanı.
Canım sizin erkek infertilitesi mi? Benim eşimde sperm dna hasarı var . İki defa 2 şer embriyo transferi olmuştu görünümleri süperdi iyi kalite demişlerdi ama tutmuyordu bu 3.tedavide PICSI uygulandı , bu özellikle erkek sperminde hasarsız olanları seçiyor,ve buz kez ikiz tuttu😍Allah sanada nasip etsin,bu yöntemi araştırın deneyin

Canım sizin erkek infertilitesi mi? Benim eşimde sperm dna hasarı var . İki defa 2 şer embriyo transferi olmuştu görünümleri süperdi iyi kalite demişlerdi ama tutmuyordu bu 3.tedavide PICSI uygulandı , bu özellikle erkek sperminde hasarsız olanları seçiyor,ve buz kez ikiz tuttu😍Allah sanada nasip etsin,bu yöntemi araştırın deneyin
Maşallah kuzularaaahadi bakalım sıra kalp sesinde. Kaç hafta kac günlük dedi

4 haftada 1 kontrol yapıyor benim dr. 2 li teste bi ultrason resmi verdi bebekten başka herşeye benziyordu tövbe tövbe. Türkiyede korktuğun da istediğin zaman dr gidebiliyon burda zor.. kızımın yüzü belli olan 1 tane ultrason resmi var onuda türkiyede izinde rahatsızlanmıştım, sağolsun girdiğim dr vermişti.. çok mutlu olmuştum. Çoçuğun neye benzediğini gördüm 😬
😂😂😂Kusura akma kahkaha attım sen beni güldürdün Allaha seni güldürsün inş.. Sağ salim alırsın kucağına amin😂

Çünkü son umudumdu evet allahtan ümit kesilmez ama çol fazla şey yaşadım umudumu yitirmeme sebep olucak. Yaşım 30 ve erken menepoz durumundan ötürü yumurta cıkmıyor artık daha önce 3 kaybım var. Ikısı normal bırı tüp ile. Bu embrıyo ıse bir sene önce mart ayında tek yumurtamdan oluştu başka yumurta cıkmadı. Ardına hoca ıkıncı yumurta ıcın havuz yapalım dedi bir sene gittik geldık bunun ardına 6 toplamaya daha gırdım ve hıcbırınde dollenme olmadı bazen erken catladı cok zor gunlerdı. Hoca artık tedavının fayda getıemedıını gorunce verelım embrıyonu dedı kısacası tedavı olma aetık dedı. Bu son umut gıbıydı gecen sene mart ayında olustu tesadufen bır sene sonra mart ayında verdıler ve ben hıcbır sey hıssetmıyorum tutmazsa artık tedavıde olamıcagımdan ötürü uzgunum
Canım cok zor zamanlar gecırmışsın. Ama pozitif ol nolur. Bende hiçbişey gissetmiyordum. Ama tuuttu. Hissiyatımızı hormonlar etkiliyo. Karamsar olma.🙏🙏🙏inşallah tutmustur canım

Gözün aydın
Umutsuz olma gün doğmadan neler doğar Allah isterse olur bak hem doğal da kalabiliyomussun.. Sinirden sitresden uzak dur.. Seni sinir edenlerden de.. Daha sonucunu almadın..

Maşallah canım. Inşallah kalp atışlarında duyar ve sağlıkla kucağına alırsın ikizlerini🙏. Çok sevindim senin adına. ❤❤❤

Kızlar az önce çıktım doktordan, iki kese gördük 😁 maşallah.. gözlerime inanamadım,açıkcası çok ihtimal vermiyordum ama ikiside tutmuş, hem sevindim hem korktum gurbetteyim yalnızım inşallah üstesinden gelebilirim.
Masallah cnm hayırlı olsun 🤣bebekler olusuyor darısı bıze

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım 13 mart ta 5. Gün embrıyosu transferi oldum son iki günüm kaldı teste fakat hiç umudum yok her gün ağlıyorum regl agrısı cekıyorum ara ara ve korkumdan testte yapmadım gün geçmek bilmiyor
Sizinle aynı gün transfer olmuşuz benimde 5.gün emriyosuydu dün dayanamayıp varsa var dir deyip gidip eczaneden erken sonuç veren testten aldim pozitif çıktı kandada baktırdım bugün sonucu bekliyorum strese sokma kendini

Eklentiler

• 20200322_164259.jpg
    20200322_164259.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 31
Allah yardımcın olsun canım bence kan verene kadar kendimiz strese sokmamalıyız bugün benim de ağrım çok başım ağrıyor ne kadar söylesek de strese giriyoruz ama sonuç kesinleşene kadar umut vardır her zaman :dua:

Kızlar görüşmemi yaptım bugün baslıyoruz hayırlısıyla doktor ultrasondan bakıp amh testi istendi Yumurtalık rezervin çok iyi tekrar test istememe gerek yok dedi bu normal mi sadece kan testleri istendi eşimden benden onları yapıp başlıyoruz şnsallah çok heyecanlıyım🤗🤗🤗🤗

Kızlar görüşmemi yaptım bugün baslıyoruz hayırlısıyla doktor ultrasondan bakıp amh testi istendi Yumurtalık rezervin çok iyi tekrar test istememe gerek yok dedi bu normal mi sadece kan testleri istendi eşimden benden onları yapıp başlıyoruz şnsallah çok heyecanlıyım🤗🤗🤗🤗
Normal canım biz de öyle başlamıştık hayırlı olsun

Hayırlı olsun canım sürecin. 🙏 tez zamanda pozitifi alırsın insallah❤
Ilaç kullanmaya ne zaman başlıyorsun yarın mi?

Adetin iki
adetin ikinci günü dedi kuzum şimdi istediği testleri yaptırıp mail atıcaz 🤗

Back