2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Sağol canım inşallah sende bugün kanda görürsün evet bu dönem duygusallık bende hat safhada sanırım bu dönemde hepimiz aynıyiz bizim sorunumuz yoktu canım hersey normaldi ameliyat oldum Laparoskopik bide histeroskopi ondada bişi çıkmadı doktorlar bile şaşırdı olması lazım dedi bu zamana kadar ama kısmet değilmiş iki aşılamam var negatif iki tüp bebek negatif bu üçüncü denememdi negatife okadar alışmışımki pozitif görünce ayaklarım yerden kesildi

Çok çok güzel bir haber. Umarım çok rahat ve güzel bir hamilelik yaşarsınız. Tebrik ederim canı gönülden

Merhaba kızlar ben de geçen hafta perşembe transfer oldum.bu sabah ki testim bu.transfer gününü saymazsan bugün 5. Günüm sizce de var mı?5.gün embriyosu.ve pgt yapıldı.

Eklentiler

• 20200317_095056.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 43
Tebrikler kat kat sağlıkla artsın inşallah
srpsrht
[/QUOTE]
Sağol canım inşallah seninde kat kat artsın kalp atışlarınıda duyalım inşallah

Bende havuz dusunuyorum 1 tane 3ba embrıyom var 2 tanede 2 gradeli var ama 2 gradelerin tutma ihtimali cok dusuk o yuzden onlardan umutlu degılım. Sizin nasıl embrıyo kalitenız?
3 tanesi gelişim gösteriyorlarmış, diğer 4ü için gelişimlerinin yavaşladığını söylediler. Onların işi bitti zaten anladığım kadarıyla.
Fakat bu iyi giden 3 taneden de 1 tanesi iyi gibi duruyormuş A kalite gibi, diğerleri yavaşmış.
Gene mayıs ayı iğne peşindeyiz, görünen durum bu...

Kızlar merhaba. Bende bahçeci hastasıyım Cem hoca doktorum. 9 mart ta 5. Gün 4aa 1 tane embriyo transferim oldu. 2 günde bir progestan iğnemi vurunmaya hastahaneye gidiyorum dün gittiğim de kan da vereyim çok erken ama olsun dedim. 119,6 çıktı değerim.Sonra gelincede evde idrardada yaptım çok silik çıktı orda da. 12.günüm Cumartesi günü inşallah artar sonucum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba kızlar ben de geçen hafta perşembe transfer oldum.bu sabah ki testim bu.transfer gününü saymazsan bugün 5. Günüm sizce de var mı?5.gün embriyosu.ve pgt yapıldı.
Anlıyorum insan sabırsızlanıyor ama daha çok erken, idrarda belli olmaz. Canınızı sıkmayın bu testlerle, kan testi gününü bekleyin derim.

Çoook tebrik ederim
Sağlıkla huzurla gelsin bebişiniz.

Çok tebrik ederim sağlıkla doğsun insalah.benim de 5. Gün 4aa 1 tane transferim oldu.sizin belirtileriniz varmiydi.bugun 5. Günün ve sonucun böyle cikti

Eklentiler

• 20200317_095056.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 31
Embrıyo kalıteniz nasıldı acaba?
Canım valla en son gelişen kalitesi düşük olandı bu 6 gün embriyosuydu sonradan gelişti dondurdular bunu çözdürüp özele geçmeyi düşünmüstum ama kismetimizde bu emriyom varmış hersey kısmet ilk iki transferimde en kaliteli 5 aa olmuştu onlarda negatif aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…