• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Çok tebrik ederim sağlıkla doğsun insalah.benim de 5. Gün 4aa 1 tane transferim oldu.sizin belirtileriniz varmiydi.bugun 5. Günün ve sonucun böyle cikti
Amin inşallah hepimiz için🙏Canım çok erken olduğu için idrarda çok sağlıklı olmayabilir istersen sende kanda bir baktır ama bizim sabırsıZlığımız daha çok erken olmasına rağmen dayanamıyoruz🤗Rabbim sanada güzel sonuçlar almak nasip etsin gönlünü içini ferah tut hep inşallah bebişlerimiz bizimledir🙏

Ben transferden 10 gün öncesinden beslenme düzenimi değiştirdim canım öyle devam ettim sabahları yumurta ve avokado yanında havuc suyu içtim öğlen meyvemi yedim elma portakal kivi kefir içtim iki güne bi ya da hergün evde olma durumuna göre akşam da sağlıklı sebze et balık salata gibi sağlıklı beslenmeye geçtim yani 🌸 hergün bi iki avuç ciğ kabak çekirdeği ve en az iki ceviz yedim 🙈🙈 transferden sonra genelde hep ayaklarımı uzatarak oturdum dinlendim arada evde küçük adımlarla yürüdüm annemde kaldım hiç iş yapmadım ilk 5 gün özellikle sonra 5.gün duş aldım sonrasında da dinlenerek geçirdim ama daha rahattım. 8.gün idrar testinde çift çizgi gördüm bugün 10.günüm bu sabah da yaptım test biraz koyulaşmıştı ikinci çizgi yarın 11.günümde kan testi vercem nasipse ♥ Benim sadece kasık ağrım oldu başka belirtim yoktu ilk 3. Gün ağrı oldu ara ara 4.gün olmadı 5.gün nerdeyse bütün gün kasık ağrım vardı ve sonrasında hep ara ara devam etti hâlâ da devam ediyo sık sık değil ama aralıklı ağrılar oluyo. Baya yazdım söyliceklerini bitirmeden yarın kan testimde güzel bi sonuç alırım inşallahh Allahım devamını da sağlıklı nasip eder bana ve bütün bekleyenlere inşallahhh diyor ve bitiriyorum 🙈🐣🐣
Dedıklerının cogunu yapıyorum annem benı dunlexmte odama hapsettı yemegı onume getırıyo kadın🤣 bıkac gun sonra hafıften oturmaya baslarım az daha gezınırım 9 ay boyle napcam zatn gebelıklerım zor oluyo benım sureklı yatmam lazım dusu ıkıgun daha beklıcem bende avakadoya baslıcam bugun kasıklarmnnaştında kucuk gaz krampları var gecmıyoda senınnde oldumu

Dün facebookta bazı yorumlar gördüm kızlar doğru mu bu tedavide olanlar var mı bilginiz? Virüsten dolayı tedavi erteleme mi yapıyolar bi arayıp öğrenin bence
Evet canım Bursadayım Ben uludağ üniversinde dün pozitif aldım ama yeni transfer olacakları arıyorlardi tedavileri iptal ediyorlardi bana doktor evden çıkma dedi misafir kabul etme dedi c vitaminli meyveler ye dedi kendini koru dedi biz tedavileri tamamlayinca başka tedavi almicaz dedi ortalık düzelene kadar dedi

Çok tebrik ederim sağlıkla doğsun insalah.benim de 5. Gün 4aa 1 tane transferim oldu.sizin belirtileriniz varmiydi.bugun 5. Günün ve sonucun böyle cikti
Bence var ama strese sokma kendını az daha bekle kuzum kan verırsın en saglıklısı cok sabırsızız maalsf

Evet canım Bursadayım Ben uludağ üniversinde dün pozitif aldım ama yeni transfer olacakları arıyorlardi tedavileri iptal ediyorlardi bana doktor evden çıkma dedi misafir kabul etme dedi c vitaminli meyveler ye dedi kendini koru dedi biz tedavileri tamamlayinca başka tedavi almicaz dedi ortalık düzelene kadar dedi
Yakında sokaga cokma yasagı da gelebılır zaten dr kontrolu ve ılac yazdırma konusunda nabıcaz onu dusunuyorum saglık ocagı bılemgelmeyınn dıyo🥺

Kızlar bende bugün kan verdim anca kendime geldim yazdım üçüncü denememden sonra sonucum 241 bugün 11 günümdü çok mutluyum hala inanamıyorum 8 yıllık hasret inşallah kalp atışınıda duyarım allah herkese nasip etsin 😍😍
Canım gözünaydın çok sevindim Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar: darısı başımıza:dua:

Kızlar pozitifi görenler bizlere neler yaptınız nelere dıkkat ettınız anlatırmısınız nekadar dus almadınız yattınız mesela neler yedınız kacıncı gun pozzıtıfı gordunuz
Yakında sokaga cokma yasagı da gelebılır zaten dr kontrolu ve ılac yazdırma konusunda nabıcaz onu dusunuyorum saglık ocagı bılemgelmeyınn dıyo🥺
Ben yarın tekrar gitcem mecbur katlancakmi değerler ona bakicaklar kalp atışını duyana kadar gidicem mecbur aynen gelmeyin diyor doktorlar ama suan icin mecburum gitmeye

Kızlar merhaba. Bende bahçeci hastasıyım Cem hoca doktorum. 9 mart ta 5. Gün 4aa 1 tane embriyo transferim oldu. 2 günde bir progestan iğnemi vurunmaya hastahaneye gidiyorum dün gittiğim de kan da vereyim çok erken ama olsun dedim. 119,6 çıktı değerim.Sonra gelincede evde idrardada yaptım çok silik çıktı orda da. 12.günüm Cumartesi günü inşallah artar sonucum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏
Ay canım maşallah ben de yarın 11.günümde kan vercem 🤗 sağlıkla devam etsin inşallah

Dedıklerının cogunu yapıyorum annem benı dunlexmte odama hapsettı yemegı onume getırıyo kadın🤣 bıkac gun sonra hafıften oturmaya baslarım az daha gezınırım 9 ay boyle napcam zatn gebelıklerım zor oluyo benım sureklı yatmam lazım dusu ıkıgun daha beklıcem bende avakadoya baslıcam bugun kasıklarmnnaştında kucuk gaz krampları var gecmıyoda senınnde oldumu
Sen sürekli mi yatıyorsun canım hafiften oturmaya başlarım dedin ya kız sürekli yatma otur yürü Tabi kan akışı sağlansın tutunmaya etkisi var hasta gibi yatma

Back