- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 39
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.361
Daha önce bir tüp bebek deneyimim oldu ve sizin gibi evde tahlil yaptim ve negatif çıktı diye birsürü ağlamıştım kanda pozitifi gordum ikilerim oldu boşuna üzülmeyin belli olmuyor bence5.gün embiryosu çıkması lazım aslında canım inşallah kanda pozitif görürsün bana 10.gün kan testi ver dedi salı gününe denk geliyor
Valla canım bilmiyorum ki belki bizim de bir mucize olur :) ikizleriniz mi var sizin 3Daha önce bir tüp bebek deneyimim oldu ve sizin gibi evde tahlil yaptim ve negatif çıktı diye birsürü ağlamıştım kanda pozitifi gordum ikilerim oldu boşuna üzülmeyin belli olmuyor bence
İnşAllah kuzum :)Ons kuzum yavrularımı sag saglm alırım kucagıma sen de bekle daha Allahtan ümit kesilir mi belki gec merhaba der seninkiler kız
Bellımı olur kuzum bak bn 20 dk zor yattım aştıma kacırdım ıdrar torbamı doldurdular ama suan var gobı yani bırgun bıle olsa bazen cıkmıyor ıns guzel haberler alacaksınİnşAllah kuzum :)
Nasipte varsa inşallah canımBellımı olur kuzum bak bn 20 dk zor yattım aştıma kacırdım ıdrar torbamı doldurdular ama suan var gobı yani bırgun bıle olsa bazen cıkmıyor ıns guzel haberler alacaksın
Ins emeklerımızın karsılıgını allah bızlere nasıp eder cnm benım gobegım mormor olmus gobegım sabah gorunce korktumNasipte varsa inşallah canım
Amin canım inşallah rabbim unutturur evladını görünceIns emeklerımızın karsılıgını allah bızlere nasıp eder cnm benım gobegım mormor olmus gobegım sabah gorunce korktumbu oksapardan sanırım
Evet cnm ıns allaha herzaman sukurler olsun nne yasarsak ıns guzel gunlerımız olacak hepımızın yeterkı umudu kesmeyelmAmin canım inşallah rabbim unutturur evladını görünce
Sanirim 8.gundu ve sonrasında kanda beta çok yüksek çıkmış olmasına rağmen idrarda cikmadi belli olmuyor umudumuzu kaybetmeyinValla canım bilmiyorum ki belki bizim de bir mucize olur :) ikizleriniz mi var sizin 3
. Bebek için mi tedavi görüyorsunuz ne zaman idrarda negatifti
Rabbim nasip etmediyse vardır bir bildiği kuzumEvet cnm ıns allaha herzaman sukurler olsun nne yasarsak ıns guzel gunlerımız olacak hepımızın yeterkı umudu kesmeyelm
Kacıncı gun verdınız kanı ne coktı acabaSanirim 8.gundu ve sonrasında kanda beta çok yüksek çıkmış olmasına rağmen idrarda cikmadi belli olmuyor umudumuzu kaybetmeyin
İnşallah cnm herzaman şükredelim güzel günerimiz geleccek senden ıyı haber beklıyorumRabbim nasip etmediyse vardır bir bildiği kuzum
Salı günü canım ama idrarda görmezsem gitmem boşuna virüs alamam :)
Canım çok teşekkür ederim. Insallah sen de kaldigin yerden devam edeceksin.vardir bunda da bir hayırYaaa çok sevindiiiimmAllahım inşallah kan değerinde çok güzel çıkar hayırlısı olsun inşallahh
Hemen umutsuz olma 3. Gün senin bekle bakalım iki gun dahaBen de 3.gün embiryosu 8.gün az önce yaptım negatif çıktı hayırlısı böyleymiş pozitif sonuç alan arkadaşlar inşallah sağlıcakla doğumunuz olur
Bende kızdım M Muallimezzz haklıyız amaidrar testlerinin %100 doğru sonuç vermediğini hepimiz biliyoruz.. belki kanda çıkacak onun için yaptığımız idrar testlerini çokda ciddiye almayalım. Onun için zamanı geldiğinde testini yaptır canım her ihtimale karşı..
İnşAllah sen haklı çıkarsın canım benim :)idrar testlerinin %100 doğru sonuç vermediğini hepimiz biliyoruz.. belki kanda çıkacak onun için yaptığımız idrar testlerini çokda ciddiye almayalım. Onun için zamanı geldiğinde testini yaptır canım her ihtimale karşı..
Bakalım kuzum inşallah nasip olur bekliyorum bakalım :)Hemen umutsuz olma 3. Gün senin bekle bakalım iki gun daha
Canım ya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?