- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.789
- 773
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #2.561
Teşekkür ederim canım amin cümlemizeGüzel haberler alırsın inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım amin cümlemizeGüzel haberler alırsın inşallah..
Tutacak göreceksin :) geriden geleni düşünme bileValla bende anlamadım belkı benım bırı cok ıyımdegıkdı bırı ıyıydı sansımı arttırmak ıcın koydular sanırım oyle uygun gormus bırı tutsunda oda olur bıtane gelısımı hafıf gerıden gelen embrıyom varmıs onuda takıp edıp yarın haber vercekler onangore dondursammı bılemedım
Sen naptn pekı cnm ıns tutar allahın ıznıyle bızde Olup kucagımıza alcaz ınsTutacak göreceksin :) geriden geleni düşünme bile
bana olacak 3 transfer herşey yolunda giderse. 3. Denememiz. Dondurulmuş son paket içşnde 3 tane Kalmıştı, sağlıklılarsa hepsi transfer olacak.3 tane birden mi hey maşallah bu kaçıncı denemeniz
Dilekcim benim en iyi ihtimalle nisanda transferim olacak. Yani ben hayırlısıyla öyle Ümit ediyorum. Ama bugün kritik bir gün. Beklemedeyim.Aen naktn cnm pekı allah nasıpmetsn ıns
Sen naptn pekı cnm ıns tutar allahın ıznıyle bızde Olup kucagımıza alcaz ıns
Doğru olan bu aslında , ben yinede çok kaptirmiyorum kendimi zaten , hayırlısı.Bize doktor hiç umut vermedi olumsuz olursa üzülmeyelim diye yaşın genç embriyo kalitesi iyi %50 dedi bizde bişey demedik artık transferin kaçıncı gününden sonra belirti hissediliyor hiç yaşayan var mı
Anladım cnm cok guzel olcak ıns senınde bır ay gec olsun nabalım kavuşalım yeterkı bakalım guzel haber alDilekcim benim en iyi ihtimalle nisanda transferim olacak. Yani ben hayırlısıyla öyle Ümit ediyorum. Ama bugün kritik bir gün. Beklemedeyim.
Coraspirin verdiler canım folik asit estrofem ve jelBıraz gerıden gelıyo gelısımıne gore yarın arıcaz dedıler bakalım cnm sana neler verdıler oksapar coraspın esteofem ve folık asıt verdıler bana opsapa dozu az yuksek tabı pıhtılasmam oldugu ıcın
Sanırım rapor çıkarmak gerekiyor onun için canımKızlar bana oksapar 0,6 yazdılar ıcınde ıkıtane var ıkı gunluk 180 tl cıvaro sanırım bunu saglık ocagı yada baska yerde yazdırabılırmıyız hamıle oluncamı yazdırıcaz yoksa bılgı verırmısınız bılenler benım bıtcemı asıyor yoksa
Oksapar yokmu cnm sanaCoraspirin verdiler canım folik asit estrofem ve jel
Sımdıden tup yaptırdm deyıp cıkarrılarmı koSanırım rapor çıkarmak gerekiyor onun için canım
Canım çok sıkıldı 4.gun ignemdr yumurtaların boyutu 6 , 4 , 5 mm daha yavaş etki ediyormuşEvet canim
Can skma Allahın dediği olur canimCanım çok sıkıldı 4.gun ignemdr yumurtaların boyutu 6 , 4 , 5 mm daha yavaş etki ediyormuş
Senin nasıldı canım 4. Günde hatırlıyor musunCan skma Allahın dediği olur canim
Oksapar ben kullanıyorum canım ama benim 0.4Oksapar yokmu cnm sana
Yok canım ben de o pıhtılaşma sıkıntısı olan mı veriyorlarOksapar yokmu cnm sana
Ben 6.gün gitmiştim kontrole 10 13 14 tüCanım çok sıkıldı 4.gun ignemdr yumurtaların boyutu 6 , 4 , 5 mm daha yavaş etki ediyormuş
Canım moralim bozuldu benimTebrik ederim canım, çok sevindim, hayırlı olsun.