- 16 Nisan 2018
- 467
- 307
- 103
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.321
Eğer yumurta gelişimi hızlı oluyorsa düşürüyorlar korkacak bir durum yok benceKorkuyorum,acaba doz hangi durumda düşürüyorlar?
Benim pcos um var bu nedenle çok yumurta gelişiyor ama hepsi kaliteli olmuyor günde 150 aldım sonra 75 e düşmüştü,
10 toplandı 4 ü ancak donrurulabildiTransferiniz yapıldı sanırım,kaç yumurta toplanmıştı kaçı dollendi?
Korkma bence demekki güzel gelişmiş ki dozu düşürmüşler, ben öyle düşünüyorumKorkuyorum,acaba doz hangi durumda düşürüyorlar?
Menepur diye iğne kullandınız mı? Ben 150 de onu kullanıyorum10 toplandı 4 ü ancak donrurulabildi
Son ikisi kalmıştı pazartesi transferim oldu bekliyorum şimdi
Gonal vardı ama menepuru hatırlamayadım canım ama tavsiyem doktoruna güven stres yapma inşallah yolunda gider herşeyTeşekkürler cevap için, menepur var mıydı? Ben 150 gonal 150 menepur alıyorum
Aminn inşallah, evet dayanalım az kaldıBelki ondan dolayı fark ediyordur :) İnşallah olumlu sonuçlar alırız bakalım az kaldı sayılır biraz daha dayanalım
canım belkide yenı tutunuyor. inşallah oyledır. dualarım senınle7.günüm benim bugün canım. Ama bir arkadaş 7.günde görmediğini 8 9 10 da gördüğünü yazmıştı iki gün bekleyip 9.gün tekrar yapacam. Ama çok bariz adet sancısı çekiyorum ben hem kasık ağrısı hemde heran gelecekmiş gibi his olur ya hatta geldi sanıp lavaboya koşuyorum şeffaf akıntı sadece. Anlamadımki karmakarışık oldum.
Canım bende de 7.gğnde çıkmamıştı ertesi gün çıkmıştı ve benimde şeffaf akıntım vardı adet olacakmış gibi sancılarım umutsuz olma 9.gün birdaha yap benim nasipse ikizlerim ar kanda da çıktı korkma7.günüm benim bugün canım. Ama bir arkadaş 7.günde görmediğini 8 9 10 da gördüğünü yazmıştı iki gün bekleyip 9.gün tekrar yapacam. Ama çok bariz adet sancısı çekiyorum ben hem kasık ağrısı hemde heran gelecekmiş gibi his olur ya hatta geldi sanıp lavaboya koşuyorum şeffaf akıntı sadece. Anlamadımki karmakarışık oldum.
canım mesajları anca okudum. cokk cok tesekkür ederim
sanırım bana yazmadın yanlıslık oldu.Benim 5. Gün muayenemde 3 yumurta görüldü ,sizde kaç görülmüştü?
İnşallah çok teşekkür ederim. Bende öyle olması için dua ediyorum. İsimlerinizi bilmeden hepinize dua etmeye çalıştım kabul olur inşallah. Bu gece dua gecesi.canım belkide yenı tutunuyor. inşallah oyledır. dualarım senınle
İnşallah canım inan umut oluyorsunuz bana. 9. Gün tekrarlarım inşallah pozitif olurCanım bende de 7.gğnde çıkmamıştı ertesi gün çıkmıştı ve benimde şeffaf akıntım vardı adet olacakmış gibi sancılarım umutsuz olma 9.gün birdaha yap benim nasipse ikizlerim ar kanda da çıktı korkma
allah razı olsun canım. dualarımız kabul olsun ınsallahİnşallah çok teşekkür ederim. Bende öyle olması için dua ediyorum. İsimlerinizi bilmeden hepinize dua etmeye çalıştım kabul olur inşallah. Bu gece dua gecesi.
Tüplerde tıkanıklık olduğu için mi film çekecekler yoksa ihtimal olarak mı yapılacak bu işlemi?Kaç yıldır bebek istiyorsunuz bilmiyorum ama uzun süre olmadıysa altarnatifleri deneyin,uzun süredir denediniz olmadıysa bence vakit kaybetmeyin.bunu yaş ve rezerv azligi faktöründen dolayı söylüyorum yanlış anlamayin.kızlar ankarada olan var mı?
dün başkent hulusi bülent zeyneloğlu'na gittim. Çok tatlı biriymiş.
virüsten dolayı suan başlamıyor .
zaten bana rahim filminden sonra kendiliğinden gebe kalan cok var dedi. 31 yasındadım amh 0.75 toplamda 4-5 folikül var ama adetliyken bakılmadı. Olmazsa tüp yaparız dedi.
Genetik testi ve pıhtılaşmaya da bakalım dedi.
Kendisine giden var mı? Daha önce hic tedavi olmadım. Bilgi veriri misiniz rica etsem çok sevinirim
Yaaa çok sevindiiiimmKizlar benim de 14 mart transfer tarihimdi testim böyle çıktı insallah doğrudur.
Tebrikler canım benimCanım çıktı sonucum pozitif allaha şükürdualarım kabul oldu. İnşallah bekleyen herkes kavusur bebeklerinw
Oy oy bende gördüm orda hafifte olsa ben burdayım diyorKızlar bende test yaptım 5. Gün daha ama çok silik belli belirsiz çıktı sanki,
Canem hamileligin hayirli olsun. Benim de transferimin 5.günü. cok heyecanliyim sonucu gormek icin. Sen transferden sonra nelere dikkat ettin . Benimde dun kasik agrim vardi hatta cok siddetliydi kendiliginden gecti . Bu kullandigimiz ilac ve ignelerin faydasi var demiBurda yazılanlar gibi kasık ağrısı falan yaşadım herhalde adet olucam dedim kanama hiç yaşamadım 7.gün test yaptım çıkmadı 8.gün yaptım onda gördüm silik çizgiyi sonra 11.günde test günümdü ama insanın kalbine doğuyor gibi bişe bence ben hep hissettim tutacak diye inşallah sizde güzel haber alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?