- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.789
- 773
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.081
Canım, ben 2. tedavimde kimyasal gebelik yaşamıştım. Doktorum bana söylediği sakın ağır işler yapma ama yatma srekli ya da oturma hayatına devam et demişti. Yiyecekler konusunda da çay kahveye ağırlık verme. Maydanoz gibi ananas gibi meyvelerden uzak durmaya çalış. Durum bu şekilde.Kızlar pozitifi görenler bizlere neler yaptınız nelere dıkkat ettınız anlatırmısınız nekadar dus almadınız yattınız mesela neler yedınız kacıncı gun pozzıtıfı gordunuz
Evet benim de o şekilde aynen inşallah normaldir senin ilk denemen mi canımm bi de ilaç kullanarak mı oldu benim doğal kendi döngüme göre yapıldı transferimIns cnm daha cok yenıyızmınnos bebıslerımız tutunsun ıns kucuk gaz krampları var kasık altımda senın de varmı
Canım zaman kaybetmeden başla amh düşüklüğü tüp bebeğe başlamada önemli bir etkenMerhabalar :) 5 aylık evliyim 31 yaşındayım rutin kotrollerde yumurta rezervimin düşük olduğunu öğrendim amh 0.75. Diğer tüm hormon değerlerim gayet iyi. Eşimin sperm sayısı hızı hareketliliği morfoloji vs hepsi gayet iyi.
Ahm düşük ve ultrasonda 4-5 folikül görüldü . Ama adetliyken bakılmadı. Normal yolla şans %5-10 aşılama zaman kaybı tüp bebel yapalım dediler.
Sadece ahm düşüklüğü sebebi ile tüp bebek yapan var mı? İlk denemede olmazsa diye korkuyorum
ankara'dayım en iyi doktor kimse ona gitmek istiyorum maddiyat önemli değil yeterki başarı oranı iyi bir doktor olsun.
Önerilerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum.
tee
Anladım cnm bende ızanıyorum oturuyorum gezınıyorım arada ama merdıven ınıp cıkkıuorım bısey kaldırıp uzanmıyorum bıyerlerembakalım neler olcakCanım, ben 2. tedavimde kimyasal gebelik yaşamıştım. Doktorum bana söylediği sakın ağır işler yapma ama yatma srekli ya da oturma hayatına devam et demişti. Yiyecekler konusunda da çay kahveye ağırlık verme. Maydanoz gibi ananas gibi meyvelerden uzak durmaya çalış. Durum bu şekilde.
İnşallah canım ya kimseyle paylaşamiuirum.iyi ki burası varVarray gözün aydın hadi bakalım sağlıkla gelsin
Canım ya çok teşekkür ederim inşallah öyledirOraya bi yere bi bebek sıkışmış sankiiikatlanarak artması dileğiyle
teşekkür ederimm daha dün gittik doktora su an doktor araştırıyorum hemen gidicez ama virüs sebebiyle de insan bir yere çıkıp hastaneye gitmek istemiyor ama bu konu her seyden önemliCanım zaman kaybetmeden başla amh düşüklüğü tüp bebeğe başlamada önemli bir etken
Inşallah cnm InşallahBizim içinde güzel günler yakındır inşallah
Eltımın 21 yasında amh 1.03 falanmı neydı erkn menapoz annesı 3 dusuk yaptı 4.ye hamıle klp dogurdu sımdı gene hamıle bnm 2 kusurdu amh erkn dgmum var bıtane yas 29 tup yaptom naptysam hamıle kalamadım korkma ıns olurteşekkür ederimm daha dün gittik doktora su an doktor araştırıyorum hemen gidicez ama virüs sebebiyle de insan bir yere çıkıp hastaneye gitmek istemiyor ama bu konu her seyden önemli
dr negatfi konusmadı diğer tüm değerler normal oldugu icin
bu amh değeri ile olur di mi insallah
Tebrikler kat kat sağlıkla artsın inşallahKızlar bende bugün kan verdim anca kendime geldim yazdım üçüncü denememden sonra sonucum 241 bugün 11 günümdü çok mutluyum hala inanamıyorum 8 yıllık hasret inşallah kalp atışınıda duyarım allah herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederim insallh tek duamızHayırlısı olsun inşallah olumlu sonuç alırsınız
Çok sevindim insallh benimde sonucun olumlu olur darısı ultrason gününe ozamn
Mujdeli haber kuzum insaallah. Persembe gunu tekrar kan vermeye cagirdi. Dua edin Rabbim tamamina erdirsin. Benim bundan once 5 tane bebek kaybim var
Olur Allahın izniyle canım sadecd yumurtan biraz az toplanır o da çok önemli değil yeterki dolu olsun bir yumurta bile yeterliteşekkür ederimm daha dün gittik doktora su an doktor araştırıyorum hemen gidicez ama virüs sebebiyle de insan bir yere çıkıp hastaneye gitmek istemiyor ama bu konu her seyden önemli
dr negatfi konusmadı diğer tüm değerler normal oldugu icin
bu amh değeri ile olur di mi insallah
Canım benim çok sevindim kaç çıktı değerinMujdeli haber kuzum insaallah. Persembe gunu tekrar kan vermeye cagirdi. Dua edin Rabbim tamamina erdirsin. Benim bundan once 5 tane bebek kaybim var
13.gun yumurtalar ıkacla buyudu cnm sonra orogetan ıgne verdıler transfere kdr transferden sonrada ekledıler daha ılac senınn dedıgın ne anlayamadmEvet benim de o şekilde aynen inşallah normaldir senin ilk denemen mi canımm bi de ilaç kullanarak mı oldu benim doğal kendi döngüme göre yapıldı transferim
Gözünüz aydın olsun canım. Hayırlısı ve vaktindeki gelip kucağınızı dolduracak bebeğiniz bu olsun inşaAllah. Gönlnüzce olsun herşeyMujdeli haber kuzum insaallah. Persembe gunu tekrar kan vermeye cagirdi. Dua edin Rabbim tamamina erdirsin. Benim bundan once 5 tane bebek kaybim var
Benim bu ikinci denemem kendi döngüme göre yapıldı bu transferim doğal siklus transferi diyolar adetleri düzenli olanlara yapıyolarmıs zaten benim sıkıntı eşimdeydi kendi yumurta catlamam göre transfer yaptılar yani şu an sadece progestan fitil kullanıyorum bi de kan sulandırıcı iğne13.gun yumurtalar ıkacla buyudu cnm sonra orogetan ıgne verdıler transfere kdr transferden sonrada ekledıler daha ılac senınn dedıgın ne anlayamadm
Benim bu ikinci denemem kendi döngüme göre yapıldı bu transferim doğal siklus transferi diyolar adetleri düzenli olanlara yapıyolarmıs zaten benim sıkıntı eşimdeydi kendi yumurta catlamam göre transfer yaptılar yani şu an sadece progestan fitil kullanıyorum bi de kan sulandırıcı iğne13.gun yumurtalar ıkacla buyudu cnm sonra orogetan ıgne verdıler transfere kdr transferden sonrada ekledıler daha ılac senınn dedıgın ne anlayamadm
Yok ya söylemedik yaşlılar zaten baya olmazsa üzülmesinler diye söylemedikAa birlikte kalmanıza rağmen söylemedin mi canım yardımcı olurdu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?