• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bu değerler ne anlama geliyor 4ab 4bb filan

Embriyonun kalitesi canım belli bi kaliye kodlamaları var ama bu kalitelere cok takılmayın dedi bana doktorum yani en kalitelisi de kesin tutcak diye bişey yok ya da daha kalitesizi tutmıcak diye bişey yok senin embriyon hakkında bilgi vermediler mi sana

attım çöpe valla ilk 7. Günü yaptim la aynı olsaydı silikte olsa biraz belli olurdu 😣 nasip varsa kanda çıkacak artık salıyı bekliycem inretnetten baktım silik te olsa Bi pembelik urdu bunda derinden balkona çıkınca ışıkta görünüyor oda galiba ikinci çizginin alttan yansimasi
Canım ama seninki 3 gün embriyosuymus çıkmayabilir ben 5 gün sanıyordum ondan dedim 10 gün se çıkar diye bence üzme kendini benim 6 gün embriyosu galiba aranızda 6 gün olan yok

Sen şu an gobekten prolutex yapıyor musun hiç sevmiyorum o igneyi mahvetti gobegimi 🤦🏻‍♀️
Evet canım vuruyorum sabah akşam ben de iğneyi yapcak yeri zor buluyorum artık iğneyi yapmadan bölgeyi kolonyalı pamukla sil mutlaka iğneyi cıkarınca da o zaman morarma cok olmuyo

Embriyonun kalitesi canım belli bi kaliye kodlamaları var ama bu kalitelere cok takılmayın dedi bana doktorum yani en kalitelisi de kesin tutcak diye bişey yok ya da daha kalitesizi tutmıcak diye bişey yok senin embriyon hakkında bilgi vermediler mi sana
Benim 10 hücreli 3.gün embiryosu dediler kuzu

Benim 10 hücreli 3.gün embiryosu dediler kuzu

Kalitesi hakkında bize bilgi verdiler canım mesela transfer öncesi embriyolog geldi odaya kalitesi nasıl çözdürüldüğünde nasıl oldu hamileliğe elverişli mi bilgi verdi kağıt da verdiler embriyo kalitesi falan yazıyo

Bende 2 içeyim o zaman içebilirsem 🙈 normalde çok su içebilen biri değilim o yüzden 3 zorlar 🤔 İyi düşünmüşler umarım ben transfer olana kadar bu yasak devam eder 😂😂
ÇOk zorlama canım zaten kendini cok sıkısık hissetme ama tuvale gitsen yapcak halde ol rahatsız olursun yoksa ben 1 küçğk şişe içtim rahat hissediyodum kendimi ama hemşire mesaneme baktıgında sıkısık görünüyosun baya dedi

Back