- 17 Ekim 2015
- 299
- 371
- 103
- 31
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.341
Ah canım bi bilsen pozitifi aldıktan sonra daha fazla stres bekliyo bizi. Ben bi kere normal hamile kaldım normal olmasına rağmen o kadar stresliydi ki hele o keseyi gördükten sonra 2 hafta sonra gel dedi doktor kalp atılı olcak mı bebek görüncek mi stresi herşeyden fazla ya duydum cok şükür ama duymakla bitmiyo işte 9. Haftaya gireneden kalp atışı durdu her zaman stres olcak hiç bitmiyo maalesefCanım ilk defa yaşanacak şeyler malesef insan düşünmeden edemiyor belli aşamayı geçen arkadaşlar üzerinden o yükü atınca rahatlıyor fakat henüz o aşamalara gelmemiş olanlar hâlâ stres İçinde her ayrıntı aklımda keşke sonuç pozitif olsa da bunlar gözüme gelmez aynı gözümde büyüttüğüm iğnelerin aslında endişe ettiğim kadar zor olmadığı gibi. Kafami dağıtıyorum bu konulara ağırlık vererek. Çünkü gerçekten eşimle zor günlerden geçiyoruz çok fazla stres altındayız. Bizim merkezde hemen kaldırmıyorlar giden arkadaşlardan biliyorum ve lavabo ihtiyacım olduğunda merkezde giderim çünkü evim ve klinik arasında 2 saat kadar mesafe var. İnsan sonuç beklerken çok zorlanır embriyo beklerkenki stresim telaşım gözümün önüne geliyor belki yapacağım şey yanlış ama ben 8 yada 9. Günü test yaparım
Insallah canim. Bide 3 gün banyo yapmiycam, yapacagin zamanda ayakta ve ılık suyla yap dedi. Şimdi namazlari kılmam lazım ama gusl abdestine gerek var mıdır
Senin sıkıntı neydi canım sordum ama unuttum galibaAh canım bi bilsen pozitifi aldıktan sonra daha fazla stres bekliyo bizi. Ben bi kere normal hamile kaldım normal olmasına rağmen o kadar stresliydi ki hele o keseyi gördükten sonra 2 hafta sonra gel dedi doktor kalp atılı olcak mı bebek görüncek mi stresi herşeyden fazla ya duydum cok şükür ama duymakla bitmiyo işte 9. Haftaya gireneden kalp atışı durdu her zaman stres olcak hiç bitmiyo maalesef
Bende bu şekilde duymuştum sanırım senin gibi yaparım hemen banyo yapmam diye düşünüyorum. Aslında bir ara internette okumuştum gusül bozulmuyor galiba ama net birşey diyemiyorum ne desem yalan olur
Ben bugün transfer oldum 5 dk sürdüembriyomuzu aldık doktor gitti ben üstünü giyindim çıktım sonra avm ye gittik yurtdışında bu kadar üstünde durmuyorlar ya heryerin sistemi değişik
cikmasada yapacak bisi yok nasip ben 3 kere yaptım negatif çıktı umudunu kaybetmemeye çalışıyorum aslında hiç yapmamak daha iyi ama işte duramıyoruz kan tahliline iki gün var yarın son kez yine yapicam uslanmiyirum malesefÖyle tabi canım kan zaten yapılcak da kandan önce yapcam yine de evde bugün 8. Günüm 10. Günümde falan yaparım herhalde bilmiyorum ya şimdi yapıp moralimi bozmak istemiyorum cıkmazsa
Senin sıkıntı neydi canım sordum ama unuttum galiba
cikmasada yapacak bisi yok nasip ben 3 kere yaptım negatif çıktı umudunu kaybetmemeye çalışıyorum aslında hiç yapmamak daha iyi ama işte duramıyoruz kan tahliline iki gün var yarın son kez yine yapicam uslanmiyirum malesef
Anladim canim bizim de öyleydiSperm sayısında azlık var canım çok aşırı az değil de 7-9 milyon arası değişiyo bi kere normal oldu ama sonra olmadı şansımız az yani bu sayıyla
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahAnladim canim bizim de öyleydi
AminnnnHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bel agrisi olmasi cok normal canim. Hatta bugun benim transferden sonra 10. Gunum hala belim agriyor. Karnim acayip sisTransfer sonrası bel ağrısı olan oldu mu kızlar belim ağrıyor
Universitedeki puanlama sistemi gibi bu. Aa en iyi kalite sonra ab sonra bb geliyor. Yani 2. Ve 3. Kalite embriyo denmeye calisilmisBu değerler ne anlama geliyor 4ab 4bb filan
Test gunlerimiz ayni insaallah ikimizde mujdeli haberi burdan paylasirizyapicam yarın 10 gün oluyor 4 tane almıştım ikisini kullandım negatif yarın ve pazarteside yapacam salı verecem kanı dr ozaman gel demisti
Hayırlı olsun transferin bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallahArkadaşlar benim de bıgün transferim yapıldı ilaçsız doğal trasnfer oldu 5.gün donmus embriyo trasnferi oldum bu ikinci deneme dualarınızı eksik etmeyin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Tamamdır canım çok sağol bende öyle yapayım ya.ÇOk zorlama canım zaten kendini cok sıkısık hissetme ama tuvale gitsen yapcak halde ol rahatsız olursun yoksa ben 1 küçğk şişe içtim rahat hissediyodum kendimi ama hemşire mesaneme baktıgında sıkısık görünüyosun baya dedi
Canim 1 gun sonra gusul alabilirsin. Doktorum ayakta ilik dusun hicbir sakincasi olmadigini soyledi.Insallah canim. Bide 3 gün banyo yapmiycam, yapacagin zamanda ayakta ve ılık suyla yap dedi. Şimdi namazlari kılmam lazım ama gusl abdestine gerek var mıdır
Allah birdaha kayıp yaşatmasın inşallahAh canım bi bilsen pozitifi aldıktan sonra daha fazla stres bekliyo bizi. Ben bi kere normal hamile kaldım normal olmasına rağmen o kadar stresliydi ki hele o keseyi gördükten sonra 2 hafta sonra gel dedi doktor kalp atılı olcak mı bebek görüncek mi stresi herşeyden fazla ya duydum cok şükür ama duymakla bitmiyo işte 9. Haftaya gireneden kalp atışı durdu her zaman stres olcak hiç bitmiyo maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?