- 17 Ekim 2015
- 299
- 371
- 103
- 31
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.321
Yarim saat yattım, çok yakın embriyo kalitelerimiz ınsallah pozitif çıkarda bana umut olursunTutma şansı ne kadar dedi remzi bey sana?
korkma canım sonuçta kan önemli biz belki Bi umut burdan önceden görürüz diye yapıyoruz
Yok söylemedi yüzde, yüksek dedi umutluyum dediİnşallah canım yatutma yüzdesi söylemedi sadece güzel sonuçlar alcaz inşallah dedi sana söyledi mi
Iyiyim canım güzel geçti, sadece idrara sıkışık olmak zorladı. Darısı senin başına
Ben transferden sonra da yine rahattım 1 saat sonra gittim transfere o yüzden sana az iç demiştim kuzum
Bu değerler ne anlama geliyor 4ab 4bb filan
Canım ama seninki 3 gün embriyosuymus çıkmayabilir ben 5 gün sanıyordum ondan dedim 10 gün se çıkar diye bence üzme kendini benim 6 gün embriyosu galiba aranızda 6 gün olan yokattım çöpe valla ilk 7. Günü yaptim la aynı olsaydı silikte olsa biraz belli olurdunasip varsa kanda çıkacak artık salıyı bekliycem inretnetten baktım silik te olsa Bi pembelik urdu bunda derinden balkona çıkınca ışıkta görünüyor oda galiba ikinci çizginin alttan yansimasi
Sen şu an gobekten prolutex yapıyor musun hiç sevmiyorum o igneyi mahvetti gobegimiBen transferden sonra da yine rahattım 1 saat sonra gittim transfere o yüzden sana az iç demiştim kuzum
Yok söylemedi yüzde, yüksek dedi umutluyum dedi
orda içmeye başladım aslında hemşire dedi iç diye
26 mart dediler ama 24 martta evde yaparım ben ön hazirlik :))Hadi inşallah bakalım ne zaman test yapcaksın
Evet canım vuruyorum sabah akşam ben de iğneyi yapcak yeri zor buluyorum artık iğneyi yapmadan bölgeyi kolonyalı pamukla sil mutlaka iğneyi cıkarınca da o zaman morarma cok olmuyoSen şu an gobekten prolutex yapıyor musun hiç sevmiyorum o igneyi mahvetti gobegimi
26 mart dediler ama 24 martta evde yaparım ben ön hazirlik :))
Insallah pozitif çıkarBen de bakalım 2 gün sonra yaparım herhalde evde
Benim 10 hücreli 3.gün embiryosu dediler kuzuEmbriyonun kalitesi canım belli bi kaliye kodlamaları var ama bu kalitelere cok takılmayın dedi bana doktorum yani en kalitelisi de kesin tutcak diye bişey yok ya da daha kalitesizi tutmıcak diye bişey yok senin embriyon hakkında bilgi vermediler mi sana
3 şişe mii Allah seni yaKüçük pet şişeler varya onlardan 3 tane içtim. Odaya yakınları almadılar, virüsten dolayi yasakmış artık, sadece eşim geldi, o da gormedi ördeği perdeyi kapattık
3 şişe mii Allah seni yaben bi küçük şişe içtim o kadar içmesen bile yeterdi
Benim 10 hücreli 3.gün embiryosu dediler kuzu
ÇOk zorlama canım zaten kendini cok sıkısık hissetme ama tuvale gitsen yapcak halde ol rahatsız olursun yoksa ben 1 küçğk şişe içtim rahat hissediyodum kendimi ama hemşire mesaneme baktıgında sıkısık görünüyosun baya dediBende 2 içeyim o zaman içebilirsemnormalde çok su içebilen biri değilim o yüzden 3 zorlar İyi düşünmüşler umarım ben transfer olana kadar bu yasak devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?