• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Çok teşekkürler canım allah uğraşan hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın tabi hayırlısıyla.İlk zamanlar gaz ve karın gurultusu ilaçlardan diye düşündüm ben 8. Günden sonra bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ağrı oldu bende canımşyan bir odanın ufacık bölümünü süpüreniyorum belim kırılacak gibi

Eklentiler

• F995CC7E-AAAB-4A3E-A68F-694B2D34ABDF.jpeg
    F995CC7E-AAAB-4A3E-A68F-694B2D34ABDF.jpeg
    69 KB · Görüntüleme: 31
Canım benim transfer günüyle birlikte 4.Gün daha var çok güzel ya 😊erken gebelik testimşydi transfer gününü sayıyor musun
ben gebelik testi istiyorum bilmiyorum erken gebeliği falan bu konularda okadar acemiyim:) ben transfer gününü saymadım canım çarşamba kan testim var tabi 1 yıl önce kalp sesini duyamayınca kürtaj olduk ondan şuan çok sevinemiyorum kalp sesini duymadan

ben gebelik testi istiyorum bilmiyorum erken gebeliği falan bu konularda okadar acemiyim:) ben transfer gününü saymadım canım çarşamba kan testim var tabi 1 yıl önce kalp sesini duyamayınca kürtaj olduk ondan şuan çok sevinemiyorum kalp sesini duymadan
İnş her şey yolunda gider canım bebişini kucağına alırsın

Hadi hayırlısı canım 5.gün blastokist mi ben o kadar ısrar ettim iki tane koymadılar seninle yaşımız aynı keşke şu kural tamemen kalksa isteyene 2 koysalar yani
Kuzum bulent hoca sansımı arttırmak ıcın koymus ıkı tane ben ıkıtaneden korkuyordum allah herseyın hayırlısını nasıp etsınn ıns ama sana neden koymadıkarkı

Kızlar benım 6 embrıyonun 3 u 3.gunde gelısımı durmuş 2 si günüyle uyumluymus 1 tanesı bıtık gerıden gelıyormus bana 2 tane transfer ettışer suan yatıyorımm sıkıstırdılar ınanılmaz 20 dk sonra wc got dedıler zor durdum
Hayırlısı olsun .. sıkı sıkı tutunsun sana..

Normalde yasak kuzum iki tane 35 yaş altına o yüzden koymadılar sanki koysalar ne olacak
Valla bende anlamadım belkı benım bırı cok ıyımdegıkdı bırı ıyıydı sansımı arttırmak ıcın koydular sanırım oyle uygun gormus bırı tutsunda oda olur bıtane gelısımı hafıf gerıden gelen embrıyom varmıs onuda takıp edıp yarın haber vercekler onangore dondursammı bılemedım

Valla bende anlamadım belkı benım bırı cok ıyımdegıkdı bırı ıyıydı sansımı arttırmak ıcın koydular sanırım oyle uygun gormus bırı tutsunda oda olur bıtane gelısımı hafıf gerıden gelen embrıyom varmıs onuda takıp edıp yarın haber vercekler onangore dondursammı bılemedım
İyiyse dondur canım benim donmuş yok

Inşallah güzel haberler alırsın. Bakalım nasip bende o anı yaşarım daha tüp bebek işini iş yerime bahsetmedim şu süreci atlatıp öle solemek istiyorum açıkçası.
Bence en basindan soyle cunku gercekten mesakkatli ve duygudal anlamda yogun bir donem oluyor belki anlayisli davranirlar😉

Bence en basindan soyle cunku gercekten mesakkatli ve duygudal anlamda yogun bir donem oluyor belki anlayisli davranirlar😉
Transfer olacağım zamana yakın söyleyeyim diyorum rapor olayını o yüzden sordum rapor verirlerse kendi müdürüme anlatırım durumu ama kimsenin pek fazla bilmesini istemiorum negatif olursa falan yayılması hiç hoşuma gitmez

Back