- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.301
Canım ilk defa yaşanacak şeyler malesef insan düşünmeden edemiyor belli aşamayı geçen arkadaşlar üzerinden o yükü atınca rahatlıyor fakat henüz o aşamalara gelmemiş olanlar hâlâ stres İçinde her ayrıntı aklımda keşke sonuç pozitif olsa da bunlar gözüme gelmez aynı gözümde büyüttüğüm iğnelerin aslında endişe ettiğim kadar zor olmadığı gibi. Kafami dağıtıyorum bu konulara ağırlık vererek. Çünkü gerçekten eşimle zor günlerden geçiyoruz çok fazla stres altındayız. Bizim merkezde hemen kaldırmıyorlar giden arkadaşlardan biliyorum ve lavabo ihtiyacım olduğunda merkezde giderim çünkü evim ve klinik arasında 2 saat kadar mesafe var. İnsan sonuç beklerken çok zorlanır embriyo beklerkenki stresim telaşım gözümün önüne geliyor belki yapacağım şey yanlış ama ben 8 yada 9. Günü test yaparımYa kizlar ordekti şuydu buydu boşverin ya.ben cok sıkışmıştım .hemsireye ne kadar boyle durmalıyım dedim transfer icin doktoru bekliyordum. Biz konusurken doktor o sira geldi işlem sonrasi gidebilirsin dedi.bi süre yapmayın diyorlarda dedim.hayir transfer sonrasi git tuvalete dedi.ben 15 dk falan mıydı akrabanin ev mesafesi gidince yaptm. Çünkü mantıken idrar ve rahim ayni bölgede olsada ayrı iki organ ....böyle şeylerle kafanızı doldurmayın..güzel seyler düşünüp pozitif olun.ve idrar testleri de yapmayın canınız skilicak ne gerek var..bebeğinizi düşünün günü gelince Bismillah deyip kan verin...Insallah hepiniz Anne olursunuz canım ❤❤❤
Ne güzel yazmışsın . Ben de 9. Gün evde yaparım bi testCanım ilk defa yaşanacak şeyler malesef insan düşünmeden edemiyor belli aşamayı geçen arkadaşlar üzerinden o yükü atınca rahatlıyor fakat henüz o aşamalara gelmemiş olanlar hâlâ stres İçinde her ayrıntı aklımda keşke sonuç pozitif olsa da bunlar gözüme gelmez aynı gözümde büyüttüğüm iğnelerin aslında endişe ettiğim kadar zor olmadığı gibi. Kafami dağıtıyorum bu konulara ağırlık vererek. Çünkü gerçekten eşimle zor günlerden geçiyoruz çok fazla stres altındayız. Bizim merkezde hemen kaldırmıyorlar giden arkadaşlardan biliyorum ve lavabo ihtiyacım olduğunda merkezde giderim çünkü evim ve klinik arasında 2 saat kadar mesafe var. İnsan sonuç beklerken çok zorlanır embriyo beklerkenki stresim telaşım gözümün önüne geliyor belki yapacağım şey yanlış ama ben 8 yada 9. Günü test yaparım
Az çok içimi dökmeye çalıştım ve eminimki birçoğumuz böyleyiz inşallah bizimde rahat hissedeceğimiz günler yakındırNe güzel yazmışsın . Ben de 9. Gün evde yaparım bi test
Insallah canim. Bide 3 gün banyo yapmiycam, yapacagin zamanda ayakta ve ılık suyla yap dedi. Şimdi namazlari kılmam lazım ama gusl abdestine gerek var mıdırAz çok içimi dökmeye çalıştım ve eminimki birçoğumuz böyleyiz inşallah bizimde rahat hissedeceğimiz günler yakındırBende erken gebelik testi alıp nasipse büyük ihtimal 9. Gün yaparım ya. 5. Gün embriyosu olduğu için çıkar diye düşünüyorum ama kısmet gerçekten hayırlısı olsun inşallah pozitif alırsın ya inşallahhh
hayir yok ben arastirdim.namazlarini da oturarak kilabilirsinInsallah canim. Bide 3 gün banyo yapmiycam, yapacagin zamanda ayakta ve ılık suyla yap dedi. Şimdi namazlari kılmam lazım ama gusl abdestine gerek var mıdır
Ya gercekten mi, çok sevindim. Bende dünden beri araştırıyorum bulamadım cok sagol.hayir yok ben arastirdim.namazlarini da oturarak kilabilirsin
Bende bu şekilde duymuştum sanırım senin gibi yaparım hemen banyo yapmam diye düşünüyorum. Aslında bir ara internette okumuştum gusül bozulmuyor galiba ama net birşey diyemiyorum ne desem yalan olurInsallah canim. Bide 3 gün banyo yapmiycam, yapacagin zamanda ayakta ve ılık suyla yap dedi. Şimdi namazlari kılmam lazım ama gusl abdestine gerek var mıdır
Ben bugün transfer oldum 5 dk sürdüHadi ya ne kadar su içtin kinebileyim odada aile yakınları varken mi ördeği kullandırıyorlar sorması ayıp bu kısım çok utandırıyorda beni inşallah güzel haberler verirsin ya emeklerin karşılıksız kalmaz umarım
Ben tedbirli davrandım ve sadece yarım litre su içtim o bile yetti de arttı bile transferden sonra tuvalete zor yetiştimTransfer günü zaten ya eşin yada en yakın hissettiğin biri olmalı yanında çünki sonrasında çok sıkışık oluyorsun. Ördek kaçınılmaz son :) ben odaya gelir gelmez istedim çünki çok su içmişim. Eşim ilgilendi hepçok su içme çok sıkıntı oluyor.
Hadi yaaBen bugün transfer oldum 5 dk sürdüembriyomuzu aldık doktor gitti ben üstünü giyindim çıktım sonra avm ye gittik yurtdışında bu kadar üstünde durmuyorlar ya heryerin sistemi değişik
heryer farklı tabiHadi yaaGerçekten her doktor farklı yürütüyor süreci ama türkiye dışında daha hızlı ilerliyor sanırım doktorlar. O tutunacak olduktan sonra ister 5 dk yat ister 5 saat sonuç değişmez sanırım orası ayrı mesele bakma biz pimpirikli oluyoruz yatalım azıcık istiyoruz
Ben yarım litre içtim yetti de arttı bile ya sonra çok dolu olunca gidip boşalttırıyorlar birazını boşuna ağrı çekmiş oluyoruzBende 2 içeyim o zaman içebilirsemnormalde çok su içebilen biri değilim o yüzden 3 zorlar İyi düşünmüşler umarım ben transfer olana kadar bu yasak devam eder
Ne alakasi var canım belli asama geçtikten sonra üzerinde yük atma falan. Hersey strestten kaynaklanıyo ama elimizde ben 9 gün strestle geçti anlatsam ağlarsınız ama hep dedim ki Rabbim sen ol dersen kim ne derse desin boş.yani demek istediğim o öyle olmus bu böyle yapmis boş iş. En onemlisi su elimizdeki telefon bunu bi teselli olarak kullanıyoruz. Ama bebeklerimizin kalp atışı icin çok elde de tutmamak lazım mesela. Birde canım. Ben kan verdim pozitif dedi yetmedi deger dedi doktor deger verdim 271 bu sefer 2 katı dedi 616 dedim bu sefer kese dedi .sonra kalp atışı. Sonra sonra yani hep bi sonrası var.hep bi tedirginligimiz olacak.kucagimiza almamız onu sağlıkla büyütmemiz önemli..Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın ve kucaklarina alacaklari pozitif ler göstersin...demek istedigim bu.Canım ilk defa yaşanacak şeyler malesef insan düşünmeden edemiyor belli aşamayı geçen arkadaşlar üzerinden o yükü atınca rahatlıyor fakat henüz o aşamalara gelmemiş olanlar hâlâ stres İçinde her ayrıntı aklımda keşke sonuç pozitif olsa da bunlar gözüme gelmez aynı gözümde büyüttüğüm iğnelerin aslında endişe ettiğim kadar zor olmadığı gibi. Kafami dağıtıyorum bu konulara ağırlık vererek. Çünkü gerçekten eşimle zor günlerden geçiyoruz çok fazla stres altındayız. Bizim merkezde hemen kaldırmıyorlar giden arkadaşlardan biliyorum ve lavabo ihtiyacım olduğunda merkezde giderim çünkü evim ve klinik arasında 2 saat kadar mesafe var. İnsan sonuç beklerken çok zorlanır embriyo beklerkenki stresim telaşım gözümün önüne geliyor belki yapacağım şey yanlış ama ben 8 yada 9. Günü test yaparım
Aynen öyle canimheryer farklı tabi
Insallah hepiniz pozitif alirsinz canim❤❤Az çok içimi dökmeye çalıştım ve eminimki birçoğumuz böyleyiz inşallah bizimde rahat hissedeceğimiz günler yakındırBende erken gebelik testi alıp nasipse büyük ihtimal 9. Gün yaparım ya. 5. Gün embriyosu olduğu için çıkar diye düşünüyorum ama kısmet gerçekten hayırlısı olsun inşallah pozitif alırsın ya inşallahhh
Ben su içmesini de çok severim. Transfere kadar kaçkere içtim tuvalete gidiyorum tekrar içtim. Sen çok akıllıca davranmışsın. Yarım litre yetermiş :)Ben tedbirli davrandım ve sadece yarım litre su içtim o bile yetti de arttı bile transferden sonra tuvalete zor yetiştim
Hayırlı olsun transferin inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur.Ben bugün transfer oldum 5 dk sürdüembriyomuzu aldık doktor gitti ben üstünü giyindim çıktım sonra avm ye gittik yurtdışında bu kadar üstünde durmuyorlar ya heryerin sistemi değişik
Yerden göğe haklısın eklenecek birşey yokNe alakasi var canım belli asama geçtikten sonra üzerinde yük atma falan. Hersey strestten kaynaklanıyo ama elimizde ben 9 gün strestle geçti anlatsam ağlarsınız ama hep dedim ki Rabbim sen ol dersen kim ne derse desin boş.yani demek istediğim o öyle olmus bu böyle yapmis boş iş. En onemlisi su elimizdeki telefon bunu bi teselli olarak kullanıyoruz. Ama bebeklerimizin kalp atışı icin çok elde de tutmamak lazım mesela. Birde canım. Ben kan verdim pozitif dedi yetmedi deger dedi doktor deger verdim 271 bu sefer 2 katı dedi 616 dedim bu sefer kese dedi .sonra kalp atışı. Sonra sonra yani hep bi sonrası var.hep bi tedirginligimiz olacak.kucagimiza almamız onu sağlıkla büyütmemiz önemli..Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın ve kucaklarina alacaklari pozitif ler göstersin...demek istedigim bu.
Yapcam canım ama 10.gün falanAyy az kalmış gerçekten. Evde ıdrar testi yapacak mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?