- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #2.981
Evet 2 gun diye bılıyorumIcerı koyulduktan nekdr sonra tutunuyo ıcerı cnm ıkı gun falanmı mesela ıns bebısler tutunur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 2 gun diye bılıyorumIcerı koyulduktan nekdr sonra tutunuyo ıcerı cnm ıkı gun falanmı mesela ıns bebısler tutunur
Canım yumurtaların toplanması için büyüklükleri kaç olması lazimInsalalh canımm
17v18 mmCanım yumurtaların toplanması için büyüklükleri kaç olması lazim
Bu durumu yaşayan yok mu ?Günaydın kızlar, dondurulmuş transfer olacam nasipse perşembe günü. Ara ara adet ağırısına benzer ağrı olup geçiyor böyle olan var mi, normal mi acaba ?
Evet cnm bıde estrafem progestan ıgne falanda sısırıyo sanırım bas agrısı yaptı banadaBu ilaçların yan etkisi bizi şişirdi resmen ya
Bugun yarın baslıcak ozaman yavas yavas hado ıns banada ıkı gun banyo yapma dedıler yarınmı yapsam dıgergunmu acabaEvet 2 gun diye bılıyorum
Saol canim17v18 mm
[/QUOTE]Evet ikinci gün tutunma gercwkleşiyo diye biliyorum ben de belirtileriniz oldu mu acaba trasnferden sonra nasıl hissediyorsunuz QUOTE="Es3424, post: 63149684, member: 979191"]
Evet 2 gun diye bılıyorum
Olabılır tabıkı de cnm yarında yap koyulasıyosa vardır bence buarada avatarın cok gzlMerhaba Bayanlar , ben geçen hafta salı günü 5. gün tek embriyo taze transferi oldum, bugün transfer sonrası 7. gün , idrar testinde silik bile olsa gebelik te çift çizgi cıkarmı deneyen varmı , merak ediyorum ama daha yapmadım 12. güne daha çok var :) fikri olan varmı
Cıkmadımı sonucun cnmGunaydin kizlar. Kan vermeye hastaneye geldim. Mesajimi gorenlerden dua istiyorum insaallah
297 de yazdim canim. BenBu durumu yaşayan yok mu ?
Yalanda olabılır kuzum en guzelı arayıp ogrenmenDün facebookta bazı yorumlar gördüm kızlar doğru mu bu tedavide olanlar var mı bilginiz? Virüsten dolayı tedavi erteleme mi yapıyolar bi arayıp öğrenin bence
Tutunuyodur inşallah bebeğinKızlar gece uyurken sanki bıçak saplanmış gibi kasıkta iki defa ağrı oldu yataktan sıçradım resmen
Ben yazdim canim 297 sayfa aKızlar pozitifi görenler bizlere neler yaptınız nelere dıkkat ettınız anlatırmısınız nekadar dus almadınız yattınız mesela neler yedınız kacıncı gun pozzıtıfı gordunuz
Yalanda olabılır kuzum en guzelı arayıp ogrenmen
Normal canımAyrıca afedersiniz acayip gaz var siz de durumlar nedir bunlar normal mi
2. Gün duvara yapışıp 3.gün gömülmeye başlıyo ve tam gömülme 5. Güne kadar devam ediyo bu dediğm 5.gün embriyoları için 3. Embriyosu bunlardan iki gün sonra olurIcerı koyulduktan nekdr sonra tutunuyo ıcerı cnm ıkı gun falanmı mesela ıns bebısler tutunur