2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Çok tebrik ederim sağlıkla doğsun insalah.benim de 5. Gün 4aa 1 tane transferim oldu.sizin belirtileriniz varmiydi.bugun 5. Günün ve sonucun böyle cikti
Amin inşallah hepimiz içinCanım çok erken olduğu için idrarda çok sağlıklı olmayabilir istersen sende kanda bir baktır ama bizim sabırsıZlığımız daha çok erken olmasına rağmen dayanamıyoruzRabbim sanada güzel sonuçlar almak nasip etsin gönlünü içini ferah tut hep inşallah bebişlerimiz bizimledir

Dedıklerının cogunu yapıyorum annem benı dunlexmte odama hapsettı yemegı onume getırıyo kadın bıkac gun sonra hafıften oturmaya baslarım az daha gezınırım 9 ay boyle napcam zatn gebelıklerım zor oluyo benım sureklı yatmam lazım dusu ıkıgun daha beklıcem bende avakadoya baslıcam bugun kasıklarmnnaştında kucuk gaz krampları var gecmıyoda senınnde oldumu

Dün facebookta bazı yorumlar gördüm kızlar doğru mu bu tedavide olanlar var mı bilginiz? Virüsten dolayı tedavi erteleme mi yapıyolar bi arayıp öğrenin bence
Evet canım Bursadayım Ben uludağ üniversinde dün pozitif aldım ama yeni transfer olacakları arıyorlardi tedavileri iptal ediyorlardi bana doktor evden çıkma dedi misafir kabul etme dedi c vitaminli meyveler ye dedi kendini koru dedi biz tedavileri tamamlayinca başka tedavi almicaz dedi ortalık düzelene kadar dedi

Çok tebrik ederim sağlıkla doğsun insalah.benim de 5. Gün 4aa 1 tane transferim oldu.sizin belirtileriniz varmiydi.bugun 5. Günün ve sonucun böyle cikti
Bence var ama strese sokma kendını az daha bekle kuzum kan verırsın en saglıklısı cok sabırsızız maalsf

Yakında sokaga cokma yasagı da gelebılır zaten dr kontrolu ve ılac yazdırma konusunda nabıcaz onu dusunuyorum saglık ocagı bılemgelmeyınn dıyo

Canım gözünaydın çok sevindim Sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı başımıza

Kızlar pozitifi görenler bizlere neler yaptınız nelere dıkkat ettınız anlatırmısınız nekadar dus almadınız yattınız mesela neler yedınız kacıncı gun pozzıtıfı gordunuz
Yakında sokaga cokma yasagı da gelebılır zaten dr kontrolu ve ılac yazdırma konusunda nabıcaz onu dusunuyorum saglık ocagı bılemgelmeyınn dıyo
Ben yarın tekrar gitcem mecbur katlancakmi değerler ona bakicaklar kalp atışını duyana kadar gidicem mecbur aynen gelmeyin diyor doktorlar ama suan icin mecburum gitmeye

Ay canım maşallah ben de yarın 11.günümde kan vercem sağlıkla devam etsin inşallah

Sen sürekli mi yatıyorsun canım hafiften oturmaya başlarım dedin ya kız sürekli yatma otur yürü Tabi kan akışı sağlansın tutunmaya etkisi var hasta gibi yatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…