• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Transfer oncesi hormon tahlillerinize bakılıyor mu arkadaşlar. Benim doktorum rahim kalınlığı iyi taze transfer yaparız dedi.hicbir tahlil istemedi ama aklima takiliyor gidip baktirsam mi e2 değerine filan diye düşünüyorum
Benimkide bakmadı e2 ye baktırmanın anlamı yok ki o yumurtalar olgunlastıgında yükselen bi hormon

Sen de sağol kuzum genel olarak dinlenerek geçir zamanını ben annemde kaldım o yüzden cok hareket etmedim sadece arada kalkıp evde küçük adımlarla yürüyüş yaptım geri oturdum ayaklarımı uzatarak hiç dısarı cıkmadım ben Çarşamba cıkcam ilk
Benim sonum ne olur bilmiyorum ama bugün ikinci günüm dışarı çıktım annelere gittim hiç yatmadım oturdum kalktım iş yaptım bakalım sonum ne olacak :))

:dua::dua::dua:Kızlar bugün ikinci kanı verdim gayet güzel artış olmuş 3hafta sonra ultrason bakalım inşallah herkes yaşar bu duyguları en önemlisi umut.. Umutsuz olmayın negatif düşünmeyin kimsenin hayatı dört dörtlük değil ama inanın bizden ve taşıdığımız candan önemlisi yok herkese çift çizgili günler

İlk idrarla yapsaydın keşke yüklesene bakalım canım
Canım senin kaçıncı günündü ben 6.gün yaptığımda yoktu ama çok çok dikkatli bakınca sanki var gibiydi bian göz yanılsaması sandım belki de öyleydi bilemiyorum 9.gün tekrar yaptım silik çizgiyi gördüm umarım sen de görürsün çünkü sende kendimi gördüm heyecandan bekleyeceğim eşimden habersiz yaptm😁

Back