- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #2.381
kızlar aranızda 5. gun embrıyosu transferı olupta yerlesme kanaması yasayan var mı? varsa kacıncı gun oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 5. Gün embriyosu canım 7. Gün lekelenme oldu doktorum yerleşme lekesidir dedi 8. Gün yine oldu tekrar söyledim kan vermemi söyledikızlar aranızda 5. gun embrıyosu transferı olupta yerlesme kanaması yasayan var mı? varsa kacıncı gun oldu?
Sonuç neydi pekiBenim 5. Gün embriyosu canım 7. Gün lekelenme oldu doktorum yerleşme lekesidir dedi 8. Gün yine oldu tekrar söyledim kan vermemi söyledi
Çok şükür pozitif canım bugün 14. Günüm yarın tekrar kan vereceğimSonuç neydi peki
Hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin. darısı bize ınsallah .Çok şükür pozitif canım bugün 14. Günüm yarın tekrar kan vereceğim
Sağol canım inşallah rabbim isteyen herkese versin hayırlı ileHayırlı olsun, allah tamamına erdirsin. darısı bize ınsallah .
süper gözünüz aydın peki kac cıktı ılkınde hc? cıft embrıyo muydu tek emrıyo muydu?Çok şükür pozitif canım bugün 14. Günüm yarın tekrar kan vereceğim
Ne testi idrarmi canim kan miKizlar bugun transferin 12.gunu yani test günüm. Sabah yaptim malesef negatif ilk tup bebek tedavimdi. Hersey normaldi yani olumsuz hic bisey yoktu fakat kismt degilmis. Yarin kan vericem mecburen. Dondurulmus 4 adet embriyom daha var. Önümüzdeki ay inşallah nasip olur
Çift embriyo transfer oldum canım ilk değer 32 çıkmıştısüper gözünüz aydın peki kac cıktı ılkınde hc? cıft embrıyo muydu tek emrıyo muydu?
8. gun ıcın ck ıyı bır deger. kat kat katlansın ınsallah :) darısı bıze olsunÇift embriyo transfer oldum canım ilk değer 32 çıkmıştı
İnşallah canım darısı isteyen herkes yarın 4. Kez kan vereceğim inşallah hayırlı hayırlı artar8. gun ıcın ck ıyı bır deger. kat kat katlansın ınsallah :) darısı bıze olsun
Yok canim 17 si sali gunu.Anladım canım senin test yarın mı
Senin en azindan dondurulmusun var canim sukret. Benim 7 yumurtadan en son 1 tane kaldi onu da transfer oldum. En azindan silmbastan yasamayacaksin herseyi.Kizlar bugun transferin 12.gunu yani test günüm. Sabah yaptim malesef negatif ilk tup bebek tedavimdi. Hersey normaldi yani olumsuz hic bisey yoktu fakat kismt degilmis. Yarin kan vericem mecburen. Dondurulmus 4 adet embriyom daha var. Önümüzdeki ay inşallah nasip olur
Var canım kasığımda hafif hafif ağrım oluyo sadece benim 3. Gün bi olmuştu kasık ağrım bi de 5.gün sonra da 6.günden sonra da ara ara oldubahargelini Sen de var mı belirti canım
Bende hiç olmadı canım herkes aynı değilkızlar aranızda 5. gun embrıyosu transferı olupta yerlesme kanaması yasayan var mı? varsa kacıncı gun oldu?
Niye 4 kere verdin canım kan .degerlerini yazsana bi gün günİnşallah canım darısı isteyen herkes yarın 4. Kez kan vereceğim inşallah hayırlı hayırlı artar
Benim test gunumle ayni insallah pozitif sonucla donerizYok canim 17 si sali gunu.
senın kacıncı gunun bugun. evet canım cok haklısın herkes bır degıl. işte ınsan bır belirti arıyor umutlanmak ıcın.Bende hiç olmadı canım herkes aynı değil
İnşallah canım inşallah cok tesekkür ederim Hepimiz inşallahHayırlı güzel sonuclar al canım inşallah