- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.761
Amin canım inşallah hakkımızda hayırlısı bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsinCanım ya bende yatıyorum ama önemli olan stres yapmamak asıl böylede çok evham etmiş oluyorum aslında Allah hepimize hayırlı sonuçlar versin yüzümüzü güldürsün
Bende almanyadayım ☹ Karmakarışık duygular içindeyim. Bir yanım çok istiyor, bir yanımda korkuyor. Virüs tehlikesininde ne zaman biteceği nett değil ki. Zaman işliyor.. bekleyelim bakalım.
GÖzün aydın canımmcanım benım 8. gün lekelenmem oldu. bende test yaptım. çift çizgi var evet ama kan vermeden kesinleşmeden yazmak ıstemedım. o kadar cok hayal kırıklıgım var ki. birini daha kaldıramam dıye. yani inşallah tutundu yada tutundularve inşallah rabbim bekleyen ısteyen herkese hccc bekletmeden versinn
Beeen cumartesi kan testi yaptırıcammKızlar merhaba 21 mart cumartesi kan testi yaptıracak olan varmı aranızda varsada hastaneden arayıp herhangi bir bilgilendirme yaptılarmı malum evde kalmamız gerekiyor gidipte dönmeyelim hastaneden kan vermeden
Bende varım. Bu keyfi bir tahlil değil. Tedavinin parcası. Ona göre ilac kullanıyoruz. Bu nedenle geri çevireceklerini hiç düşünmüyorumKızlar merhaba 21 mart cumartesi kan testi yaptıracak olan varmı aranızda varsada hastaneden arayıp herhangi bir bilgilendirme yaptılarmı malum evde kalmamız gerekiyor gidipte dönmeyelim hastaneden kan vermeden
Çok teşekkür ederim. Senntest yaptın mı?GÖzün aydın canımm ♥♥♥ Sağlıkla kucağına alırsın insallaah
Canım merhaba dün hiç keyfim yoktu işten güçten gelemedim, mayısta iğnelere tekrar başlayacağım. O ay da bir aksilik olmazsa transfer olaxalEminim senin için en doğru kararı vermişlerdir. Rabbim emeklerini boşa çıkartmasınO zaman tekrar iğnelere mi başlayacaksın?
Kuzum senın tedavıye noldu sımdı gordum
Umarım tutacak canım umarım hamile kalacak çok rahat bir dönem geçireceksinKızlar nasılsınız hamılelık bellı olana kdr varmıs gıbı davranıyorum kokular kotu gelmeye mızmızlanmaya basladım cok hosuma gıdıyobebeklerımı de sevıyorum ohhh ne guzel sozler neler yapıyosunu benım gıbı bekleyenler hamıleler herkes
Merhabalar ben 8 gün gonal f kullandım, 300 doz ile tedavi gördüm. 450 lik kalem şeklinde alırsanız onların içinde 600 ml var. Çok daha bereketli oluyor.Merhabalar 38 yaş amh 072 olanlar gonal f ve menepur ne kadar kullandınız kaç ml. Kaç kutu? Yakın değerlerde yazabilir mi? Tek yumurta cikolat küstüm var. Yan ilaç hap folik dışında neler kullanıyorsunuz?
Çok sevindim canım benim testi atar mısın :)canım benım 8. gün lekelenmem oldu. bende test yaptım. çift çizgi var evet ama kan vermeden kesinleşmeden yazmak ıstemedım. o kadar cok hayal kırıklıgım var ki. birini daha kaldıramam dıye. yani inşallah tutundu yada tutundularve inşallah rabbim bekleyen ısteyen herkese hccc bekletmeden versinn
Merhabab canım benimde tek yumurtaligimda cikolta kisti var gonalf f 375 doz kullaniyorum menapur cetrotide 25 mg bide decavit kullaniyorum vitamin ilacı , coraspin verdiMerhabalar 38 yaş amh 072 olanlar gonal f ve menepur ne kadar kullandınız kaç ml. Kaç kutu? Yakın değerlerde yazabilir mi? Tek yumurta cikolat küstüm var. Yan ilaç hap folik dışında neler kullanıyorsunuz?
Hayırlı olsun canım testi atar mısıncanım benım 8. gün lekelenmem oldu. bende test yaptım. çift çizgi var evet ama kan vermeden kesinleşmeden yazmak ıstemedım. o kadar cok hayal kırıklıgım var ki. birini daha kaldıramam dıye. yani inşallah tutundu yada tutundularve inşallah rabbim bekleyen ısteyen herkese hccc bekletmeden versinn
bu süreçte hasta olsam hamilelere zaten ilaç verılmıyor ki hastaneye gidemem evde atlatmaya çalışırım. benım dusuncem o bır ıkı aylık olana kadar virüsün temizlenecek olması inşallah .Canım ben tedirgin oldum diye doktorum iptal edelim dedi ancak ya tutarsa bu süreçte hasta falan olduğunu düşün hastaneler hep bu virüs yüzünden ana baba günü olacak katacağını bilmiorm sen napmayi dusunuisn
ben gidicem buyuk ıhtımalle bugun ısteyene yapıyolarmıs yaptırıcam sanırımBenimde pazartesi kontrolüm var ve dondurulmuş transfer belli olacak oğün bende çok kararsızım ertelesemmi diye☹
iptal diye bişey yokmuş durduruldu dıyolar, ama ısteyene yapıyolarmışKızlar tedavi gördüğüm merkezde bilgilendirme yazısı paylaşmış, virüs nedeniyle acil durum olmadığı sürece telefon da veya görüntülü olarak bilgilendirme yapacaklarmış..bunun için telefonlarınızı kaydedin yazmışlar. Benimde cumartesi transfer vardı arıyorum transfer için iptal söz konusu mu diye sürekli meşgulhakkımızda hayırlısı olsun.
GÖzün aydın canımm ♥♥♥ Sağlıkla kucağına alırsın insallaah
Hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim. Testimi atarım tabi 3 test var 8.,9.,10. Günlere aitÇok sevindim canım benim testi atar mısın :)
Hayırlı olsun canım maşallah kaçıncı gün embriyosuyduHepinize ayrı ayrı tesekkür ederim. Testimi atarım tabi 3 test var 8.,9.,10. Günlere ait
2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Sen kaçıncı günündesin. Hepinizin pozitif haberini alalım insallahHayırlı olsun canım maşallah kaçıncı gün embriyosuydu
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım2 tane 5.gğn embriyosu yransfer edilmişti
Tebrik ederim. Çok net çıkmış testlerde masallah kanda da görür için rahat eder inşallah. Hayırlı olsun cnm bebeğin ❤Hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim. Testimi atarım tabi 3 test var 8.,9.,10. Günlere ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?