Çok geçmiş olsun inşallah ohssden biran önce kurtulursun. 10 embriyomdan sadece 1 tanesi 5. Güne gittiğinde bende duvara çarpmış gibi oldum herşey bitti bu kadarmış dedim. Sonraki gün aradılar geriden bir embriyom geliyordu o yasamış 6. Günde o dondu o gün bütün hislerim değişti totalde 2 embriyom var fakat o 2.si gelişmese bile 1 umudum olacaktı Rabbim ol desin yeter ki. Seninde o 1 embriyon sana sımsıkı tutunur inşallah başa dönmezsin hiç embriyosu gelişmeyen arkadaşlar var lütfen üzülme inşallah herşey güzel olur
Dün sinirlerim çok bozuktu bütün gece ağladım. Bu mesajı görmemişim, özür dilerim.
Üzülme canım benim 3.Gün transferi ama benim de elimde dondurulmuş kalmadı ama şükür 1 tane var umarım tutar die dua ediorum.
İnşallah tutar liyamcım...
Yaşım 30 amh 0.65 di şimdi kaça düşmüştür bilmiyorum. Her hangi bir kistim yada miyom vs yok hiç olmadı adetlerim de düzenli sayılır, iki yıl önce kendiliğimden hamile kaldım ama 8. hafta kalp atışı durdu küretajla aldılar onu, sonrasında bir buçuk yıl tekrar hamile kalamayınca yeni
tüp bebek denedik ama olmadı maalesef
AMH çok düşük evet yaşına göre fakat, iyi bir doktor araştır ve ona tedavi ol lütfen. Bak sen kendiliğinden hamile kalabilmişsin, bu demektir ki tüplerin açık öyle mi?
Lütfen yumurta takibiyle hamile kalmayı dene. AMH bazı şeyleri gösterir ama herşeyi değil.
Aynen haklısın canım eşlerimiz açısından da çok zor tabi. Biz kendi derdimize düşüp onları unutuyoruz. Eşim diyor ki onca verdiğimiz emek, bütçemiz uygun olmadığı halde kredi çekip verdiğimiz para, sonucun olumsuz oluşu vs bunlar o kadar çok üzmüyor beni. Senin çektiğin acı daha çok üzüyor diyor.
Seni iyi anlıyorum, gerçekten bu hormonlar ve iğneler mahvediyor insanın psikolojisini.
Bir de beklenti ve sonradan karşılaşılan tablo... Ne bileyim hayırlısı.
Ama sen kendini kapatma böylesine.
Dediğim gibi önemli olan sadece AMH değil, tüplerin açık mı, film çektir iyi bir kadın doğumcuyla da görüş.
Senin durumun benimki gibi değil.
Ben 3 sene önce 11 cmlik çikolata kisti aldırdım, tüplerimi mahvetmiş kist.
Yumurtalarımın da kalitesini düşürmüş, bir sürü şey...
Benim normal yoldan bebeğim olmasının zaten mümkünatı yok, fakat sen benim gibi değilsin.
Bu şansını kullan derim
Kesinlikle stres en önemli faktör bencede, birde nasip tabi. Allah nasip edecekse bize vakti ve zamanı var demek ki.
Aynen öyle, herşeyin bir vakti var.