• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Sen sürekli mi yatıyorsun canım hafiften oturmaya başlarım dedin ya kız sürekli yatma otur yürü Tabi kan akışı sağlansın tutunmaya etkisi var hasta gibi yatma
Yok kız oyle degıl oturuyom yatakta gezınıyorum yatamıyorum ılerısımıcın dedm rısklı gebelık gecırıyorum ben de ıns bukez oyle olmaz

Benım 1.gun ozaman daha yavas yavas baslıcak sanırım
Benim de 3.günüm 5.gün embriyosu ise dün başladı tutunmaya bugünde devam ediyo diye biliyorum inşallah tutunur bebişlerimiz
[/QUOTE]
Ins cnm daha cok yenıyız 🤣mınnos bebıslerımız tutunsun ıns kucuk gaz krampları var kasık altımda senın de varmı

Amin inşallah hepimiz için🙏Canım çok erken olduğu için idrarda çok sağlıklı olmayabilir istersen sende kanda bir baktır ama bizim sabırsıZlığımız daha çok erken olmasına rağmen dayanamıyoruz🤗Rabbim sanada güzel sonuçlar almak nasip etsin gönlünü içini ferah tut hep inşallah bebişlerimiz bizimledir🙏
Amin inşallah canim🙏

Kızlar merhaba. Bende bahçeci hastasıyım Cem hoca doktorum. 9 mart ta 5. Gün 4aa 1 tane embriyo transferim oldu. 2 günde bir progestan iğnemi vurunmaya hastahaneye gidiyorum dün gittiğim de kan da vereyim çok erken ama olsun dedim. 119,6 çıktı değerim.Sonra gelincede evde idrardada yaptım çok silik çıktı orda da. 12.günüm Cumartesi günü inşallah artar sonucum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏
Rabbim bize de nasip etsin inşallah neden bilmem hiç umudum yok çok fazla akintim var normal değil gibi

Çok geçmiş olsun inşallah ohssden biran önce kurtulursun. 10 embriyomdan sadece 1 tanesi 5. Güne gittiğinde bende duvara çarpmış gibi oldum herşey bitti bu kadarmış dedim. Sonraki gün aradılar geriden bir embriyom geliyordu o yasamış 6. Günde o dondu o gün bütün hislerim değişti totalde 2 embriyom var fakat o 2.si gelişmese bile 1 umudum olacaktı Rabbim ol desin yeter ki. Seninde o 1 embriyon sana sımsıkı tutunur inşallah başa dönmezsin hiç embriyosu gelişmeyen arkadaşlar var lütfen üzülme inşallah herşey güzel olur
Dün sinirlerim çok bozuktu bütün gece ağladım. Bu mesajı görmemişim, özür dilerim.

Üzülme canım benim 3.Gün transferi ama benim de elimde dondurulmuş kalmadı ama şükür 1 tane var umarım tutar die dua ediorum.
İnşallah tutar liyamcım...

Yaşım 30 amh 0.65 di şimdi kaça düşmüştür bilmiyorum. Her hangi bir kistim yada miyom vs yok hiç olmadı adetlerim de düzenli sayılır, iki yıl önce kendiliğimden hamile kaldım ama 8. hafta kalp atışı durdu küretajla aldılar onu, sonrasında bir buçuk yıl tekrar hamile kalamayınca yeni tüp bebek denedik ama olmadı maalesef
AMH çok düşük evet yaşına göre fakat, iyi bir doktor araştır ve ona tedavi ol lütfen. Bak sen kendiliğinden hamile kalabilmişsin, bu demektir ki tüplerin açık öyle mi?
Lütfen yumurta takibiyle hamile kalmayı dene. AMH bazı şeyleri gösterir ama herşeyi değil.

Aynen haklısın canım eşlerimiz açısından da çok zor tabi. Biz kendi derdimize düşüp onları unutuyoruz. Eşim diyor ki onca verdiğimiz emek, bütçemiz uygun olmadığı halde kredi çekip verdiğimiz para, sonucun olumsuz oluşu vs bunlar o kadar çok üzmüyor beni. Senin çektiğin acı daha çok üzüyor diyor.
Seni iyi anlıyorum, gerçekten bu hormonlar ve iğneler mahvediyor insanın psikolojisini.
Bir de beklenti ve sonradan karşılaşılan tablo... Ne bileyim hayırlısı.
Ama sen kendini kapatma böylesine.
Dediğim gibi önemli olan sadece AMH değil, tüplerin açık mı, film çektir iyi bir kadın doğumcuyla da görüş.
Senin durumun benimki gibi değil.
Ben 3 sene önce 11 cmlik çikolata kisti aldırdım, tüplerimi mahvetmiş kist.
Yumurtalarımın da kalitesini düşürmüş, bir sürü şey...
Benim normal yoldan bebeğim olmasının zaten mümkünatı yok, fakat sen benim gibi değilsin.
Bu şansını kullan derim :KK200:

Kesinlikle stres en önemli faktör bencede, birde nasip tabi. Allah nasip edecekse bize vakti ve zamanı var demek ki.
Aynen öyle, herşeyin bir vakti var.

Kızlar nasılsınız ben kötüyüm
Progestan iğne beni mahvetti.. transferden önce başladım ben iğneye hala da devam ediyorum inanın yürürken ağlıyorum o kadar ağrıyor psikolojim bozuldu oturup kalkamıyorum çünkü iğne yerlerim şişti hastaneyi aradım normal diyor 🥴
Keşke fitil verselerdi, iğne mahvediyor insanı. İlk tedavim iğneliydi.
Dayan, en azından test pozitif gelince bak nasıl mutluluk olacak :KK200:

Yaa öyle mi çok üzüldüm canım gercekten bu surec insanı yıpratıyor😔 Allah sana sabır ve dayanma gücü versin inşallah bu defa sonuç çok farklı ve güzel olur 🙏
Aminnn canım... Dün çok kötüydüm ama bugün toparlandım.
Hayat devam ediyor.

Merhabalar :) 5 aylık evliyim 31 yaşındayım rutin kotrollerde yumurta rezervimin düşük olduğunu öğrendim amh 0.75. Diğer tüm hormon değerlerim gayet iyi. Eşimin sperm sayısı hızı hareketliliği morfoloji vs hepsi gayet iyi.

Ahm düşük ve ultrasonda 4-5 folikül görüldü . Ama adetliyken bakılmadı. Normal yolla şans %5-10 aşılama zaman kaybı tüp bebel yapalım dediler.

Sadece ahm düşüklüğü sebebi ile tüp bebek yapan var mı? İlk denemede olmazsa diye korkuyorum :(

ankara'dayım en iyi doktor kimse ona gitmek istiyorum maddiyat önemli değil yeterki başarı oranı iyi bir doktor olsun.

Önerilerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum.

tee

Benim de 3.günüm 5.gün embriyosu ise dün başladı tutunmaya bugünde devam ediyo diye biliyorum inşallah tutunur bebişlerimiz
Ins cnm daha cok yenıyız 🤣mınnos bebıslerımız tutunsun ıns kucuk gaz krampları var kasık altımda senın de varmı
[/QUOTE]
Evet benim de o şekilde aynen inşallah normaldir senin ilk denemen mi canımm bi de ilaç kullanarak mı oldu benim doğal kendi döngüme göre yapıldı transferim

Merhaba kizlar Ben 7 mart persembe gunu 5.gun 2 adet embriyo transferi oldu. Cumartesi ve pazar gunu korkunc derece de sirt bel agrim oldu ama yatamiyodum sirt ustu gerçekten baya siddetliydi..terleme ve vucut isim artmisti.. Pazartesi oldugunda agrilar bir anda yok oldu...ve canim asla tatli istemiyodu ki cok sevmeme ragmen hic yemedim.. Persembe itibariyle regl agrim basladi cuma regl gunumdu yuzumde hic cikmadigi kadar sivilce cikti ama dedim regl baslicak moralim dustu ama bildiginiz regl sancisi cektim ara ara ve pazartesi gunu sabah gittim hemen kan verdim tam 11.gunumdu ama olumsuz hissediodum ki hayatimdaki en anlamli cumleyi duydum hayirli olsun🤲🤲🤲🤲🤲🤲degerim 448 cikmisti... Ve regl agrim da son buldu
Hayirli olsun. Kat kat katlansın sonucun🙏

Back