- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 39
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.021
Dün akşam biraz yoğun olunca aradım renk kırmızıya dönmeyince sıkıntı yok dediler için rahat etmiyorBende dun oldum ama bende bısey yok kullandıkları aletler zedelememı yaptı acaba bır drunla gorus derım
Sağol canım inşallah sende bugün kanda görürsün evet bu dönem duygusallık bende hat safhada sanırım bu dönemde hepimiz aynıyiz bizim sorunumuz yoktu canım hersey normaldi ameliyat oldum Laparoskopik bide histeroskopi ondada bişi çıkmadı doktorlar bile şaşırdı olması lazım dedi bu zamana kadar ama kısmet değilmiş iki aşılamam var negatif iki tüp bebek negatif bu üçüncü denememdi negatife okadar alışmışımki pozitif görünce ayaklarım yerden kesildiCanım ya takip ediyorum ama yorumlar yığılıyor okudukça da unutuyorum çogunu ne gibi sorunlar ilerlemeler var diye çok duygulandım allah inşallah sonuna kadar hayırlısıyla ve saflıkla ilerlemeyi nasip eder hepimiz duygusallık bu dönemde sanırım çok etkilendim
Çok çok güzel bir haber. Umarım çok rahat ve güzel bir hamilelik yaşarsınız. Tebrik ederim canı gönüldenMerhaba kizlar Ben 7 mart persembe gunu 5.gun 2 adet embriyo transferi oldu. Cumartesi ve pazar gunu korkunc derece de sirt bel agrim oldu ama yatamiyodum sirt ustu gerçekten baya siddetliydi..terleme ve vucut isim artmisti.. Pazartesi oldugunda agrilar bir anda yok oldu...ve canim asla tatli istemiyodu ki cok sevmeme ragmen hic yemedim.. Persembe itibariyle regl agrim basladi cuma regl gunumdu yuzumde hic cikmadigi kadar sivilce cikti ama dedim regl baslicak moralim dustu ama bildiginiz regl sancisi cektim ara ara ve pazartesi gunu sabah gittim hemen kan verdim tam 11.gunumdu ama olumsuz hissediodum ki hayatimdaki en anlamli cumleyi duydum hayirli olsundegerim 448 cikmisti... Ve regl agrim da son buldu
8. Ya da 9.günü bekle canım istersenYapmayı düşünmüyorum cnm strese sokmamak ıcın kendımı sonra yokmu dıye dusunmeye baslamak ıstemem varsa bıle belkı 8. 10.gun cokcak beta saşgılanması sanırım her bunuede farkı
Peki canım nasıl sonuçlandı. Normal mi ağrılar ?297 de yazdim canim. Ben
Hoşgeldin hayırlı olsun canım :)) pozitif sonuçlar görecez inş hep beraber.Benimde transferim dun yapildi27 mart test gunum
Tebrikler kat kat sağlıkla artsın inşallahKızlar bende bugün kan verdim anca kendime geldim yazdım üçüncü denememden sonra sonucum 241 bugün 11 günümdü çok mutluyum hala inanamıyorum 8 yıllık hasret inşallah kalp atışınıda duyarım allah herkese nasip etsin
3 tanesi gelişim gösteriyorlarmış, diğer 4ü için gelişimlerinin yavaşladığını söylediler. Onların işi bitti zaten anladığım kadarıyla.Bende havuz dusunuyorum 1 tane 3ba embrıyom var 2 tanede 2 gradeli var ama 2 gradelerin tutma ihtimali cok dusuk o yuzden onlardan umutlu degılım. Sizin nasıl embrıyo kalitenız?
Anlıyorum insan sabırsızlanıyor ama daha çok erken, idrarda belli olmaz. Canınızı sıkmayın bu testlerle, kan testi gününü bekleyin derim.Merhaba kızlar ben de geçen hafta perşembe transfer oldum.bu sabah ki testim bu.transfer gününü saymazsan bugün 5. Günüm sizce de var mı?5.gün embriyosu.ve pgt yapıldı.
Çoook tebrik ederimKızlar merhaba. Bende bahçeci hastasıyım Cem hoca doktorum. 9 mart ta 5. Gün 4aa 1 tane embriyo transferim oldu. 2 günde bir progestan iğnemi vurunmaya hastahaneye gidiyorum dün gittiğim de kan da vereyim çok erken ama olsun dedim. 119,6 çıktı değerim.Sonra gelincede evde idrardada yaptım çok silik çıktı orda da. 12.günüm Cumartesi günü inşallah artar sonucum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sende de bu durum oldu mu canımİlaçlardandır bence canım
Dualarım seninle canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruzGunaydin kizlar. Kan vermeye hastaneye geldim. Mesajimi gorenlerden dua istiyorum insaallah
Çok tebrik ederim sağlıkla doğsun insalah.benim de 5. Gün 4aa 1 tane transferim oldu.sizin belirtileriniz varmiydi.bugun 5. Günün ve sonucun böyle ciktiKızlar merhaba. Bende bahçeci hastasıyım Cem hoca doktorum. 9 mart ta 5. Gün 4aa 1 tane embriyo transferim oldu. 2 günde bir progestan iğnemi vurunmaya hastahaneye gidiyorum dün gittiğim de kan da vereyim çok erken ama olsun dedim. 119,6 çıktı değerim.Sonra gelincede evde idrardada yaptım çok silik çıktı orda da. 12.günüm Cumartesi günü inşallah artar sonucum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
2.çizgi görünüyor canımÇok tebrik ederim sağlıkla doğsun insalah.benim de 5. Gün 4aa 1 tane transferim oldu.sizin belirtileriniz varmiydi.bugun 5. Günün ve sonucun böyle cikti
Sağol canım inşallah seninde kat kat artsın kalp atışlarınıda duyalım inşallah
Canım valla en son gelişen kalitesi düşük olandı bu 6 gün embriyosuydu sonradan gelişti dondurdular bunu çözdürüp özele geçmeyi düşünmüstum ama kismetimizde bu emriyom varmış hersey kısmet ilk iki transferimde en kaliteli 5 aa olmuştu onlarda negatif aldımEmbrıyo kalıteniz nasıldı acaba?
İnşallah aslında testte daha net bir tık daha yani.ne biliyim çok fazla olumsuzluk yaşadım 2 kimyasal 4 kürtaj bir dış gebelik.tek embriyo olduğu için çok korkuyorum tutmaz diye2.çizgi görünüyor canım
İnş tutmuştur canım kan ver benceİnşallah aslında testte daha net bir tık daha yani.ne biliyim çok fazla olumsuzluk yaşadım 2 kimyasal 4 kürtaj bir dış gebelik.tek embriyo olduğu için çok korkuyorum tutmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?