2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Sen sürekli mi yatıyorsun canım hafiften oturmaya başlarım dedin ya kız sürekli yatma otur yürü Tabi kan akışı sağlansın tutunmaya etkisi var hasta gibi yatma
Yok kız oyle degıl oturuyom yatakta gezınıyorum yatamıyorum ılerısımıcın dedm rısklı gebelık gecırıyorum ben de ıns bukez oyle olmaz

Benım 1.gun ozaman daha yavas yavas baslıcak sanırım
Benim de 3.günüm 5.gün embriyosu ise dün başladı tutunmaya bugünde devam ediyo diye biliyorum inşallah tutunur bebişlerimiz
[/QUOTE]
Ins cnm daha cok yenıyız mınnos bebıslerımız tutunsun ıns kucuk gaz krampları var kasık altımda senın de varmı

Amin inşallah canim

Rabbim bize de nasip etsin inşallah neden bilmem hiç umudum yok çok fazla akintim var normal değil gibi

Dün sinirlerim çok bozuktu bütün gece ağladım. Bu mesajı görmemişim, özür dilerim.

Üzülme canım benim 3.Gün transferi ama benim de elimde dondurulmuş kalmadı ama şükür 1 tane var umarım tutar die dua ediorum.
İnşallah tutar liyamcım...

AMH çok düşük evet yaşına göre fakat, iyi bir doktor araştır ve ona tedavi ol lütfen. Bak sen kendiliğinden hamile kalabilmişsin, bu demektir ki tüplerin açık öyle mi?
Lütfen yumurta takibiyle hamile kalmayı dene. AMH bazı şeyleri gösterir ama herşeyi değil.

Seni iyi anlıyorum, gerçekten bu hormonlar ve iğneler mahvediyor insanın psikolojisini.
Bir de beklenti ve sonradan karşılaşılan tablo... Ne bileyim hayırlısı.
Ama sen kendini kapatma böylesine.
Dediğim gibi önemli olan sadece AMH değil, tüplerin açık mı, film çektir iyi bir kadın doğumcuyla da görüş.
Senin durumun benimki gibi değil.
Ben 3 sene önce 11 cmlik çikolata kisti aldırdım, tüplerimi mahvetmiş kist.
Yumurtalarımın da kalitesini düşürmüş, bir sürü şey...
Benim normal yoldan bebeğim olmasının zaten mümkünatı yok, fakat sen benim gibi değilsin.
Bu şansını kullan derim

Kesinlikle stres en önemli faktör bencede, birde nasip tabi. Allah nasip edecekse bize vakti ve zamanı var demek ki.
Aynen öyle, herşeyin bir vakti var.

Keşke fitil verselerdi, iğne mahvediyor insanı. İlk tedavim iğneliydi.
Dayan, en azından test pozitif gelince bak nasıl mutluluk olacak

Yaa öyle mi çok üzüldüm canım gercekten bu surec insanı yıpratıyor Allah sana sabır ve dayanma gücü versin inşallah bu defa sonuç çok farklı ve güzel olur
Aminnn canım... Dün çok kötüydüm ama bugün toparlandım.
Hayat devam ediyor.

Merhabalar :) 5 aylık evliyim 31 yaşındayım rutin kotrollerde yumurta rezervimin düşük olduğunu öğrendim amh 0.75. Diğer tüm hormon değerlerim gayet iyi. Eşimin sperm sayısı hızı hareketliliği morfoloji vs hepsi gayet iyi.

Ahm düşük ve ultrasonda 4-5 folikül görüldü . Ama adetliyken bakılmadı. Normal yolla şans %5-10 aşılama zaman kaybı tüp bebel yapalım dediler.

Sadece ahm düşüklüğü sebebi ile tüp bebek yapan var mı? İlk denemede olmazsa diye korkuyorum

ankara'dayım en iyi doktor kimse ona gitmek istiyorum maddiyat önemli değil yeterki başarı oranı iyi bir doktor olsun.

Önerilerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum.

tee

Benim de 3.günüm 5.gün embriyosu ise dün başladı tutunmaya bugünde devam ediyo diye biliyorum inşallah tutunur bebişlerimiz
Ins cnm daha cok yenıyız mınnos bebıslerımız tutunsun ıns kucuk gaz krampları var kasık altımda senın de varmı
[/QUOTE]
Evet benim de o şekilde aynen inşallah normaldir senin ilk denemen mi canımm bi de ilaç kullanarak mı oldu benim doğal kendi döngüme göre yapıldı transferim

Hayirli olsun. Kat kat katlansın sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…