2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Çıkabilir canım

Eklentiler

• 36B637AD-1607-4066-A22B-69C6AA0888B7.jpeg
    114,9 KB · Görüntüleme: 31
Canım tedavidekiler için yazdım işte öğrensinler diye ben transferimin 10. Günündeyim ama üzüldüm böyle yorumlarda görünce transfer için heyecanla bekleyenler var
Hakkısın cnm tabıkı ıns yalandır bu vırus mafettı daha kotu olcak durum sanırım

Ben 8.gün yapmıstım silik tabi ama baya net bi çizgi çıkmıştı

Amin canım cümlemize inşallah duarimdasin inşallah sende pozitif sonuç alacaksın inşallah bol bol dua etcem sana

Amin canım cümlemize inşallah duarimdasin inşallah sende pozitif sonuç alacaksın inşallah bol bol dua etcem sana

Ben 5. Güne kadar yapmadım canım valla sen nasıl rahat hissetceksen kendini öyle yap
Yapmayı düşünmüyorum cnm strese sokmamak ıcın kendımı sonra yokmu dıye dusunmeye baslamak ıstemem varsa bıle belkı 8. 10.gun cokcak beta saşgılanması sanırım her bunuede farkı

Merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum bugün üye olmak nasip oldu dün 5.gun tek embriyo transfer oldum akşamdan beri kahverengi akintim var normal mi bilemedim yardım edermisiniz

Merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum bugün üye olmak nasip oldu dün 5.gun tek embriyo transfer oldum akşamdan beri kahverengi akintim var normal mi bilemedim yardım edermisiniz
Bende dun oldum ama bende bısey yok kullandıkları aletler zedelememı yaptı acaba bır drunla gorus derım

Kızlar pozitifi görenler bizlere neler yaptınız nelere dıkkat ettınız anlatırmısınız nekadar dus almadınız yattınız mesela neler yedınız kacıncı gun pozzıtıfı gordunuz
Ben transferden 10 gün öncesinden beslenme düzenimi değiştirdim canım öyle devam ettim sabahları yumurta ve avokado yanında havuc suyu içtim öğlen meyvemi yedim elma portakal kivi kefir içtim iki güne bi ya da hergün evde olma durumuna göre akşam da sağlıklı sebze et balık salata gibi sağlıklı beslenmeye geçtim yani hergün bi iki avuç ciğ kabak çekirdeği ve en az iki ceviz yedim transferden sonra genelde hep ayaklarımı uzatarak oturdum dinlendim arada evde küçük adımlarla yürüdüm annemde kaldım hiç iş yapmadım ilk 5 gün özellikle sonra 5.gün duş aldım sonrasında da dinlenerek geçirdim ama daha rahattım. 8.gün idrar testinde çift çizgi gördüm bugün 10.günüm bu sabah da yaptım test biraz koyulaşmıştı ikinci çizgi yarın 11.günümde kan testi vercem nasipse Benim sadece kasık ağrım oldu başka belirtim yoktu ilk 3. Gün ağrı oldu ara ara 4.gün olmadı 5.gün nerdeyse bütün gün kasık ağrım vardı ve sonrasında hep ara ara devam etti hâlâ da devam ediyo sık sık değil ama aralıklı ağrılar oluyo. Baya yazdım söyliceklerini bitirmeden yarın kan testimde güzel bi sonuç alırım inşallahh Allahım devamını da sağlıklı nasip eder bana ve bütün bekleyenlere inşallahhh diyor ve bitiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…