- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.041
Aslında elimdeki test fotodan daha koyu ama işte ne biliyim yapmış bulundum pembe değil diye emin olamıyorum çizgidenAnlıyorum insan sabırsızlanıyor ama daha çok erken, idrarda belli olmaz. Canınızı sıkmayın bu testlerle, kan testi gününü bekleyin derim.
Amin inşallah hepimiz içinÇok tebrik ederim sağlıkla doğsun insalah.benim de 5. Gün 4aa 1 tane transferim oldu.sizin belirtileriniz varmiydi.bugun 5. Günün ve sonucun böyle cikti
Dedıklerının cogunu yapıyorum annem benı dunlexmte odama hapsettı yemegı onume getırıyo kadınBen transferden 10 gün öncesinden beslenme düzenimi değiştirdim canım öyle devam ettim sabahları yumurta ve avokado yanında havuc suyu içtim öğlen meyvemi yedim elma portakal kivi kefir içtim iki güne bi ya da hergün evde olma durumuna göre akşam da sağlıklı sebze et balık salata gibi sağlıklı beslenmeye geçtim yanihergün bi iki avuç ciğ kabak çekirdeği ve en az iki ceviz yedim transferden sonra genelde hep ayaklarımı uzatarak oturdum dinlendim arada evde küçük adımlarla yürüdüm annemde kaldım hiç iş yapmadım ilk 5 gün özellikle sonra 5.gün duş aldım sonrasında da dinlenerek geçirdim ama daha rahattım. 8.gün idrar testinde çift çizgi gördüm bugün 10.günüm bu sabah da yaptım test biraz koyulaşmıştı ikinci çizgi yarın 11.günümde kan testi vercem nasipse ♥ Benim sadece kasık ağrım oldu başka belirtim yoktu ilk 3. Gün ağrı oldu ara ara 4.gün olmadı 5.gün nerdeyse bütün gün kasık ağrım vardı ve sonrasında hep ara ara devam etti hâlâ da devam ediyo sık sık değil ama aralıklı ağrılar oluyo. Baya yazdım söyliceklerini bitirmeden yarın kan testimde güzel bi sonuç alırım inşallahh Allahım devamını da sağlıklı nasip eder bana ve bütün bekleyenlere inşallahhh diyor ve bitiriyorum
Ozaman eskı kanda olablr kahveyse ıcerde kalanlardan cnm ama devam ederse gıt cokmgelmıyıosa korkmaDün akşam biraz yoğun olunca aradım renk kırmızıya dönmeyince sıkıntı yok dediler için rahat etmiyor
Çok teşekkür ederim cümle isteyenle benimde inşallahÇoook tebrik ederim
Sağlıkla huzurla gelsin bebişiniz.
Evet canım Bursadayım Ben uludağ üniversinde dün pozitif aldım ama yeni transfer olacakları arıyorlardi tedavileri iptal ediyorlardi bana doktor evden çıkma dedi misafir kabul etme dedi c vitaminli meyveler ye dedi kendini koru dedi biz tedavileri tamamlayinca başka tedavi almicaz dedi ortalık düzelene kadar dediDün facebookta bazı yorumlar gördüm kızlar doğru mu bu tedavide olanlar var mı bilginiz? Virüsten dolayı tedavi erteleme mi yapıyolar bi arayıp öğrenin bence
Bence var ama strese sokma kendını az daha bekle kuzum kan verırsın en saglıklısı cok sabırsızız maalsfÇok tebrik ederim sağlıkla doğsun insalah.benim de 5. Gün 4aa 1 tane transferim oldu.sizin belirtileriniz varmiydi.bugun 5. Günün ve sonucun böyle cikti
Yakında sokaga cokma yasagı da gelebılır zaten dr kontrolu ve ılac yazdırma konusunda nabıcaz onu dusunuyorum saglık ocagı bılemgelmeyınn dıyoEvet canım Bursadayım Ben uludağ üniversinde dün pozitif aldım ama yeni transfer olacakları arıyorlardi tedavileri iptal ediyorlardi bana doktor evden çıkma dedi misafir kabul etme dedi c vitaminli meyveler ye dedi kendini koru dedi biz tedavileri tamamlayinca başka tedavi almicaz dedi ortalık düzelene kadar dedi
Canım gözünaydın çok sevindim Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar bende bugün kan verdim anca kendime geldim yazdım üçüncü denememden sonra sonucum 241 bugün 11 günümdü çok mutluyum hala inanamıyorum 8 yıllık hasret inşallah kalp atışınıda duyarım allah herkese nasip etsin
Kızlar pozitifi görenler bizlere neler yaptınız nelere dıkkat ettınız anlatırmısınız nekadar dus almadınız yattınız mesela neler yedınız kacıncı gun pozzıtıfı gordunuz
Ben yarın tekrar gitcem mecbur katlancakmi değerler ona bakicaklar kalp atışını duyana kadar gidicem mecbur aynen gelmeyin diyor doktorlar ama suan icin mecburum gitmeyeYakında sokaga cokma yasagı da gelebılır zaten dr kontrolu ve ılac yazdırma konusunda nabıcaz onu dusunuyorum saglık ocagı bılemgelmeyınn dıyo
Var canımMerhaba kızlar ben de geçen hafta perşembe transfer oldum.bu sabah ki testim bu.transfer gününü saymazsan bugün 5. Günüm sizce de var mı?5.gün embriyosu.ve pgt yapıldı.
Sağol canım amin inşallah darısı başına inşallah sende pozitifi görürsünCanım gözünaydın çok sevindim Sağlıkla kucağına alırsın inşallahdarısı başımıza
Ay canım maşallah ben de yarın 11.günümde kan vercemKızlar merhaba. Bende bahçeci hastasıyım Cem hoca doktorum. 9 mart ta 5. Gün 4aa 1 tane embriyo transferim oldu. 2 günde bir progestan iğnemi vurunmaya hastahaneye gidiyorum dün gittiğim de kan da vereyim çok erken ama olsun dedim. 119,6 çıktı değerim.Sonra gelincede evde idrardada yaptım çok silik çıktı orda da. 12.günüm Cumartesi günü inşallah artar sonucum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sen sürekli mi yatıyorsun canım hafiften oturmaya başlarım dedin ya kız sürekli yatma otur yürü Tabi kan akışı sağlansın tutunmaya etkisi var hasta gibi yatmaDedıklerının cogunu yapıyorum annem benı dunlexmte odama hapsettı yemegı onume getırıyo kadınbıkac gun sonra hafıften oturmaya baslarım az daha gezınırım 9 ay boyle napcam zatn gebelıklerım zor oluyo benım sureklı yatmam lazım dusu ıkıgun daha beklıcem bende avakadoya baslıcam bugun kasıklarmnnaştında kucuk gaz krampları var gecmıyoda senınnde oldumu
İnşallah canım hedef kese ve kalp atışıSağol canım inşallah seninde kat kat artsın kalp atışlarınıda duyalım inşallah
Transferden önce kasıgımda ağrım yoktu canım göğüslerim şişmişti acıyodu sadeceSende de bu durum oldu mu canım
Tamam canımBenım sureklı ıgneler devam etcek belkı haftada bır ıkı olurum bılmıyorum uc aya rahzı ol cnm oksaprds cok yakıyormuş
Ben kendim vurmuyorum hastanede vurduruyorumNormal canim. Bende 12 gundur vuruyorum ama koldan vurunca daha az agriyor onu farkettim. Sende ordan dene. Göbek cok agritiyor. Koldan vuruyorum ben 1 haftadir
Evet mecburuz zaten hamıle ounca kan dr kontrolu ılaclar nabalım yanıBen yarın tekrar gitcem mecbur katlancakmi değerler ona bakicaklar kalp atışını duyana kadar gidicem mecbur aynen gelmeyin diyor doktorlar ama suan icin mecburum gitmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?