- 11 Şubat 2019
- 279
- 474
- 53
- 37
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.341
Kan testi gunun ne zaman canimBen de 3.gün embiryosu 8.gün az önce yaptım negatif çıktı hayırlısı böyleymiş pozitif sonuç alan arkadaşlar inşallah sağlıcakla doğumunuz olur
Salı günü canım ama idrarda görmezsem gitmem boşuna virüs alamam :)Kan testi gunun ne zaman canim
Kan testi gunun ne zaman canim
Benim cuma test gunum , erken mi yaptik acaba? Off insan kabullenmek istemiyorSalı günü canım ama idrarda görmezsem gitmem boşuna virüs alamam :)
5.gün embiryosu çıkması lazım aslında canım inşallah kanda pozitif görürsün bana 10.gün kan testi ver dedi salı gününe denk geliyorBenim cuma test gunum , erken mi yaptik acaba? Off insan kabullenmek istemiyor
Hayir canim. 2. Gun embriyisuyla hamile kalanlar var bunlar nasip isleri. Allahtan istemeye devam etSanırım bu 3.gün embiryosu tutma şansı çok düşük ya benim de 3.gün embiryosu umudum kalmadı nasip tabi ama şans 5.gün de daha çok sanırım
Doğru canım haklısın nasip olmadı bize sanırım idrar testim negatif hayırlısı zamanı gelmemiş demekkiHayir canim. 2. Gun embriyisuyla hamile kalanlar var bunlar nasip isleri. Allahtan istemeye devam et
Kacinci gun test yaptin idrarda miDoğru canım haklısın nasip olmadı bize sanırım idrar testim negatif hayırlısı zamanı gelmemiş demekki
8.gün canımKacinci gun test yaptin idrarda mi
Canim 8.gun idrarda cikar miki. Sen regl tarihini bekle. 12.gun kanda test yap .Ben de 3.gün embiryosu 8.gün az önce yaptım negatif çıktı hayırlısı böyleymiş pozitif sonuç alan arkadaşlar inşallah sağlıcakla doğumunuz olur
Bugün hcg salgılamaya başladı embiryo kuzu çıkmaz mıydıCanim 8.gun idrarda cikar miki. Sen regl tarihini bekle. 12.gun kanda test yap .
En iyisi kanda testtir .Bugün hcg salgılamaya başladı embiryo kuzu çıkmaz mıydı
gec yerlesebilir herkeste 8.gun olacak diye bir sey yok lutfen bekleBugün hcg salgılamaya başladı embiryo kuzu çıkmaz mıydı
Var kuzum Allahın izniyle seninkiler tuttuKızlar günaydın test denemek istedim bakalım azda olsa dünden fark varmı diye umutlanmalımıyım artık
Valla bilmiyorum kızlar ben silikte olsa çıkardı diyorum birazgec yerlesebilir herkeste 8.gun olacak diye bir sey yok lutfen bekle
İdrarda yaparım günlük çıkarsa veririm kuzuEn iyisi kanda testtir .
Ons kuzum yavrularımı sag saglm alırım kucagıma sen de bekle daha Allahtan ümit kesilir mi belki gec merhaba der seninkiler kızVar kuzum Allahın izniyle seninkiler tuttu
Cnm 8.9.10.11.12 günü pozitifi görenleri okudum az daha bekle bakalım bellı mı olırGunaydin herkese, ben biraz once test yaptim.NEGATIF cikti.bhhun 7. Gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?