2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar pozitifi görenler bizlere neler yaptınız nelere dıkkat ettınız anlatırmısınız nekadar dus almadınız yattınız mesela neler yedınız kacıncı gun pozzıtıfı gordunuz
Canım, ben 2. tedavimde kimyasal gebelik yaşamıştım. Doktorum bana söylediği sakın ağır işler yapma ama yatma srekli ya da oturma hayatına devam et demişti. Yiyecekler konusunda da çay kahveye ağırlık verme. Maydanoz gibi ananas gibi meyvelerden uzak durmaya çalış. Durum bu şekilde.

Ins cnm daha cok yenıyız mınnos bebıslerımız tutunsun ıns kucuk gaz krampları var kasık altımda senın de varmı
Evet benim de o şekilde aynen inşallah normaldir senin ilk denemen mi canımm bi de ilaç kullanarak mı oldu benim doğal kendi döngüme göre yapıldı transferim
[/QUOTE]
13.gun yumurtalar ıkacla buyudu cnm sonra orogetan ıgne verdıler transfere kdr transferden sonrada ekledıler daha ılac senınn dedıgın ne anlayamadm

Canım zaman kaybetmeden başla amh düşüklüğü tüp bebeğe başlamada önemli bir etken

Anladım cnm bende ızanıyorum oturuyorum gezınıyorım arada ama merdıven ınıp cıkkıuorım bısey kaldırıp uzanmıyorum bıyerlerembakalım neler olcak

Canım zaman kaybetmeden başla amh düşüklüğü tüp bebeğe başlamada önemli bir etken
teşekkür ederimm daha dün gittik doktora su an doktor araştırıyorum hemen gidicez ama virüs sebebiyle de insan bir yere çıkıp hastaneye gitmek istemiyor ama bu konu her seyden önemli

dr negatfi konusmadı diğer tüm değerler normal oldugu icin

bu amh değeri ile olur di mi insallah

Eltımın 21 yasında amh 1.03 falanmı neydı erkn menapoz annesı 3 dusuk yaptı 4.ye hamıle klp dogurdu sımdı gene hamıle bnm 2 kusurdu amh erkn dgmum var bıtane yas 29 tup yaptom naptysam hamıle kalamadım korkma ıns olur

Tebrikler kat kat sağlıkla artsın inşallah
srpsrht
[/QUOTE]
Çok sevindim insallh benimde sonucun olumlu olur darısı ultrason gününe ozamn

Olur Allahın izniyle canım sadecd yumurtan biraz az toplanır o da çok önemli değil yeterki dolu olsun bir yumurta bile yeterli

Evet benim de o şekilde aynen inşallah normaldir senin ilk denemen mi canımm bi de ilaç kullanarak mı oldu benim doğal kendi döngüme göre yapıldı transferim
13.gun yumurtalar ıkacla buyudu cnm sonra orogetan ıgne verdıler transfere kdr transferden sonrada ekledıler daha ılac senınn dedıgın ne anlayamadm
[/QUOTE]
Benim bu ikinci denemem kendi döngüme göre yapıldı bu transferim doğal siklus transferi diyolar adetleri düzenli olanlara yapıyolarmıs zaten benim sıkıntı eşimdeydi kendi yumurta catlamam göre transfer yaptılar yani şu an sadece progestan fitil kullanıyorum bi de kan sulandırıcı iğne

Mujdeli haber kuzum insaallah. Persembe gunu tekrar kan vermeye cagirdi. Dua edin Rabbim tamamina erdirsin. Benim bundan once 5 tane bebek kaybim var
Gözünüz aydın olsun canım. Hayırlısı ve vaktindeki gelip kucağınızı dolduracak bebeğiniz bu olsun inşaAllah. Gönlnüzce olsun herşey

Benim bu ikinci denemem kendi döngüme göre yapıldı bu transferim doğal siklus transferi diyolar adetleri düzenli olanlara yapıyolarmıs zaten benim sıkıntı eşimdeydi kendi yumurta catlamam göre transfer yaptılar yani şu an sadece progestan fitil kullanıyorum bi de kan sulandırıcı iğne
[/QUOTE]
Benım yumurtam 18 den once gelısmezdı cnm ılaclarla 13 te gelısıp dollememoldu hamılelık olursa 13.gunden ıtıbaren sayılcak sanırım oksapar 0,6 estrofem coraspın progestan ıgneye devam dunden berı

[/QUOTE]
Aaaaa benimde doğal olacak, cumartesi transfer var. Bugün fitil kullanmaya başladım. Bana çatlatma iğnesi vermediler 2 ultrason 2 kan değerine göre bu şekilde yönlendirdiler. Sol tarafta 10 mm altında yumurtalar var, sağ taraftadi yumurtada 17,5mm dedi. Kendi mi çatlayacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…