• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canım burda kan değerine göre olmuyor, iki kere kan takibi yapılıyor 10 gün sonrasına randevu veriliyor, kalp ve kese için, eğer sadece kese görülürse, 1 hafta sonra kalp için tekrar çağrılıyor, tabi bütün muayeneler vajinal oluyor, eğer ilk randevunda ikisi birden olursa artık takibini, kendi kadın dr yapıyor. Merkezim gebelik takibi yapmıyor. Kalp atışını gördükten sonra byeee byeee yapıyorlar
Keske hepsı bır anda olsa bitse cnm bıkac kere gıtmek hoc ıstemıyorum bakalım hayırlısı ıns benımkılerde takıp yapmıuor kalp atısından sonra yönlendırır dıye tahmın edıyorum cnm bakalım artık baska dr a gıdıcez

D

Dedi ondan olamaz . Baska bisey icindir . Zaten az bisey geldi . Ayy vala bu psikolojileri atlatsaydim iyi olurdu . Pire yi deve yapiyom resmen . Progestan oksapar ignelerine devam dedi . Kizlar bugun 6.gunüm transferimin sizce en erken ne zaman yapmaliyim testi .
En az ıkı gun daha bekleyebılırsın bence cnm gene sen bılırsın

Bugün gidip test yapacam daha fazla bekleyip umutlanmak sonrada hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.
Transferin kaçıncı günündesin ben 16 martta transfer oldum evde yaptim negatif ama kan testini görmeden umudunu yitirme derim sonuçta Rabbim ol derse olacak teslim ol

Amin canım benim..sadece rahim ölçüsü 31 falan dediler onun 35 olmasi lazım mış 12 .haftaya kadar...bu ne oluyor kizlar bilen varmi
40 olmalı cnm rahım olcusu rahımmagzı yetmezlıgı maalesed 12.haftada falan dıkıs ayılıyor ben yasadım dıkıs attırmadım ve kayıp yasadım cnm kısalma sonra acılma sakın rıske atma dıkıs olup yatmalı bır gebelık gecırceksın demek bende aynısını yapcam

En az ıkı gun daha bekleyebılırsın bence cnm gene sen bılırsın
En iyisi cuma gunu bakiyim . O zaman 10.gün oluyor 🤗🤗 . Allahim emeklerimizin karsiligi versin insallah . Ilk iki gun yattim. 3.gunde normal hayatima dondum. Ama agir is yapmiyorum. Sigarayida biraktum. Ilaclarimi duzenli olarak kullaniyorum 🤗🤗 insallah hamile kalrz yaa

En iyisi cuma gunu bakiyim . O zaman 10.gün oluyor 🤗🤗 . Allahim emeklerimizin karsiligi versin insallah . Ilk iki gun yattim. 3.gunde normal hayatima dondum. Ama agir is yapmiyorum. Sigarayida biraktum. Ilaclarimi duzenli olarak kullaniyorum 🤗🤗 insallah hamile kalrz yaa
Bende sıgarayımaz ıcıyodum ama tedavıye baslamadan bıraktım cok ıyı yaptık cnm ıns guEl haberler alırsın aynen 10 gunde suprsz yapar sana

Transferin kaçıncı günündesin ben 16 martta transfer oldum evde yaptim negatif ama kan testini görmeden umudunu yitirme derim sonuçta Rabbim ol derse olacak teslim ol
14 ünde transfer olmuştum. Kan testi yaptıracam akşam eşim gelince. Onda da çıkmazsa boşuna iğneler ilaçlar kullanmayayım.

Peki neden oluyor canım..sonradan kalınlaşma olmazmi
Dogustan oluyo cnm allah vergisi işte ama şimdiden kısalık varsa evdeysen dınlenmene bak peronatolojıue gıdersın korkma cok oyle guzeş haftalara gelen var sadece dr ıhmalı olmasın sımdıden dusunme uzayıp kısalma oluyor bazen

Evet 9.gün varsa mutlaka çıkar zaten.
O zaman git kan ver için rahat etsin canım inşallah Rabbim yüzünü güldürür :dua:
Benim de 7. Günüm (transfer gününü saymıyorum) ama dünden beri kötüyüm karnım belim ağrıyor dün geceden beri de başım ağrıyor ben de üç gün sonra kan vermeyi düşünüyorum artık beklemek beni de germeye başladı ama henüz hiç test yapmadım evde normal bir gebelik testi var sadece

O zaman git kan ver için rahat etsin canım inşallah Rabbim yüzünü güldürür :dua:
Benim de 7. Günüm (transfer gününü saymıyorum) ama dünden beri kötüyüm karnım belim ağrıyor dün geceden beri de başım ağrıyor ben de üç gün sonra kan vermeyi düşünüyorum artık beklemek beni de germeye başladı ama henüz hiç test yapmadım evde normal bir gebelik testi var sadece
Bende normal gebelik testiyle yaptım. Güzel sonuçları görünce hevesleniyor insan ama kısmet işte. Kanda da kesinleşsin istiyorum bugün. Günlerdir annem kayınvalidem yapıyor işimi sürekli sen dinlen diyorlar daha fazla yoramam kimseyi. :(

Back