- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.061
Yok kız oyle degıl oturuyom yatakta gezınıyorum yatamıyorum ılerısımıcın dedm rısklı gebelık gecırıyorum ben de ıns bukez oyle olmazSen sürekli mi yatıyorsun canım hafiften oturmaya başlarım dedin ya kız sürekli yatma otur yürü Tabi kan akışı sağlansın tutunmaya etkisi var hasta gibi yatma
Gözünn aydınSağol canım valla ayaklarım yerden kesildi hala inanamıyorum ilk defa hamile kaldım 8 yıldan sonra rabbim sizede nasip etsin inşallah
Benim de 3.günüm 5.gün embriyosu ise dün başladı tutunmaya bugünde devam ediyo diye biliyorum inşallah tutunur bebişlerimizBenım 1.gun ozaman daha yavas yavas baslıcak sanırım
Amin inşallah canimAmin inşallah hepimiz içinCanım çok erken olduğu için idrarda çok sağlıklı olmayabilir istersen sende kanda bir baktır ama bizim sabırsıZlığımız daha çok erken olmasına rağmen dayanamıyoruz Rabbim sanada güzel sonuçlar almak nasip etsin gönlünü içini ferah tut hep inşallah bebişlerimiz bizimledir
VarrMerhaba kızlar ben de geçen hafta perşembe transfer oldum.bu sabah ki testim bu.transfer gününü saymazsan bugün 5. Günüm sizce de var mı?5.gün embriyosu.ve pgt yapıldı.
Dualarımız seninleeeeGunaydin kizlar. Kan vermeye hastaneye geldim. Mesajimi gorenlerden dua istiyorum insaallah
Sağol canım benim rabbim hepinize nasip etsin inşallahGözünn aydınallah kucağına almayı nasib etsin
Rabbim bize de nasip etsin inşallah neden bilmem hiç umudum yok çok fazla akintim var normal değil gibiKızlar merhaba. Bende bahçeci hastasıyım Cem hoca doktorum. 9 mart ta 5. Gün 4aa 1 tane embriyo transferim oldu. 2 günde bir progestan iğnemi vurunmaya hastahaneye gidiyorum dün gittiğim de kan da vereyim çok erken ama olsun dedim. 119,6 çıktı değerim.Sonra gelincede evde idrardada yaptım çok silik çıktı orda da. 12.günüm Cumartesi günü inşallah artar sonucum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım cümlemizin inşallahAy canım maşallah ben de yarın 11.günümde kan vercemsağlıkla devam etsin inşallah
Amin inşallah canımRabbim bize de nasip etsin inşallah neden bilmem hiç umudum yok çok fazla akintim var normal değil gibi
Dün sinirlerim çok bozuktu bütün gece ağladım. Bu mesajı görmemişim, özür dilerim.Çok geçmiş olsun inşallah ohssden biran önce kurtulursun. 10 embriyomdan sadece 1 tanesi 5. Güne gittiğinde bende duvara çarpmış gibi oldum herşey bitti bu kadarmış dedim. Sonraki gün aradılar geriden bir embriyom geliyordu o yasamış 6. Günde o dondu o gün bütün hislerim değişti totalde 2 embriyom var fakat o 2.si gelişmese bile 1 umudum olacaktı Rabbim ol desin yeter ki. Seninde o 1 embriyon sana sımsıkı tutunur inşallah başa dönmezsin hiç embriyosu gelişmeyen arkadaşlar var lütfen üzülme inşallah herşey güzel olur
İnşallah tutar liyamcım...Üzülme canım benim 3.Gün transferi ama benim de elimde dondurulmuş kalmadı ama şükür 1 tane var umarım tutar die dua ediorum.
AMH çok düşük evet yaşına göre fakat, iyi bir doktor araştır ve ona tedavi ol lütfen. Bak sen kendiliğinden hamile kalabilmişsin, bu demektir ki tüplerin açık öyle mi?Yaşım 30 amh 0.65 di şimdi kaça düşmüştür bilmiyorum. Her hangi bir kistim yada miyom vs yok hiç olmadı adetlerim de düzenli sayılır, iki yıl önce kendiliğimden hamile kaldım ama 8. hafta kalp atışı durdu küretajla aldılar onu, sonrasında bir buçuk yıl tekrar hamile kalamayınca yeni tüp bebek denedik ama olmadı maalesef
Seni iyi anlıyorum, gerçekten bu hormonlar ve iğneler mahvediyor insanın psikolojisini.Aynen haklısın canım eşlerimiz açısından da çok zor tabi. Biz kendi derdimize düşüp onları unutuyoruz. Eşim diyor ki onca verdiğimiz emek, bütçemiz uygun olmadığı halde kredi çekip verdiğimiz para, sonucun olumsuz oluşu vs bunlar o kadar çok üzmüyor beni. Senin çektiğin acı daha çok üzüyor diyor.
Aynen öyle, herşeyin bir vakti var.Kesinlikle stres en önemli faktör bencede, birde nasip tabi. Allah nasip edecekse bize vakti ve zamanı var demek ki.
Keşke fitil verselerdi, iğne mahvediyor insanı. İlk tedavim iğneliydi.Kızlar nasılsınız ben kötüyüm
Progestan iğne beni mahvetti.. transferden önce başladım ben iğneye hala da devam ediyorum inanın yürürken ağlıyorum o kadar ağrıyor psikolojim bozuldu oturup kalkamıyorum çünkü iğne yerlerim şişti hastaneyi aradım normal diyor
Aminnn canım... Dün çok kötüydüm ama bugün toparlandım.Yaa öyle mi çok üzüldüm canım gercekten bu surec insanı yıpratıyorAllah sana sabır ve dayanma gücü versin inşallah bu defa sonuç çok farklı ve güzel olur
Zedeleme olmuş olablrMerhaba uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum bugün üye olmak nasip oldu dün 5.gun tek embriyo transfer oldum akşamdan beri kahverengi akintim var normal mi bilemedim yardım edermisiniz
Ins cnm daha cok yenıyızBenim de 3.günüm 5.gün embriyosu ise dün başladı tutunmaya bugünde devam ediyo diye biliyorum inşallah tutunur bebişlerimiz
Hayirli olsun. Kat kat katlansın sonucunMerhaba kizlar Ben 7 mart persembe gunu 5.gun 2 adet embriyo transferi oldu. Cumartesi ve pazar gunu korkunc derece de sirt bel agrim oldu ama yatamiyodum sirt ustu gerçekten baya siddetliydi..terleme ve vucut isim artmisti.. Pazartesi oldugunda agrilar bir anda yok oldu...ve canim asla tatli istemiyodu ki cok sevmeme ragmen hic yemedim.. Persembe itibariyle regl agrim basladi cuma regl gunumdu yuzumde hic cikmadigi kadar sivilce cikti ama dedim regl baslicak moralim dustu ama bildiginiz regl sancisi cektim ara ara ve pazartesi gunu sabah gittim hemen kan verdim tam 11.gunumdu ama olumsuz hissediodum ki hayatimdaki en anlamli cumleyi duydum hayirli olsundegerim 448 cikmisti... Ve regl agrim da son buldu
Oraya bi yere bi bebek sıkışmış sankiiiMerhaba kızlar ben de geçen hafta perşembe transfer oldum.bu sabah ki testim bu.transfer gününü saymazsan bugün 5. Günüm sizce de var mı?5.gün embriyosu.ve pgt yapıldı.
Çok tebrik ederim sağlıkla doğsun insalah.benim de 5. Gün 4aa 1 tane transferim oldu.sizin belirtileriniz varmiydi.bugun 5. Günün ve sonucun böyle cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?