- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.361
Hayırlı olsun inşallah sıkıca tutunur bebeğin sana. Rabbim emeklerinin karşılığını versin sende bizimle güzel haberini burda paylaşArkadaşlar benim de bıgün transferim yapıldı ilaçsız doğal trasnfer oldu 5.gün donmus embriyo trasnferi oldum bu ikinci deneme dualarınızı eksik etmeyin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Ben seni anladım ama malesef sen beni anlamamışsın. Amin herkese nasip etsin rabbimNe alakasi var canım belli asama geçtikten sonra üzerinde yük atma falan. Hersey strestten kaynaklanıyo ama elimizde ben 9 gün strestle geçti anlatsam ağlarsınız ama hep dedim ki Rabbim sen ol dersen kim ne derse desin boş.yani demek istediğim o öyle olmus bu böyle yapmis boş iş. En onemlisi su elimizdeki telefon bunu bi teselli olarak kullanıyoruz. Ama bebeklerimizin kalp atışı icin çok elde de tutmamak lazım mesela. Birde canım. Ben kan verdim pozitif dedi yetmedi deger dedi doktor deger verdim 271 bu sefer 2 katı dedi 616 dedim bu sefer kese dedi .sonra kalp atışı. Sonra sonra yani hep bi sonrası var.hep bi tedirginligimiz olacak.kucagimiza almamız onu sağlıkla büyütmemiz önemli..Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın ve kucaklarina alacaklari pozitif ler göstersin...demek istedigim bu.
Anladım canım senin test yarın mıUniversitedeki puanlama sistemi gibi bu. Aa en iyi kalite sonra ab sonra bb geliyor. Yani 2. Ve 3. Kalite embriyo denmeye calisilmis
Sağol Canım benim Allah razı olsunYerden göğe haklısın eklenecek birşey yok
Aynen öyle canim benim...Rabbim.kucagimiza almayı nasip etsinAh canım bi bilsen pozitifi aldıktan sonra daha fazla stres bekliyo bizi. Ben bi kere normal hamile kaldım normal olmasına rağmen o kadar stresliydi ki hele o keseyi gördükten sonra 2 hafta sonra gel dedi doktor kalp atılı olcak mı bebek görüncek mi stresi herşeyden fazla ya duydum cok şükür ama duymakla bitmiyo işte 9. Haftaya gireneden kalp atışı durdu her zaman stres olcak hiç bitmiyo maalesef
Çok üzgünüm gerçekten olumsuz sonuç alan arkadaşlarıma teselli sözcüğü bulamıyorum.. Hayırlısı böyleymiş geride dondurulmuşlar olması çok güzel ve önümüzdeki aya deneme gücünü kendinde görmüşsün ben olsam bende böyle yapardım inşallah gelecek ay güzel haberler verirsin.Kizlar bugun transferin 12.gunu yani test günüm. Sabah yaptim malesef negatifilk tup bebek tedavimdi. Hersey normaldi yani olumsuz hic bisey yoktu fakat kismt degilmis. Yarin kan vericem mecburen. Dondurulmus 4 adet embriyom daha var. Önümüzdeki ay inşallah nasip olur
Amin canim insallah test gunume cok az kaldi 17 martta kan vercem bugun 10 cu gunundeyimTransfer sonucunuz insallah olumlu olur burada hepimiz birbirimize güzel haberler verelim istiyorum çünkü çok zor süreçler ve emeklerimiz boşa çıksın istemiyorum..
Aa öyle mi gerçekten çok az kalmış ya. Senin kan vereceğin gün arkadaşım transfer olacakAmin canim insallah test gunume cok az kaldi 17 martta kan vercem bugun 10 cu gunundeyim
ınsallh canım ben bugünde yaptım negatif çıktı artık Salıya Allah büyük kanda çıkar belkiTest gunlerimiz ayni insaallah ikimizde mujdeli haberi burdan paylasiriz
8ci gun ve 9 cu gun test yaptim pozitif gozukuyo testler insallah kanda gorursem rahatliycam estroferm coraspirin folibol ve endox kan sulandirici igne ve progestan kullaniyorum sen ne durumdasin ben bas listelerde yazmistim trasfer olacagimiAa öyle mi gerçekten çok az kalmış ya. Senin kan vereceğin gün arkadaşım transfer olacakinşallah hayırlısı olur. Şuan hangi ilaçları kullanıyorsun Peki?
Hayırlı güzel sonuclar al canım inşallahArkadaşlar benim de bıgün transferim yapıldı ilaçsız doğal trasnfer oldu 5.gün donmus embriyo trasnferi oldum bu ikinci deneme dualarınızı eksik etmeyin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Tamamdır canım çok sağol bende öyle yapayım ya.inşallah 1 küçük sise banada yeter hayırlısı olsun inşallah
Allah birdaha kayıp yaşatmasın inşallahHiç biter mi adım kadar eminim daha zor şeyler olacağına. Bunun hiç ucu bucağı yok doğsa yine bitmez. Yeterki olsunda hayırlısı ile ve sağlıkla herşeye katlanılır nasıl ki beş parmağın beşi farklıysa burada birsürü insanız benim tedirgin olduğum bir nokta başka birine basit gelir aynı şekilde banada olabilir burda amaç her konuda birbirimize destek olmak bu topiği de o sebepten açtım Çok şükür güzel muhabbetlerde geçiyor inşallah herkes mutlu haberini verebilirde tadından yenmez
Canım belirtilerin de vardı senin sankiKizlar bugun transferin 12.gunu yani test günüm. Sabah yaptim malesef negatifilk tup bebek tedavimdi. Hersey normaldi yani olumsuz hic bisey yoktu fakat kismt degilmis. Yarin kan vericem mecburen. Dondurulmus 4 adet embriyom daha var. Önümüzdeki ay inşallah nasip olur
Aralarda yazışmadık mı biz? Başlarda yazmışsın transfer olacağım diye şimdi sonuç bekliyorsun8ci gun ve 9 cu gun test yaptim pozitif gozukuyo testler insallah kanda gorursem rahatliycam estroferm coraspirin folibol ve endox kan sulandirici igne ve progestan kullaniyorum sen ne durumdasin ben bas listelerde yazmistim trasfer olacagimi
Öyle canım doğsa da bitmezinşallah güzel haberler alırız her zaman
Amin canım benimYeter canım inşallah bi de cok sıkısık olsan o anın tadını yaşayamazsın
benim bu transferde tam 4 5 litre su icmek zorunda kaldim 3 kez wcye gittim cunku trasfer saatiniz belli ise yarim saat kala 1 litreye yakin su yeterli geliyoAmin canım benimçok haklısın önerilerini dikkate alacağım
Ciddimisinizzbenim bu transferde tam 4 5 litre su icmek zorunda kaldim 3 kez wcye gittim cunku trasfer saatiniz belli ise yarim saat kala 1 litreye yakin su yeterli geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?