2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

canım belkide yenı tutunuyor. inşallah oyledır. dualarım senınle

Canım bende de 7.gğnde çıkmamıştı ertesi gün çıkmıştı ve benimde şeffaf akıntım vardı adet olacakmış gibi sancılarım umutsuz olma 9.gün birdaha yap benim nasipse ikizlerim ar kanda da çıktı korkma

İnşallah canım inan umut oluyorsunuz bana. 9. Gün tekrarlarım inşallah pozitif olur

Tüplerde tıkanıklık olduğu için mi film çekecekler yoksa ihtimal olarak mı yapılacak bu işlemi?Kaç yıldır bebek istiyorsunuz bilmiyorum ama uzun süre olmadıysa altarnatifleri deneyin,uzun süredir denediniz olmadıysa bence vakit kaybetmeyin.bunu yaş ve rezerv azligi faktöründen dolayı söylüyorum yanlış anlamayin.

Canem hamileligin hayirli olsun. Benim de transferimin 5.günü. cok heyecanliyim sonucu gormek icin. Sen transferden sonra nelere dikkat ettin . Benimde dun kasik agrim vardi hatta cok siddetliydi kendiliginden gecti . Bu kullandigimiz ilac ve ignelerin faydasi var demi . Bu arada 2 embriyo transferi oldum. Yasim 24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…