- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #2.301
Canım ilk defa yaşanacak şeyler malesef insan düşünmeden edemiyor belli aşamayı geçen arkadaşlar üzerinden o yükü atınca rahatlıyor fakat henüz o aşamalara gelmemiş olanlar hâlâ stres İçinde her ayrıntı aklımda keşke sonuç pozitif olsa da bunlar gözüme gelmez aynı gözümde büyüttüğüm iğnelerin aslında endişe ettiğim kadar zor olmadığı gibi. Kafami dağıtıyorum bu konulara ağırlık vererek. Çünkü gerçekten eşimle zor günlerden geçiyoruz çok fazla stres altındayız. Bizim merkezde hemen kaldırmıyorlar giden arkadaşlardan biliyorum ve lavabo ihtiyacım olduğunda merkezde giderim çünkü evim ve klinik arasında 2 saat kadar mesafe var. İnsan sonuç beklerken çok zorlanır embriyo beklerkenki stresim telaşım gözümün önüne geliyor belki yapacağım şey yanlış ama ben 8 yada 9. Günü test yaparımYa kizlar ordekti şuydu buydu boşverin ya.ben cok sıkışmıştım .hemsireye ne kadar boyle durmalıyım dedim transfer icin doktoru bekliyordum. Biz konusurken doktor o sira geldi işlem sonrasi gidebilirsin dedi.bi süre yapmayın diyorlarda dedim.hayir transfer sonrasi git tuvalete dedi.ben 15 dk falan mıydı akrabanin ev mesafesi gidince yaptm. Çünkü mantıken idrar ve rahim ayni bölgede olsada ayrı iki organ ....böyle şeylerle kafanızı doldurmayın..güzel seyler düşünüp pozitif olun.ve idrar testleri de yapmayın canınız skilicak ne gerek var..bebeğinizi düşünün günü gelince Bismillah deyip kan verin...Insallah hepiniz Anne olursunuz canım ❤❤❤