• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba kızlar bende Antalya ıvf de tedavi görüyorum. Yaşım 30. Sebepsiz infertilite. Dondurulmuş 3 tane 5.gün embriyom var. Sanırım 26 mayısta tek embriyo transferi olacak. Beklemedeyim. İnş hepimiz bu zorlu süreçten mutlu cıkarız. Güzel haberler veririz.
Canım sen antalyada mısın

Canım sen antalyada mısın
Evet canm bende antalyadayım. Benim doktorumda Kemal bey. Aslında 24 yumurta vardı 18 i toplanabildı. 12 si dolu cıktı. Eleme elene 5.güne 3 tanesi geldi donduruldu. Senn transfer ne zaman inş hayırlısı olur. Buradan harika haberler verirsin banada umut olursun 💓🤲🏻sen kaç yumurta var bide kaliteleri ne. Cok önemli mi acaba kalite ben kimlerde 2bb yazıyor

Evet canm bende antalyadayım. Benim doktorumda Kemal bey. Aslında 24 yumurta vardı 18 i toplanabildı. 12 si dolu cıktı. Eleme elene 5.güne 3 tanesi geldi donduruldu. Senn transfer ne zaman inş hayırlısı olur. Buradan harika haberler verirsin banada umut olursun 💓🤲🏻sen kaç yumurta var bide kaliteleri ne. Cok önemli mi acaba kalite ben kimlerde 2bb yazıyor
Aynen canim benimde çok tu 18 i toplandı 3 embriyo 5 gün .3mart transfer canim.doktorum hersey iyi dedi bakalim kiz.sen ilaçlara gectinmim

Canim benim kaliteler 3bb falandi galiba.kalitede cok takilma.donduruldugu icin bi kat daha kaliteleniyor. Carsmba hande hanım oyle dediydi embriyonlarim nasil dedim ellerinden öper cok iyi kaliteli dediydi.dondugu için bi kat daha kaliteli olacak demisti.takilma dedi.sende takilma

Aynen canim benimde çok tu 18 i toplandı 3 embriyo 5 gün .3mart transfer canim.doktorum hersey iyi dedi bakalim kiz.sen ilaçlara gectinmim
Sana mesaj attımi hastane embriyo resimler icin. Orda resim ve kalite yazıyor ben ekran görüntüsü aldıydim hatta.

20200301_123949.jpg

Ben daha hiçbir ilaç kullanmıyorum canm. 7 martta ilaçlarım başlayacak. 26 martta transfer. Sana cok az kalmış mutlaka haberdar et beni buradan. İnş güzel haberler ver buradan.
Tamam canım senin de az kalmış 25 günün var.insallah iyi haberler alırız kız. Bugün bir ignem var ilaçlar ayni devam

Back
X