- 17 Ekim 2015
- 299
- 371
- 103
- 31
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.001
Çıkabilir canımMerhaba Bayanlar , ben geçen hafta salı günü 5. gün tek embriyo taze transferi oldum, bugün transfer sonrası 7. gün , idrar testinde silik bile olsa gebelik te çift çizgi cıkarmı deneyen varmı , merak ediyorum ama daha yapmadım 12. güne daha çok var :) fikri olan varmı
Hakkısın cnm tabıkı ıns yalandır bu vırus mafettı daha kotu olcak durum sanırımCanım tedavidekiler için yazdım işte öğrensinler diye ben transferimin 10. Günündeyim ama üzüldüm böyle yorumlarda görünce transfer için heyecanla bekleyenler var
Ben 8.gün yapmıstım silik tabi ama baya net bi çizgi çıkmıştıMerhaba Bayanlar , ben geçen hafta salı günü 5. gün tek embriyo taze transferi oldum, bugün transfer sonrası 7. gün , idrar testinde silik bile olsa gebelik te çift çizgi cıkarmı deneyen varmı , merak ediyorum ama daha yapmadım 12. güne daha çok var :) fikri olan varmı
Virüs herşeyi vurdu valla canım ya tedavide olanlar yazmış o yüzden doğru olabilirHakkısın cnm tabıkı ıns yalandır bu vırus mafettı daha kotu olcak durum sanırım
Bu 5.gun ıdrar testınde cıkanlar nasıl oluyor ozaman kuzumÇıkabilir canım
İlaçlardandır bence canımBu durumu yaşayan yok mu ?
Amin canım cümlemize inşallah duarimdasin inşallah sende pozitif sonuç alacaksın inşallah bol bol dua etcem sanaAmiinŞu aralar o kadar duygusalım ki transfer vakti yaklaşıyor diye galiba. Bu yazdıkların beni ağlattı kendimi sizin yerinize koyup öyle hayal ettimde tutamadım gözyaşlarımı. Rabbim inşallah hep böyle mutluluktan ağlamayı nasip etsin
Ben 5. Güne kadar yapmadım canım valla sen nasıl rahat hissetceksen kendini öyle yapBugun yarın baslıcak ozaman yavas yavas hado ıns banada ıkı gun banyo yapma dedıler yarınmı yapsam dıgergunmu acaba
Amin canım cümlemize inşallah duarimdasin inşallah sende pozitif sonuç alacaksın inşallah bol bol dua etcem sanaAmiinŞu aralar o kadar duygusalım ki transfer vakti yaklaşıyor diye galiba. Bu yazdıkların beni ağlattı kendimi sizin yerinize koyup öyle hayal ettimde tutamadım gözyaşlarımı. Rabbim inşallah hep böyle mutluluktan ağlamayı nasip etsin
Evet benim de var cok silik cıkan arkadaslarım demekki az da olsa salgılanmaya baslıyo kuzumBu 5.gun ıdrar testınde cıkanlar nasıl oluyor ozaman kuzum
Yapmayı düşünmüyorum cnm strese sokmamak ıcın kendımı sonra yokmu dıye dusunmeye baslamak ıstemem varsa bıle belkı 8. 10.gun cokcak beta saşgılanması sanırım her bunuede farkıBen 5. Güne kadar yapmadım canım valla sen nasıl rahat hissetceksen kendini öyle yap
Senin kaçıncı gün embriyosuydu canımBen 5. Güne kadar yapmadım canım valla sen nasıl rahat hissetceksen kendini öyle yap
teşekkür ederim :) yarın sabah deneyeceğim bir cesaretOlabılır tabıkı de cnm yarında yap koyulasıyosa vardır bence buarada avatarın cok gzl
Hadı ıns guzel haber ver cnmteşekkür ederim :) yarın sabah deneyeceğim bir cesaret
Bende dun oldum ama bende bısey yok kullandıkları aletler zedelememı yaptı acaba bır drunla gorus derımMerhaba uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum bugün üye olmak nasip oldu dün 5.gun tek embriyo transfer oldum akşamdan beri kahverengi akintim var normal mi bilemedim yardım edermisiniz
Hala küçük kraplarım var gaz tamamen bitmedi benimdeAyrıca afedersiniz acayip gaz var siz de durumlar nedir bunlar normal mi
Ben transferden 10 gün öncesinden beslenme düzenimi değiştirdim canım öyle devam ettim sabahları yumurta ve avokado yanında havuc suyu içtim öğlen meyvemi yedim elma portakal kivi kefir içtim iki güne bi ya da hergün evde olma durumuna göre akşam da sağlıklı sebze et balık salata gibi sağlıklı beslenmeye geçtim yaniKızlar pozitifi görenler bizlere neler yaptınız nelere dıkkat ettınız anlatırmısınız nekadar dus almadınız yattınız mesela neler yedınız kacıncı gun pozzıtıfı gordunuz
Umarım bebeğin seninle olur canımcım :)Benimde transferim dun yapildi27 mart test gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?