2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bende almanyadayım ☹ Karmakarışık duygular içindeyim. Bir yanım çok istiyor, bir yanımda korkuyor. Virüs tehlikesininde ne zaman biteceği nett değil ki. Zaman işliyor.. bekleyelim bakalım.

saglikla gelsinler insallah, su haliyle cok riskli hem bebek icin hem de anne adaylari icin. tahmin edilemeyen daha kalici rahatsizlik kalabilir korkusu hakim...

GÖzün aydın canımm Sağlıkla kucağına alırsın insallaah

Kızlar merhaba 21 mart cumartesi kan testi yaptıracak olan varmı aranızda varsada hastaneden arayıp herhangi bir bilgilendirme yaptılarmı malum evde kalmamız gerekiyor gidipte dönmeyelim hastaneden kan vermeden
Bende varım. Bu keyfi bir tahlil değil. Tedavinin parcası. Ona göre ilac kullanıyoruz. Bu nedenle geri çevireceklerini hiç düşünmüyorum
GÖzün aydın canımm ♥♥♥ Sağlıkla kucağına alırsın insallaah
Çok teşekkür ederim. Senntest yaptın mı?

Eminim senin için en doğru kararı vermişlerdir. Rabbim emeklerini boşa çıkartmasın O zaman tekrar iğnelere mi başlayacaksın?
Canım merhaba dün hiç keyfim yoktu işten güçten gelemedim, mayısta iğnelere tekrar başlayacağım. O ay da bir aksilik olmazsa transfer olaxal

Kuzum senın tedavıye noldu sımdı gordum

Canım mesajına şimdi cevap verebiliyorum. Tedavim maalesef Mayıs ayında tekrarlanacak.
Ve taze transfer olacağım bu sefer. Nasipse. Bir de Co culture isimli bir sistemle bu sefer deneyecekler.
Embriyolarım yaşamıyor, 1 tane kaldı geriye. Doktorlar bunu olası 2. Transfer için yedekte tutmak istiyorlar.

Umarım tutacak canım umarım hamile kalacak çok rahat bir dönem geçireceksin

Merhabalar 38 yaş amh 072 olanlar gonal f ve menepur ne kadar kullandınız kaç ml. Kaç kutu? Yakın değerlerde yazabilir mi? Tek yumurta cikolat küstüm var. Yan ilaç hap folik dışında neler kullanıyorsunuz?
Merhabalar ben 8 gün gonal f kullandım, 300 doz ile tedavi gördüm. 450 lik kalem şeklinde alırsanız onların içinde 600 ml var. Çok daha bereketli oluyor.

Merhaba arkadaslar.. transferimin 2. Gunundeyim. Nelere dikkat etmeliyim. Bana 2 3 cumleyle yazar misiniz. Birde ben progestan ignesini yaptrabilmek icin her gun saglik ocagina yuruyerek gidiyorum. Birsey olur mu sizce . Ve o igneyi yaparken hangi yatis pozisyonda olarak ignemi yaptirmaliyim

Çok sevindim canım benim testi atar mısın :)

Merhabalar 38 yaş amh 072 olanlar gonal f ve menepur ne kadar kullandınız kaç ml. Kaç kutu? Yakın değerlerde yazabilir mi? Tek yumurta cikolat küstüm var. Yan ilaç hap folik dışında neler kullanıyorsunuz?
Merhabab canım benimde tek yumurtaligimda cikolta kisti var gonalf f 375 doz kullaniyorum menapur cetrotide 25 mg bide decavit kullaniyorum vitamin ilacı , coraspin verdi

Hayırlı olsun canım testi atar mısın

bu süreçte hasta olsam hamilelere zaten ilaç verılmıyor ki hastaneye gidemem evde atlatmaya çalışırım. benım dusuncem o bır ıkı aylık olana kadar virüsün temizlenecek olması inşallah .

iptal diye bişey yokmuş durduruldu dıyolar, ama ısteyene yapıyolarmış

Eklentiler

• 3315AAB2-7FDF-4DA9-948D-ED7BC1C26D63.jpeg
    77,9 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…