• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canım ya inşallah oda can olsun sana😘😘
Amin insaallah. Kac gundur esimle kavgaliyiz. Hala konusmuyoruz. Pozitif sonuc alsam bile esime sorarsa negatif diyecem. O derece ayar oldum kendine. Cok kirginim ve kirginim. Insaallah rabbim mujdeli haberle guldurur yuzumu 🤲

Merak ettiğim umarım çalışan kadinalrimiz var-dır bu grupta transfer sonrası rapor alınabiliyordu yada alınıyorsa kaç gunluk
Ben aldim canim 10 gun. Ben hareketli biriyim. Isyerinde de cogu zaman kontrol amacli dolasmam gerekebiliyor o yuzden doktora yazdirdim 10 gun. Yarin ise basliyorum. Sali gunu de tahlil gunum. Rabbim hayirli mubaregini nasip etsin insaallah

Benimde ayni sekilde 1 yumurta 13 mm olmus bende beklemedeyim, ilacsiz olucak, yumurtalarin 18-20 mm geldiginde catlatma ignesi verilecek
Yarın tekrar ultrason kontrolüm var sanırım transfer tarihide belli olur.. kalan 3 dondurulmuşun hepsini transfer edecekler 😬 İnşaAllah güzel olur..sizin içinde herşey yolunda gider inşaAllah 🤲🏻

Amin insaallah. Kac gundur esimle kavgaliyiz. Hala konusmuyoruz. Pozitif sonuc alsam bile esime sorarsa negatif diyecem. O derece ayar oldum kendine. Cok kirginim ve kirginim. Insaallah rabbim mujdeli haberle guldurur yuzumu 🤲
İnşallah pozitifi görürsün canım. Boşver sen onu bol bol dua et. Erkekler düz mantık olduklarından ne durumda olduğumuzu anlayamıyorlar . Tabi bütün hepsi aynı değil. Asla genellemiyorum🥰

İnşallah pozitifi görürsün canım. Boşver sen onu bol bol dua et. Erkekler düz mantık olduklarından ne durumda olduğumuzu anlayamıyorlar . Tabi bütün hepsi aynı değil. Asla genellemiyorum🥰
En azindan bu donemde anlayisli olabilirdi. Kavga sebebimiz ne biliyor musun? Virus var nargile icme cigerleri etkiliyor hastaligi cabuk kaparsin demem. Sonra zaten patladi gitti tartisma😡

En azindan bu donemde anlayisli olabilirdi. Kavga sebebimiz ne biliyor musun? Virus var nargile icme cigerleri etkiliyor hastaligi cabuk kaparsin demem. Sonra zaten patladi gitti tartisma😡
Bizim hormonlardan hassas dönemimiz olduğundan birde çok uğraştığımız için herşeyden sakınıyoruz. Bende çok uyarıda bulunuyorum benim ki tamam deyip takmayanlardan.

Hadi ya fark varmış aramızda ben 6 Martta başladım perşembe günü kontrolüm var nasipse
Günaydın Benimde cumartesi kontrolüm sonra diğer ilaçlara başlayacağım sanırım. Bu arada estrofem kullanmaya baslayinca adetin kesildimi benim kesildi biyerlerde okudum rahim kalınlaşması yaptığı için adetim kesilmesi normalmiş. Bide estrofem bu şekilde kullanmam lazım seninde öle mi mesela 12 ile 15 mart günde 2 defa
16 mart 19 mart arası günde 3 defa sonra 4 defaya cikiyir

Ben aldim canim 10 gun. Ben hareketli biriyim. Isyerinde de cogu zaman kontrol amacli dolasmam gerekebiliyor o yuzden doktora yazdirdim 10 gun. Yarin ise basliyorum. Sali gunu de tahlil gunum. Rabbim hayirli mubaregini nasip etsin insaallah
Inşallah güzel haberler alırsın. Bakalım nasip bende o anı yaşarım daha tüp bebek işini iş yerime bahsetmedim şu süreci atlatıp öle solemek istiyorum açıkçası.

I

Evet canim 4 gün embriyosu idi 2ab hatta yedekte2 tane 5.gün embriyosu vardi.doktora onlardan biri olsa demistim 4.gün tutmaz mis 5 e göre dedim.hayir doktor bunlarin gelisimi hızlı diye bu daha iyi dedi.ve tuttu da çok şükür 🤲❣❤
Benımde 5. Gun embrıyosu 3ba var buyuk ihtimal 5. Gune gtse sizinde oyle bişey olcaktı gbi geldi bana.. kaç gundur dusuk diye üzülüyorum merkezım %50 dedi ama ben pek inanmadım sizde tutmuş ne guzel🙏 Dondurulmuş 5. Gun 2 grade li embrıyom daha var. Sizi gorunce umutlanmalı mıyım bılemedım☺️

Bırak kız onları çok düşünce kendilerini bir şey sanıyorlar üzme o tatlı canını

Back