- 17 Ekim 2015
- 299
- 371
- 103
- 31
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #2.461
benım doktorumda kahve cay içme dedi. cay cok acık ıcebılırsın dedı ama kahve hıc ıcmesen daha ıyı dedı.
Bence de hiç içilmemesi daha iyi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım doktorumda kahve cay içme dedi. cay cok acık ıcebılırsın dedı ama kahve hıc ıcmesen daha ıyı dedı.
yaaa bılmıyordum hemen keserım yemeyıı.
ay gözün aydınnn. testını paylassana ben cok severım çift cizgiyi .)
Hergün de içme tabi canım çok yararlı değil ama bana öyle demişlerdi ben yine de içmem hamileliğimde de
Valla canim ben hala içmiyorum ama aseriyosam az ic canimKızlar çok alakasız birşey olacak ama çok kahve içesim var. İçen oldu mu?
Bende annemdeyim öyle yapıyorum, hep dinleniyorum. Tamam olgunlardan aldırırım canim
Diley yar yar diley yar❣❣sağlıkla kucağına versin Rabbim canomSağolasın canım kim sevmez çift çizgi
Hadi masallah canim
Diley yar yar diley yar❣❣sağlıkla kucağına versin Rabbim canom
3 gündür acayip canım istiyor.Valla canim ben hala içmiyorum ama aseriyosam az ic canim
Canim kahvesini cok.az koy az ic canin cekiyorsa.ama doktorun icme dediyse bilemem....canim bi ananas istedi gecen hic sevmem bi kere yedim begenmemistim.annem bebegin gözü şaş olur hemen alip geldileriyiki yemisim ya rahatladım valla3 gündür acayip canım istiyor.
Ananas iyi bu dönem için ben hergün yiyorumCanim kahvesini cok.az koy az ic canin cekiyorsa.ama doktorun icme dediyse bilemem....canim bi ananas istedi gecen hic sevmem bi kere yedim begenmemistim.annem bebegin gözü şaş olur hemen alip geldileriyiki yemisim ya rahatladım valla
Valla ben bilmi yorum canim ne denk gelirse yiyorum.sen naptin kan verdinmiAnanas iyi bu dönem için ben hergün yiyorum
Yarın sabah vereceğim. Korkuyorum .. bakalım hayırlusıValla ben bilmi yorum canim ne denk gelirse yiyorum.sen naptin kan verdinmi
Ben de bundan istiyorum maşşallah canımSağolasın canım kim sevmez çift çizgi
Hayırlısı olsun insallah canim korkma bnde korktum ama hakkımızda hayırlısı olsun insallah canimYarın sabah vereceğim. Korkuyorum .. bakalım hayırlusı
İnşallah bakalım dua edeceğiz artık vol bolHayırlısı olsun insallah canim korkma bnde korktum ama hakkımızda hayırlısı olsun insallah canim
maşallahhh bennn burdayım sımsıkı sarıldım anne diyor :)Sağolasın canım kim sevmez çift çizgi
Hadi ya fark varmış aramızda ben 6 Martta başladım perşembe günü kontrolüm var nasipseCanım 12 martta başlattı doktorum adetin 2.günü estrofem coraspin bide climara forte bant kullaniorm
Devamıda gelsin inşallahhh Cok sevindim canım hayırlı olsunKuzum ben test yaptım dayanamadım ikinci çizgiyi gördüm çarşamba kan vercem nasipse rabbim inşallah sağlıkla devamını nasip etsin