- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.773
- 88
- 29
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Anladım canım hayırlısı olsun Yahrenayy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah sonu iyi olur canimBenimde eşim proxeed kullandı faydasını göremedik pek fazla gerçi 3 ay anca kullandı yumurta toplamadan önce kullandı eşim Yahrenayy
Ahh canım yaa inşallah normalde adet olmayayım diye beklerdim şimdi de bi an önce oluyum diye bekliyorum. Morelim de o kadar iyi o kadar düzelmişti kiiiiii eltimin hamile haberiyle yıkıldım resmen ağlama şeylerim başladı neden şimdi dedim keşke transferden felan yada bnmki olduktan sonra öğrenseydim psikolojim bozulduu biraz toparlamaya çalışıyom kendimiiEkledim canım sebepsiz dediğin için oraya da sebepsiz diye yazdım inşallah olumlu sonuç alırsınız bende senden 1 gün sonra adet olmam lazım normalde ama bakalım gecikecek mi gecikmez inşallah
Insallah senin de olur canım ve olacak oyle his dogdu icime.hepimize nasip olur insallahAhh canım yaa inşallah normalde adet olmayayım diye beklerdim şimdi de bi an önce oluyum diye bekliyorum. Morelim de o kadar iyi o kadar düzelmişti kiiiiii eltimin hamile haberiyle yıkıldım resmen ağlama şeylerim başladı neden şimdi dedim keşke transferden felan yada bnmki olduktan sonra öğrenseydim psikolojim bozulduu biraz toparlamaya çalışıyom kendimii
Doktor iyi kalitede demisti ama pek fikrim yokCanim bildigim kadariyla bu da orta kalite bi embriyo..
6aa 5aa bunlar en iyi kalite oluyor..
Tabi Rabbim istedikten sonra gerisi teferruat..
Bizim doktor skınti dgl demisti.ama sen doktoruna sor biMerhaba arakadaşlar birşey sorucaktım size
Benim dondurulmuş embriyo transferim olacak suan ilaç kullanıyorum hormon ilaçları ayın 10 unda trasnferim gerçekleşicek doktorum bana cinsel ilişki yasak demedi daha dogrusu cinsel ilişkiyle alakalı hiçbirşey söylemedi Cinsel ilişkide bir sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı
Ayyy inşallahh canımmm yaaa ağzından ne güzel şeyler dökülmüşInsallah senin de olur canım ve olacak oyle his dogdu icime.hepimize nasip olur insallah
ayy inşallah canım yaa ne güzel hisetmişsin öylee ahh ahh.. o kadar mücadele veriyoruz kii rabbim inşallah hepimize versin bizde bebeklerimize kavuşalımInsallah senin de olur canım ve olacak oyle his dogdu icime.hepimize nasip olur insallah
Inanki icime öyle bi his gecti canim.belki de senin yerine koydum kendimi.Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş. Demekki sen güçlüsun.Rabbim hepimizin kucağını doldursun insallah canim❤Ayyy inşallahh canımmm yaaa ağzından ne güzel şeyler dökülmüş
ayy inşallah canım yaa ne güzel hisetmişsin öylee ahh ahh.. o kadar mücadele veriyoruz kii rabbim inşallah hepimize versin bizde bebeklerimize kavuşalım
Yapabilirsen 4444 salati tefriciye oku canimAyyy inşallahh canımmm yaaa ağzından ne güzel şeyler dökülmüş
ayy inşallah canım yaa ne güzel hisetmişsin öylee ahh ahh.. o kadar mücadele veriyoruz kii rabbim inşallah hepimize versin bizde bebeklerimize kavuşalım
Yapmaya çalışıyım...Yapabilirsen 4444 salati tefriciye oku canim
Ben kendime söz vermistim transfere kadar bitircem diye bitirdim cok sukur darısı sana canimYapmaya çalışıyım...
Şu yazdıklarını okurken bile gözlerim yaşarıyor evet bende diyorum kendimene kadar güçlüyüm nasıl taşımışım bunca yükü diyorum tam herşey geçti bitti derken bu haberle darma dağın oldum resmen.. sonrasında kendime de kızdım olabilir herkesin 3. Çocuklarını gördün diyorum kendine ne bekliyordun kii.. Allah kimseye yaşatmasın şu yaşadıklarımı.. inşallah burdaki herkesin de hamile haberini alırız okerken bile diyorum allahım hepimiz çok mücadeleler verdik maddi manevi onlara yardım etInanki icime öyle bi his gecti canim.belki de senin yerine koydum kendimi.Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş. Demekki sen güçlüsun.Rabbim hepimizin kucağını doldursun insallah canim❤
Kaç günde bitiyo?? Sen şuan tedavinin hangi aşamasındasın ?Ben kendime söz vermistim transfere kadar bitircem diye bitirdim cok sukur darısı sana canim
Canim yaşımız sikintilarimiz ayni.sende benim gibi sulugozlusun birde oglak burcuyum de tam olsun☺Allahimiza sonsuz hamd olsun Rabbim kimini verdigiyle kimine vermedigiyle imtihan ediyor.bizden sonra evlenenlerde hamile kalip 2.3 cocuk da üstte yapti.hepimiz aymi durumdayız. Canım ağlayıp üzülme bu zamanda en önemlisi morel.insallah olacak öyle düşünelim ❤❤Şu yazdıklarını okurken bile gözlerim yaşarıyor evet bende diyorum kendimene kadar güçlüyüm nasıl taşımışım bunca yükü diyorum tam herşey geçti bitti derken bu haberle darma dağın oldum resmen.. sonrasında kendime de kızdım olabilir herkesin 3. Çocuklarını gördün diyorum kendine ne bekliyordun kii.. Allah kimseye yaşatmasın şu yaşadıklarımı.. inşallah burdaki herkesin de hamile haberini alırız okerken bile diyorum allahım hepimiz çok mücadeleler verdik maddi manevi onlara yardım et
Canim benim salı transfer insallah senin❤Kaç günde bitiyo?? Sen şuan tedavinin hangi aşamasındasın ?