2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ah canım bi bilsen pozitifi aldıktan sonra daha fazla stres bekliyo bizi. Ben bi kere normal hamile kaldım normal olmasına rağmen o kadar stresliydi ki hele o keseyi gördükten sonra 2 hafta sonra gel dedi doktor kalp atılı olcak mı bebek görüncek mi stresi herşeyden fazla ya duydum cok şükür ama duymakla bitmiyo işte 9. Haftaya gireneden kalp atışı durdu her zaman stres olcak hiç bitmiyo maalesef

Insallah canim. Bide 3 gün banyo yapmiycam, yapacagin zamanda ayakta ve ılık suyla yap dedi. Şimdi namazlari kılmam lazım ama gusl abdestine gerek var mıdır

Annem bana gusl al bence dedi o yüzden kılmadım namazlarımı 5.gün dus aldım ondan sonra kıldım ama oturarak kılıyorum suan egilip kalkarken zorlamıyım kasıgımı diye

Senin sıkıntı neydi canım sordum ama unuttum galiba

Öyle tabi canım kan zaten yapılcak da kandan önce yapcam yine de evde bugün 8. Günüm 10. Günümde falan yaparım herhalde bilmiyorum ya şimdi yapıp moralimi bozmak istemiyorum cıkmazsa
cikmasada yapacak bisi yok nasip ben 3 kere yaptım negatif çıktı umudunu kaybetmemeye çalışıyorum aslında hiç yapmamak daha iyi ama işte duramıyoruz kan tahliline iki gün var yarın son kez yine yapicam uslanmiyirum malesef

Öyle tabi canım nasip napalım teveklülümüz tam şükür ama yine de korkuyo insan

Arkadaşlar benim de bıgün transferim yapıldı ilaçsız doğal trasnfer oldu 5.gün donmus embriyo trasnferi oldum bu ikinci deneme dualarınızı eksik etmeyin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Hayırlı olsun transferin bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah

Tamamdır canım çok sağol bende öyle yapayım ya. inşallah 1 küçük sise banada yeter hayırlısı olsun inşallah

Insallah canim. Bide 3 gün banyo yapmiycam, yapacagin zamanda ayakta ve ılık suyla yap dedi. Şimdi namazlari kılmam lazım ama gusl abdestine gerek var mıdır
Canim 1 gun sonra gusul alabilirsin. Doktorum ayakta ilik dusun hicbir sakincasi olmadigini soyledi.

Allah birdaha kayıp yaşatmasın inşallah Hiç biter mi adım kadar eminim daha zor şeyler olacağına. Bunun hiç ucu bucağı yok doğsa yine bitmez. Yeterki olsunda hayırlısı ile ve sağlıkla herşeye katlanılır nasıl ki beş parmağın beşi farklıysa burada birsürü insanız benim tedirgin olduğum bir nokta başka birine basit gelir aynı şekilde banada olabilir burda amaç her konuda birbirimize destek olmak bu topiği de o sebepten açtım Çok şükür güzel muhabbetlerde geçiyor inşallah herkes mutlu haberini verebilirde tadından yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…